Konusu bile moralimi bozdu

Valla onu bunu bilmem; oğlak erkeği mi kaç yani.. Ruh hastası bile çıkabiliyorlar. O bahsettiğin konuya da genel olarak düşkünler, gerçekten sevince aldatmazlar ama sana da sürekli diretir sen rahatsız olursun bu sefer de beni istemedin diye ego yapar, kapris yapar, şizofreni yapar.
Oğlak erkeği diyince hayalet görmüş gibi oldum.

Valla onu bunu bilmem; oğlak erkeği mi kaç yani.. Ruh hastası bile çıkabiliyorlar. O bahsettiğin konuya da genel olarak düşkünler, gerçekten sevince aldatmazlar ama sana da sürekli diretir sen rahatsız olursun bu sefer de beni istemedin diye ego yapar, kapris yapar, şizofreni yapar.
Hahahhaha dedigin gibi birini taniyorum oglak erkegi haklisin

o işler öyle başlar zaten. aşama aşama gider.

ilk önce bir güzel dillendirilip kızın ağzı yoklanır. evetse ne ala hayırsa çalışmalara devam edilir.
sonra aşama aşama
- senin ilkin olmak isterim
- ben erkeğim ihtiyaçlarım var. başkasına gitsem daha mı iyi?
- cinsellik bizi birbirimize bağlar. o zaman hiç ayrılamayız ki biz.
- seni yarı yolda bırakmam, ben şe...siz miyim?
vs. vs. vs. vs.......
taaaa ki istediğini alana kadar.
sonrasında aramalar azalır, kavgalar başlar, aşağılanırsınız, hor-hakir görülürsünüz falan filan.

yaşınız henüz 22 yol verin gitsin.

en azindan durustmus adam niyetini belli etmis :KK53: 3 ay gibi kisa bi surede hemen bu konuyu gundeme getirmis olmasi adamdan sogutur tabi normal ama burdaki bi kac kisinin dedii gb bakiremisin diilmisin die yoklamakta istemis olabilir. simdi soyle bi tavsiyem olur sama eger iliskiye devam etcekseniz sakin basbasa kalacaginiz ortamlara girmeyin. arkadasinizin evine gidersiniz hoop arkadaslarin isi cikar siz kalirsiniz basbasa sonra tamam bisi yapmicas diip opusmeler tamam iliski yasamak istemiosun saygi duyuyorum zaten bekaretine bisi olmicak tarzinda oynasmalara vs 1 yil sonra hooop nerden nereye olabilir dikkatli olmalisin ama tabiki karar ve hayat senin kalbini dinle:KK200:

Ben bakireliğini sorgulamak için yaptıgımı düşünmüyorum bunun için bile cok erken bi dönemde yapılmaz bu ve bu sekilde konuşma tarzıyla yani kendini yanlış ambiyans ederek yapmaz ciddi düşünen o yüzden resmen yazısında hersey belli nasıl bir insan oldugu ne beklediği konusunda bence daha fazla kendini ona alıştırıp yok kalbini dinleyip felan uzatma düzgün bir ilişki yaşamak istşyorsan düzgün davranıp yerinde konuşan başka insanlar cıkacaktır uzak dur o kişiden

Tabiri caizse olta atmış, Karşılık verseydin olay başka türlü olacaktı.
Karşılık vermeyince Herşeyi konuşamayacak mıyız bıdı bıdı bıdı...
Bir de akrep erkeği yani. :KK53:
Direkt bu konularda ünlü burç.

Gercekten ne ilginc bu oglak erkegi cok ustume dusuyor ilgili falan ama bu konularda da rahat, gece konustuk agzimi aramak icin kendisi o sekilde rahat konusmus falan filan baya gerdi ama beni..
Oglakla ilgili onemli deneyimleriniz varsa ogrenmek isterim tesekkurler :KK16:

kafan almıyosa daha fazla ilerletmeden bitir.
şimdi zaman geçer alışmaya başlarsın farketmeden.. içine sinmeyen bi ilişkiyi de ne bileyim ya sürdürmenin ne gereksinimi olabilir .. boşver bence :KK51:
Arkadaş çok güzel ifade etmiş.lütfen kulak ver.sana uygun değil

Gercekten ne ilginc bu oglak erkegi cok ustume dusuyor ilgili falan ama bu konularda da rahat, gece konustuk agzimi aramak icin kendisi o sekilde rahat konusmus falan filan baya gerdi ama beni..
Oglakla ilgili onemli deneyimleriniz varsa ogrenmek isterim tesekkurler :KK16:
Allahım burcla uğraşıyor huuu huu yorumları okumadin mi

Tabiri caizse olta atmış, Karşılık verseydin olay başka türlü olacaktı.
Karşılık vermeyince Herşeyi konuşamayacak mıyız bıdı bıdı bıdı...
Bir de akrep erkeği yani. :KK53:
Direkt bu konularda ünlü burç.
akrep erkeğinin günahını almayın lütfen :KK53: sevgilisi oğlakmış konu sahibi akrepmiş

Konu burç geyiğine bağlanmış hey allahım:KK53:
aklımda bulunsun da evleneceğim kişinin burcuna bakayım oğlaksa yol vereyim:KK14:

Bence çocuk senin bakire olup olmadığını öğrenmek için sana yem atmış. Rahatsız olman normal..

Evlilik öncesi cinselliğe karşı olabilirsin veya olmayabilirsin bu mühim değil. Şu an 40 yaşında kocaman bir kadın da olabilirdin bu da mühim değil. Mühim olan bazı şeyleri akışına bırakmak yerine bu konuşmayı yapmış olması. Velhasıl bu arkadaş ilişkinize cinsellik odaklı bakıyor ve nabız yokluyor. Ben tavrından hoşlanmadım.

Eğer normal biçimde flört edip yakınlaşmaya başlasaydınız ve sen düşünceni söyleseydin sorun yok derdim fakat erkek arkadaşının tavırlarında sorun var. Daha fazla bağlanıp kendini yakma, bir halt olmaz bundan.

Evlilik öncesi cinselliğe karşı olabilirsin veya olmayabilirsin bu mühim değil. Şu an 40 yaşında kocaman bir kadın da olabilirdin bu da mühim değil. Mühim olan bazı şeyleri akışına bırakmak yerine bu konuşmayı yapmış olması. Velhasıl bu arkadaş ilişkinize cinsellik odaklı bakıyor ve nabız yokluyor. Ben tavrından hoşlanmadım.

Eğer normal biçimde flört edip yakınlaşmaya başlasaydınız ve sen düşünceni söyleseydin sorun yok derdim fakat erkek arkadaşının tavırlarında sorun var. Daha fazla bağlanıp kendini yakma, bir halt olmaz bundan.

Aynen öyle bende bunu whatsapp uzerinden konusulmasina cok sinir oldum. Kendisi cok kiskanctir bu konuyu konusurken inanilmaz rahat bi tavir sergileyip beni sasirtmisti meger benim gecmiste yasadiklarimi ogrenmek icinmis. Mutlu da oldu iliski yasamadigimi ogrenince, tavrinin yanlis oldugunu anladigini soyleyp ozur diledi bakalim hayirlisi :KK14:

X