Konuşamıyorum kimseyle aklım çok karışık lütfen yardım edın

Ailen istemiyorsa kulak arkasi etme , Aileni dinle derim ..
Sonrasinda lisman olacagin kararlar alirsjn mutauz olursun.
Kultur farki okadar cok onemliki inan bana sonradanda iyi guzel olmuyor hicbirsey ,evlenincede asla degismiyorlar.

siz baya baya evli gibisiniz. boşanıyor gibi hissetmen çok normal. ama ne evlilikler bitiyor. eğer olmayacak diyorsan. ayrıl gitsin. bunu en iyi sen analiz edebilirsin.

Bende karadenizliyle evliydim .. esimle anlasiyordum oncesen ve ailesiyle de ama evlenince hep baskin ciktilar ve hep beni psikolojik baskiya aldilar ..

Cunku ONlLARDA ERKEGE HICBIRSEY DENMEZ ..
ERKEGE CEVAP VERILMEZ..
KADIN HEP SUSARR.
ERKEK KACTA ISTERSE CIKAR KACTA ISTERSE GELIR HESAP VERMEZZ .. Anlayisi vardi ve kotu bitti . Cok iyi dusun

Kültür farklılığının alası var biz de
bir gün bile sorun çıkmadı
ne aileler arasında ne kendi aramızda
sizin çatıştığınız konu nedir ?

merhaba ,
Ben de sizin erkek arkadasınız gibi biriyle evliyim. malesef etrafımdaki herkes beni uyardıysa da dinlemedim. Sokak ortasında bağırmalar,bırakıp gitmeler, küfürler bunların sonu gelmiyor malesef. Herkes aynı olacak değil elbet, ama tavsiyem ailenizi dinlemeniz. size bunların hiçbirini yaşatmayacak biriyle evlenin, gururunuza yedirip affettiğiniz biriyle değil. umarım her şey düzelir mutlu olursunuz.

Aynı evde kalacak kadar güvenip değer verdiğin bir insanı bu kadar kolay hiç etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…