• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamıyorum kimseyle aklım çok karışık lütfen yardım edın

esntg

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
6
0
16
Denizli
Merhaba , ben karadenizde öğrenciyim memleketimden çok uzağım burada bir buçuk yıldır ciddi bir ilişkim var aileler biliyor ben onun ailesiyle ilişkinin başından beri tanıştım ve sürekli bir araya geldik ancak benim memleketim çok uzak o karadenizli ben egeliyim bu sene bayramda onu ailemle tanıştırmaya götürdüm ondan sonra da hersey daha kötü bir hal aldı. Kültürlerimiz aile yapımız cok farklı bu yüzden ailem onu istemiyor ama kararı bana bıraktılar . İlişkimizde tartışmalar hep olurdu ama memlekete gittikten sonra daha kötü bir hal aldı kavgadan sonra cekip gttiğinde hep konusmak için peşinden gittim o ise hep kendini kanıtlama çabasında cok gururlu ve tartışmalarda hep kendini haklı göstermek için çok fazla konuşuyor dün gece en büyük kavgamızı ettik ve yolda arkamdan bir daha beni arama eşyaların hepsi kalsın diye bağırdı öyle bir bağırdıki bütün sokak inledi onca yaşanmışlık var yoluma devam edemedim çok yağmur yağıyodu ve saat geç olduğu için kalcak yeri olmadığını biliyodum bu yüzden arkasından gittim bu gece evde kal bi daha seni rahatsız etmicem dedim ama o pişman olmus hatasının farkında sinir krizi geçirdim seni cok seviyorum dedi bugün de öyle kestirip ayrılalım diyemiyorum terkedemiyorum onu ama gururuma da yediremiyorum sindiremiyorum aklıma geliyo hep sokakta yaptığı lütfen yardım edin daha çok tecrübe yaşamıssınızdır hayatta ya herseyi bırakıp memleketimdeki okula geçiş yapıcam terkedicem onu ve burdaki herseyi ya da burda kalıp onu affedicem.ilk bir senemizde hersey çok güzeldi o paylaşımcı biridir bütün işleri benimle eşit hatta daha fazla yapar bana karşıda hep iyi davrandı ama son zamanlarda cok değişti şimdi her tartışmada ben sana kahvaltı hazırlıyorum onu bunu yapıyorum diye söyleniyor lütfen yardım edin nasıl tekrar güvenebilirim ona ?

Son düzenleme:
Bence her iliskinin bir sansa daha ihtiyaci vardir. Bizim erkeklerimiz cok zor, bazen kadindan fazla trip atiyolar. Ona ragmen uzulme, yasadiginiz sorunlari aklina getirmeden onunla hayatina devam etmeye calis, bir dene yani. Hic bir iliski mukemmel degil, biraz zora gelince ayrilir olduk hemen. Ha baktin hala her firsatta birseyleri yuzune vuruyor, sinir krizi geciriyor, senin canini yakacak seyler soyluyor o zaman yol yakinken geri don derim. Cunku artik emin olursun 2. denemeden sonra ki huylu huyundan vazgecmiyor. Ustune bir de keske ikinci bir sans verseydim diye vicdan meselesi yapmazsin en azindan. Sen kendi payina duseni, elinden geleni yap. Sonra olmuyorsa da zorlamanin manasi yok.

Bazen sevdiğimize en güzel iyiliği ayrılarak yaparız. Kültür farkı zor.

Kültür farkı vs halledilemeyecek kadar büyükse ilerde bir bir karşına çıkar.
Bir an önce onunla açık açık konuş.
Bir daha böyle birşey yaşamak istemediğini söyle.
Eğer yolda yaptığını tekrar yaparsa ayrılacağını, ona bir daha asla güvenmeyeceğini söyle, taviz verme.
Anlamazsa def et.

Aileler istemeyince bir bildikleri oluyor. Ailenizi dinleyin derim sonra pisman olabilirsiniz. Kendinize uygun birisiyle olun evlilige 2-0 geriden baslamayin. Kim bilir evlendikten sonra neler çıkacak. Bence bu son olaya degilde daha cok ailenizin istememesinin ve kültür farkinin üzerinde durun.

ben okul bitmeden isler tam olarak ciddiye binmeden ailelerle tanismayi evlere gitmeyi dogru bulmuyorum yipratiyo eskiyo iliski sevgi bence
kirilmissin affetmedigini gostermen gerek kendi kendine cozemezsin

kültür farkı olanların mutlu olmadıgını görüyorum genelde bu forumda buna dair çok konu açıldı canım

Tartışma konularınız neler? Memleket dönüşü işler neden kötüye gitti, söylenenleri mi yetiştirdiniz ne oldu? Ailem seni istemiyor, kararı ise bana bıraktılar insanı rahatlatan bir mesaj değil doğal olarak.

Cnm benim kehdini kendi elinle çıkmaza itmissin. Acelen ne tamam flört .. dozu fazla olms... aynı evde yasamak da fazla. Aileler aynı evde kaldığınızıda biliyor mu? Çocuk oyinumu bu...
Flörtte o kadar çok sey yaşıyorsunuz ki ilişki tükeniyor..
Evlilik olmadan bi çoğu bitiyor yada yasanacak bi şey kalmadığindan evlilik kısa sürüyor...

Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için yani aslında ailelerin kültürleri birbirine zıt biz yalnızken kültürden kaynaklı bir sorunumuz hic olmadı ama kendi ailemin yanına gittiğimizde bu sorun ortaya cıktı aynı evde kalıyoruz aileler de biliyor ailem bana güvendiği için kararlarıma saygı duyuyor ama ben kötü şeyler yaşadım hayatta babamla annem 5 yasındayken ayrıldılar ve benımle hic görüşmedi babam annem gibi bende ileride boşanırsam diye korkuyorum ama suan karar vermeye calısırken aynı evde yasadıgımızdan dolayı kendimi boşanma kararı alıyo gibi hissediyorum ev , eşyalar ne olacak en önemlisi de bu kadar alışmısken nasıl onu hayatımdan cıkarıcam dıye çok kötü bir haldeyim o yüzden onunla konustum bir daha çekip gidersen aynı seyleri yaparsan ölsende peşinden gelmem dedim ben cok büyük hata yaptım farkındayım diyo ama hemen eskisi gibi davranmamı bekliyo ben öyle yapamıyorum , uyuyamıyorum bile belki küçük bi olay ama beni cok etkiledi umarım kimsenin basına böyle bi durum gelmez

ya aslında biraz zorunlu olarak eve cıktık ben kız arkadasımla kalıyordum evde ancak o maddı sorunlardan dolayı ayrılmaya karar verince yalnız kaldım mağlum maddi durumlar baska güvenebileceğim kimse de yoktu o yuzden o kaldı benimle

Benim eşimde Karadenizli, ben egeliyim .. biz çok sıkıntı yaşadık açıkçası aileler acisindan.Kültür farkı illaki oluyor yani en azından bizde oldu.
Fakat eşimle ben anlaştıktan sonra çokta önemli değil . Bizim kendi aramızda sorun olmadıktan sonra aile boyutunu birbirimize yansıtmamaya çalışıyoruz :) yani demem o ki ; erkek arkadaşınla aradaki ilişki önemli birbirinize olan yaklaşımınız çok önemli :) belirleyici kriter sevgisinden Eminsen ; saygı ,sevgi, aşk olmali nereli olduğu değil canım :)

Adam hicbisey soylememis ki. Ben eski sevgilimden neler duydun neler yine de ayrilmamak icin baya direndim.
Bence bu kadar kolay bitmemeli. Sonra cok pisman olabilirsin. Cunku cok asilmayacak sorunlar yok ortada.
Ciddi bi problem yok bana gore o yuzden iyi dusun derim.

Smdidn yptklrni yuzme vrymya bslms dyor dgsmye bslams bnun snrasi pek parlak dgl bnceQUOTE="heyooooo, post: 37961993, member: 276587"]Adam hicbisey soylememis ki. Ben eski sevgilimden neler duydun neler yine de ayrilmamak icin baya direndim.
Bence bu kadar kolay bitmemeli. Sonra cok pisman olabilirsin. Cunku cok asilmayacak sorunlar yok ortada.
Ciddi bi problem yok bana gore o yuzden iyi dusun derim.[/QUOTE]
P

Smdidn yptklrni yuzme vrymya bslms dyor dgsmye bslams bnun snrasi pek parlak dgl bnceQUOTE="heyooooo, post: 37961993, member: 276587"]Adam hicbisey soylememis ki. Ben eski sevgilimden neler duydun neler yine de ayrilmamak icin baya direndim.
Ciddi bi problem yok bana gore o yuzden iyi dusun derim.
P[/QUOTE]
Benimde en çok zoruma giden o her kavgada en sonunda ya ben sana kahvaltı hazırlıyorum diye giriyor konuya bende dün çok sinirlendim yeter bir daha hazırlama birşey istemiyorum hiçbişey dedim ondan sonra delirdi zaten ama acele karar vermek istemiyorum bu yüzden size danıstım çok sağolun burada bu tür konuları konusabileceğim dertleşebileceğim kimsem yok burası bana çok iyi geldi

BU tip olaylr karsnda bn dlryrm yapln syi knsmak gbi ondn bu kadar tpki vrdm ama onu bzdn iyi sn tanrsn õlc tart ablcd artlri ekslrini inlh dgru karar verirsn
Benimde en çok zoruma giden o her kavgada en sonunda ya ben sana kahvaltı hazırlıyorum diye giriyor konuya bende dün çok sinirlendim yeter bir daha hazırlama birşey istemiyorum hiçbişey dedim ondan sonra delirdi zaten ama acele karar vermek istemiyorum bu yüzden size danıstım çok sağolun burada bu tür konuları konusabileceğim dertleşebileceğim kimsem yok burası bana çok iyi geldi[/QUOTE]
Tt

Merhaba , ben karadenizde öğrenciyim memleketimden çok uzağım burada bir buçuk yıldır ciddi bir ilişkim var aileler biliyor ben onun ailesiyle ilişkinin başından beri tanıştım ve sürekli bir araya geldik ancak benim memleketim çok uzak o karadenizli ben egeliyim bu sene bayramda onu ailemle tanıştırmaya götürdüm ondan sonra da hersey daha kötü bir hal aldı. Kültürlerimiz aile yapımız cok farklı bu yüzden ailem onu istemiyor ama kararı bana bıraktılar . İlişkimizde tartışmalar hep olurdu ama memlekete gittikten sonra daha kötü bir hal aldı kavgadan sonra cekip gttiğinde hep konusmak için peşinden gittim o ise hep kendini kanıtlama çabasında cok gururlu ve tartışmalarda hep kendini haklı göstermek için çok fazla konuşuyor dün gece en büyük kavgamızı ettik ve yolda arkamdan bir daha beni arama eşyaların hepsi kalsın diye bağırdı öyle bir bağırdıki bütün sokak inledi onca yaşanmışlık var yoluma devam edemedim çok yağmur yağıyodu ve saat geç olduğu için kalcak yeri olmadığını biliyodum bu yüzden arkasından gittim bu gece evde kal bi daha seni rahatsız etmicem dedim ama o pişman olmus hatasının farkında sinir krizi geçirdim seni cok seviyorum dedi bugün de öyle kestirip ayrılalım diyemiyorum terkedemiyorum onu ama gururuma da yediremiyorum sindiremiyorum aklıma geliyo hep sokakta yaptığı lütfen yardım edin daha çok tecrübe yaşamıssınızdır hayatta ya herseyi bırakıp memleketimdeki okula geçiş yapıcam terkedicem onu ve burdaki herseyi ya da burda kalıp onu affedicem.ilk bir senemizde hersey çok güzeldi o paylaşımcı biridir bütün işleri benimle eşit hatta daha fazla yapar bana karşıda hep iyi davrandı ama son zamanlarda cok değişti şimdi her tartışmada ben sana kahvaltı hazırlıyorum onu bunu yapıyorum diye söyleniyor lütfen yardım edin nasıl tekrar güvenebilirim ona ?
Asil problem
Neden cikti anlamadim. Ailen birsey mi dedi ?

Back