• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamıyorum kimseyle aklım çok karışık lütfen yardım edın

Ailen istemiyorsa kulak arkasi etme , Aileni dinle derim ..
Sonrasinda lisman olacagin kararlar alirsjn mutauz olursun.
Kultur farki okadar cok onemliki inan bana sonradanda iyi guzel olmuyor hicbirsey ,evlenincede asla degismiyorlar.

siz baya baya evli gibisiniz. boşanıyor gibi hissetmen çok normal. ama ne evlilikler bitiyor. eğer olmayacak diyorsan. ayrıl gitsin. bunu en iyi sen analiz edebilirsin.

Benim eşimde Karadenizli, ben egeliyim .. biz çok sıkıntı yaşadık açıkçası aileler acisindan.Kültür farkı illaki oluyor yani en azından bizde oldu.
Fakat eşimle ben anlaştıktan sonra çokta önemli değil . Bizim kendi aramızda sorun olmadıktan sonra aile boyutunu birbirimize yansıtmamaya çalışıyoruz :) yani demem o ki ; erkek arkadaşınla aradaki ilişki önemli birbirinize olan yaklaşımınız çok önemli :) belirleyici kriter sevgisinden Eminsen ; saygı ,sevgi, aşk olmali nereli olduğu değil canım :)

Bende karadenizliyle evliydim .. esimle anlasiyordum oncesen ve ailesiyle de ama evlenince hep baskin ciktilar ve hep beni psikolojik baskiya aldilar ..

Cunku ONlLARDA ERKEGE HICBIRSEY DENMEZ ..
ERKEGE CEVAP VERILMEZ..
KADIN HEP SUSARR.
ERKEK KACTA ISTERSE CIKAR KACTA ISTERSE GELIR HESAP VERMEZZ .. Anlayisi vardi ve kotu bitti . Cok iyi dusun

Kültür farklılığının alası var biz de
bir gün bile sorun çıkmadı
ne aileler arasında ne kendi aramızda
sizin çatıştığınız konu nedir ?

merhaba ,
Ben de sizin erkek arkadasınız gibi biriyle evliyim. malesef etrafımdaki herkes beni uyardıysa da dinlemedim. Sokak ortasında bağırmalar,bırakıp gitmeler, küfürler bunların sonu gelmiyor malesef. Herkes aynı olacak değil elbet, ama tavsiyem ailenizi dinlemeniz. size bunların hiçbirini yaşatmayacak biriyle evlenin, gururunuza yedirip affettiğiniz biriyle değil. umarım her şey düzelir mutlu olursunuz.
Merhaba , ben karadenizde öğrenciyim memleketimden çok uzağım burada bir buçuk yıldır ciddi bir ilişkim var aileler biliyor ben onun ailesiyle ilişkinin başından beri tanıştım ve sürekli bir araya geldik ancak benim memleketim çok uzak o karadenizli ben egeliyim bu sene bayramda onu ailemle tanıştırmaya götürdüm ondan sonra da hersey daha kötü bir hal aldı. Kültürlerimiz aile yapımız cok farklı bu yüzden ailem onu istemiyor ama kararı bana bıraktılar . İlişkimizde tartışmalar hep olurdu ama memlekete gittikten sonra daha kötü bir hal aldı kavgadan sonra cekip gttiğinde hep konusmak için peşinden gittim o ise hep kendini kanıtlama çabasında cok gururlu ve tartışmalarda hep kendini haklı göstermek için çok fazla konuşuyor dün gece en büyük kavgamızı ettik ve yolda arkamdan bir daha beni arama eşyaların hepsi kalsın diye bağırdı öyle bir bağırdıki bütün sokak inledi onca yaşanmışlık var yoluma devam edemedim çok yağmur yağıyodu ve saat geç olduğu için kalcak yeri olmadığını biliyodum bu yüzden arkasından gittim bu gece evde kal bi daha seni rahatsız etmicem dedim ama o pişman olmus hatasının farkında sinir krizi geçirdim seni cok seviyorum dedi bugün de öyle kestirip ayrılalım diyemiyorum terkedemiyorum onu ama gururuma da yediremiyorum sindiremiyorum aklıma geliyo hep sokakta yaptığı lütfen yardım edin daha çok tecrübe yaşamıssınızdır hayatta ya herseyi bırakıp memleketimdeki okula geçiş yapıcam terkedicem onu ve burdaki herseyi ya da burda kalıp onu affedicem.ilk bir senemizde hersey çok güzeldi o paylaşımcı biridir bütün işleri benimle eşit hatta daha fazla yapar bana karşıda hep iyi davrandı ama son zamanlarda cok değişti şimdi her tartışmada ben sana kahvaltı hazırlıyorum onu bunu yapıyorum diye söyleniyor lütfen yardım edin nasıl tekrar güvenebilirim ona ?

Aynı evde kalacak kadar güvenip değer verdiğin bir insanı bu kadar kolay hiç etme bence.

Back