- 12 Ocak 2010
- 16.669
- 1
- 25.042
- 798
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
benım yigenım 3,5 yaşında konuşmaya başladı
şimdi sınvalarda Türkiye birinciliği var ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bnm ki de öyle olur baklım bugün dr ne diyecekbenım yigenım 3,5 yaşında konuşmaya başladı
Evet bnde ona kızıyorum olsa bile böyle bir sıkıntısı bu şeklde söylemsi hoş değilBizim ailede de var geç yürüme geç konuşma her cocuk genetik olarak farklılık gösterir ki yeğenim emeklemedi hiç sıkıntı var zannettik dokora götürdük biraz gelişmesi yavaş dedi 1.5 yasında kenarlardan tutana tutuna yürümeye basladı 3 yasında daha yeni yeni uzun olmayan cümleler kurmaya basladı. Kv de bi ağzını hayrı açsın otizm cok ağır bi hastalık Allah sabır versin öyle ailelere Allahın takdiri ama böyle de lafı edilmez pat diye
Bilmiyorum cnm çok endişe ediyorum şimdiden bnde bakalım dr ne diyecek yarın
Sorun çocukta değil KV de...oğlum 28 agust 2017 doğumlu.kelimeleri var ama.cumleleri yok.masallah çok mutlu huzurlu ..insanları seviyor.ann baba teyze araba dede nene..belki 24 aya göre daha fazla olmalı kabul.ama otizm ne alaka..göz teması varsa mutluysa..kendince iletişim kurabiliyorsa sorun yok.16aylikken yürüdü bu arada...sağlıklı olsunlar da kaygilanmak için erkenYo yok cnm bizm kv bni bi şekilde ezmeye çalışıyor da çocuğumdan vurmasa iyiydi
Bence de..çaba içinde benim oğlum bu aralar.misir gibi patlamasını bekliyoruz:)Iki cocugumda 15 aylik yurudu oglum 3 yasinda konusmaya basladi. Kizim 1 yasinda cumle kuruyordu. Yani demem o ki her cocuk farklidir yazdiklarina bakılırsa hicte bir sorun yok bebisine gorsel kitaplar alin siz soyleyin onun tekrar etmesini sağlayın.yapmasada hadi kediyibgoster diyip kelimeleri ogrermis olursunuz.