Konusu bile moralimi bozdu

Sorma şeklinden bana biraz sizi yoklamış gibi geldi. Vereceğiniz cevaba göre de ilişkinizi yönlendirmeyi düşündü sanırım. Yoksa öyle bir rahatlıkla kimsenin "gerçek sevgiliye" sorabileceğini sanmıyorum. Tekrar düşünün, 3 ay henüz geç kalmış sayılmazsınız.

eger evlenmeden once cinsellik yasamak istemiyorsan ki bende ayni fikirdeyim baska goruste olan arkadaslara saygi duyuyorum ERKEK ARKADASINA BUNA KARSI OLDUGUNU SOYLE HALA ISRAR EDERSE AYRIL bide 3 aylik iliskiymis daha aslinda yollunu ayirmanda fayda var bence biraz niyeti baska gibi geldi

Bilmiyorumki ne yapacagimi.. biz birbirimizle herseyi konusmiycaz da napicaz benim senden illa oyle bir beklentim yokki konusmak istedim diyor
bunun niyeti ciddi degil ben sana soyleyeyim bide dikkat et basbasa kalabilecigiz ortamlara gitme hep disarda bulus

ilişki anlayışlarınız tutmuyor sanırım. beklentileriniz farklı. onun için ilişki seks içermeli sizin için daha farklı.

3 ayda direk bu konulara girdiğine göre amacı seni kullanmak olabilir. Sakın bir hata yapma. Bana sağlam bir ilişki gibi görünmedi.

Niyeti galiba cinsellik, kestirmeden gideyim demiş. Seni deniyor. Biraz daha izleyin, olmadı yol verin gitsin.

Kalbinin sesini dinle

Belkide bakirelige onem veren biri ama bunu caktirmamak icin boyle bi konusma yapti seninle. Acaba bakiremi fln diye dusunmustur kesin. Boyle erkekleri hala anlamis degilim zavalli benim gozumde

Bence de henüz erken ve çok rahatsız edici.Zamanla bişeyler kendiliğinden olur,hiç yaşanmamış bişeyi en baştan yemek yemeye davet eder su içer misin diye sorar gibi rahat konuşamamalı.Ben çok itici buldum o arkadaşı şahsen.

Bilmiyorumki ne yapacagimi.. biz birbirimizle herseyi konusmiycaz da napicaz benim senden illa oyle bir beklentim yokki konusmak istedim diyor
Belki de tam tersi bir durum söz konusu. Bakirelige önem veren biri olup, ilişkiye ciddi devam etmek için agzinizi aramış olabilir. Verdiğiniz tepkilerden anlayabilecegini zannetmistir.sonrada toparlayamamistir durumu.olamaz mi!?biraz daha gozlemleyebilirsiniz.

Erkek arkadaşının yaptığı..hadi canım illa yatmışsındır birileriyle e benle de yat üniversite bu seks olmazsa olmaz....
Sonra çevirmiş tabi..ben bu aşağılamaya gelemezdim.sen daha duşunuyosun.

4.yılda yapılan bir telefon konuşmasında erkek arkadaşımın benimle o kadar rahat konuşması buz gibi yapmıştı beni. sonrasında 1-2 ay içinde ayrıldık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…