Konusu bile moralimi bozdu

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
Herkese merhaba iyi haftalar,
Erkek arkadasimla yasadigimiz bir problem hakkinda disaridan bir goz olarak fikirlerinize cok ihtiyacim var simdiden tesekkur ediyorum.
22 yasinda universite ogrencisiyim erkek arkadasimda 25 yasinda okuldan arkadasim. Henuz 3 aydir tanisiyoruz birbirimizi tanima evresindeyiz. Kendisi normalde olgun agir birisidir fakat kendisi oglak benimse akrep burcu olmamin da etkisi var mi bilemiyorum arada beni cekici buldugunu soyler herseyimi cok begendigini. Fakat dun gece yazisirken bu konuyu biraz abartti bunlar cok dogal seyler biz genc bir ciftiz isteklerimiz ihtiyaclarimiz var Birlikte mutlu olacagimiz seyler yapmak isterim bunlar normal seyler dedi. Ben bu kadar acik rahat konusmasindan neden bilmiyorum inanilmaz rahatsiz oldum kendimi kotu hissettim, bu konusmanin yanlis oldugunu bana bu kadar acik olmamasini soyledim baya tepki gosterdim sonra bana yoksa sen hic iliski yasamadin mi diye sordu, haddini asiyorsun beni bu sekilde sorgulamaya hakkin yok dedim. Haklisin ben hödük gibi konustum rahatca o ihtimalde var ozur dilerim birtanem falan dedi. Fazla tabusu olan bir insan degilim fakat boyle bi iliski yasamadim henuz yakinlasmalar disinda gercek anlamda bi birlikteligim olmadi. Ama beni kucuk dusurdu zaten neden bilmiyorum kendimi degersiz onemsiz hissediyorum onunla konusmak istemiyorum... yardimlariniza ihtiyacim var nasil bir tutum sergilemeliyim

Guncelleme: sabah 5e kadar konustuk, bir sekilde bana bakire oldugumu soylettirdi sonra da gercekten az oncekiler benim fikrim degildi bunlari ogrenmek istedim ve inan deli gibi memnun oldum dedi. Cok bagirdim cagirdim tavrinin yaklasiminin yanlis oldugunu anlattim defalarca da.ozur diledi. Bu sart degilki biz her turlu mutlu oluruz seninle dedi.. kafam alt ust soru isaretleriyle dolu. Uzagiz yuzyuze konusamiyoruz telefonda yazmakla da tam olmuyor ama icimde de kaldi bu yaptigi kendime yediremiyorum

Son düzenleme:
evet bu kadar rahat konuşmamalı. Bu konudakı tavrını belirtmen ii olmuş

dikkatli ol sakın bir hata yapma , bak burda bu tarz evlenmeden ilişki yaşayıp ayrılan ve pişmanlıktan intihar etmeyi bile düşünen birsürü hemcinsin var ( kızlık zarı dikimi konularına bak ) erkekler için hiçbirşeye değmez.

rahatsız olmakta çok haklısın

yoksa sen hiç ilişki yaşamadın mı ? demesi bu çocugun bu konularda çok relax oldugunu gösterir.Bu senn için problem mi?
heresin düşüncesi farklıdır tabiki , ama bn daha once biriyle ilişki yaşamış birini istemezdim hayatımda

ayrıca sana bu soruyu sorması ayrıca abes seni nasıl gördüyse , ben hakaret olarak algılardım ve ayrılrdım şahsen.

seni kullanmaya çalışıyor , olumlu cevap da alamadı bakarsın yakın zaan bi bahaneyle ayrılmaya çalışırsa şaşma

Hayir tabiki oyle birsey yasamayi dusunemem.. bu muhabbeti yapmasi bile inanilmaz etkiledi üzdü. Neye bozuldugumu anlamadigini bana acik oldugunu soyluyor. Ona nasil cevap vermeliyim beni anlayabilecegi sekilde bunu bilemiyorum

Evet sanirim gercekten cok relax ben birbirimizi taniyalim duygularimizdan emin olalim diye cabalarken bu konuyu ortaya koymasi beni cok etkiledi, allak bullak oldum

kafan almıyosa daha fazla ilerletmeden bitir.
şimdi zaman geçer alışmaya başlarsın farketmeden.. içine sinmeyen bi ilişkiyi de ne bileyim ya sürdürmenin ne gereksinimi olabilir .. boşver bence

kafan almıyosa daha fazla ilerletmeden bitir.
şimdi zaman geçer alışmaya başlarsın farketmeden.. içine sinmeyen bi ilişkiyi de ne bileyim ya sürdürmenin ne gereksinimi olabilir .. boşver bence

Bilmiyorumki ne yapacagimi.. biz birbirimizle herseyi konusmiycaz da napicaz benim senden illa oyle bir beklentim yokki konusmak istedim diyor

belki seni denemek istemiştir o konulara meyillmisin diye belkide hani erkekler bakire kadın isterlerya onu sormak istiyordur erkek milleti bu

3 ayda bu ne hız derler adama herkesin zarına kimse karışamaz bence ama şu devirde bile karışıyolar be bacim o yüzden kaldıramayacağın sorumluluklar altına girme

ileriye dönük sonu evlilik olan birşey düşünüyorsan bu arkadaşla düşünme çünkü o düşünmüyor

Yoksa ilişki yaşamadınmı diye sorması ,cinselliği basite aldığını ,herkesle yaşanabilecek bir fııl olduğunu düşündüğünü gosterır ,yada sana bu izlenimi vermeye çalışmış ,yani cinsellik yaşasak nolur ,basit bı olay bu herkes yaşıyor vs vs ,
Amacı seni kullanmak vyolunu yapmaya çalışıyor ,çok net ,sen istemiyorsan yol ver gıtsın

Sizi tedirgin etmis bile. Bunlar 3 ayda konusulacak seyler degil, birbirinizi yeni yeni tanirken... Ayrilin demek bana dusmez ama temkinli olursaniz sizin icin iyi olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…