- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha dedigin gibi birini taniyorum oglak erkegi haklisinValla onu bunu bilmem; oğlak erkeği mi kaç yani.. Ruh hastası bile çıkabiliyorlar. O bahsettiğin konuya da genel olarak düşkünler, gerçekten sevince aldatmazlar ama sana da sürekli diretir sen rahatsız olursun bu sefer de beni istemedin diye ego yapar, kapris yapar, şizofreni yapar.
Oğlak erkeği diyince hayalet görmüş gibi oldum.
Valla onu bunu bilmem; oğlak erkeği mi kaç yani.. Ruh hastası bile çıkabiliyorlar. O bahsettiğin konuya da genel olarak düşkünler, gerçekten sevince aldatmazlar ama sana da sürekli diretir sen rahatsız olursun bu sefer de beni istemedin diye ego yapar, kapris yapar, şizofreni yapar.
Oğlak erkeği diyince hayalet görmüş gibi oldum.
Arkadaş çok güzel ifade etmiş.lütfen kulak ver.sana uygun değilkafan almıyosa daha fazla ilerletmeden bitir.
şimdi zaman geçer alışmaya başlarsın farketmeden.. içine sinmeyen bi ilişkiyi de ne bileyim ya sürdürmenin ne gereksinimi olabilir .. boşver bence
Allahım burcla uğraşıyor huuu huu yorumları okumadin miGercekten ne ilginc bu oglak erkegi cok ustume dusuyor ilgili falan ama bu konularda da rahat, gece konustuk agzimi aramak icin kendisi o sekilde rahat konusmus falan filan baya gerdi ama beni..
Oglakla ilgili onemli deneyimleriniz varsa ogrenmek isterim tesekkurler
akrep erkeğinin günahını almayın lütfen sevgilisi oğlakmış konu sahibi akrepmişTabiri caizse olta atmış, Karşılık verseydin olay başka türlü olacaktı.
Karşılık vermeyince Herşeyi konuşamayacak mıyız bıdı bıdı bıdı...
Bir de akrep erkeği yani.
Direkt bu konularda ünlü burç.
beklentisi olmasa konuşmaz.Bilmiyorumki ne yapacagimi.. biz birbirimizle herseyi konusmiycaz da napicaz benim senden illa oyle bir beklentim yokki konusmak istedim diyor
Evlilik öncesi cinselliğe karşı olabilirsin veya olmayabilirsin bu mühim değil. Şu an 40 yaşında kocaman bir kadın da olabilirdin bu da mühim değil. Mühim olan bazı şeyleri akışına bırakmak yerine bu konuşmayı yapmış olması. Velhasıl bu arkadaş ilişkinize cinsellik odaklı bakıyor ve nabız yokluyor. Ben tavrından hoşlanmadım.
Eğer normal biçimde flört edip yakınlaşmaya başlasaydınız ve sen düşünceni söyleseydin sorun yok derdim fakat erkek arkadaşının tavırlarında sorun var. Daha fazla bağlanıp kendini yakma, bir halt olmaz bundan.
Oğlak burcuysa zaten şimdi bırak