Aaa tühŞuan yurtdışındasende ne var ne yok :)
Evlilik zor muuu ?Aaa tühbende ne olsun ya evlilik ev işleri
Çalışan Bi bayan için zorEvlilik zor muuu ?
Hem iş hem ev işleriÇalışan Bi bayan için zor
Benimde gerçek ismim Esra değil zaten :) oluyor öyle :) düğün ne zaman? :)Merhaba bende Reçel:) sosyal medya da ismimi değil mahlasimi kullanıyorum, Aslen Karadenizliyim İstanbul da yaşıyorum nişanlıyım.
İnşallah yakında bu konuda dua edin bana lütfenBenimde gerçek ismim Esra değil zaten :) oluyor öyle :) düğün ne zaman? :)
Bi sıkıntı mı var yoksaİnşallah yakında bu konuda dua edin bana lütfen
Sıkıntı değil de yurt dışı olduğu için biraz sıkıntıBi sıkıntı mı var yoksarabbim uygun zamanda nasip etsin inşallah
Seninki de mi yurtdışındaaSıkıntı değil de yurt dışı olduğu için biraz sıkıntı
AminnSeninki de mi yurtdışındaaHeRa181402 de sevgilisi yurtdışındaymış Allah tez vakitte kavuştursun inşallah zor oluyordur
Ama ev ekonomisine katkıda bulunuyorsun bı yandan da bence bu güzel bişey olmalıHem iş hem ev işleri
Bende bu duayı üstüme alınıp amin diyorumSeninki de mi yurtdışındaaHeRa181402 de sevgilisi yurtdışındaymış Allah tez vakitte kavuştursun inşallah zor oluyordur
O yönden evet yani kadının çalışması hem kendisi için hem de ev ekonomisi için güzel birşey ama aynı zamanda ev işleriyle yetiştiremiyorsun ya. Ben mesela saat 6da evde olsam yemek yap onu yap bunu yap derken yedikten sonra herşeyi toplayıp oturduğum saat 11 oluyorAma ev ekonomisine katkıda bulunuyorsun bı yandan da bence bu güzel bişey olmalı
Al al rabbim seveni sevdiğine kavuştursunBende bu duayı üstüme alınıp amin diyorum
Yaş kaçtı senin?
Tabi o açıdan zor oluyordur eminim, ancak gözlemlediğim kadarıyla çalışmaya alışan bir kadın evde oturmaya başlayınca da çok sıkılıyor bunalıyor, benim annem mesela çalışmanın onu çok yorduğunu söylese de evde oturunca çok bunalıyor, sizde de öylemi?O yönden evet yani kadının çalışması hem kendisi için hem de ev ekonomisi için güzel birşey ama aynı zamanda ev işleriyle yetiştiremiyorsun ya. Ben mesela saat 6da evde olsam yemek yap onu yap bunu yap derken yedikten sonra herşeyi toplayıp oturduğum saat 11 oluyor
Aa evet. Tatilde evde olunca zaman geçmiyor bide evde tek olunca hiç geçmek bilmiyor.Tabi o açıdan zor oluyordur eminim, ancak gözlemlediğim kadarıyla çalışmaya alışan bir kadın evde oturmaya başlayınca da çok sıkılıyor bunalıyor, benim annem mesela çalışmanın onu çok yorduğunu söylese de evde oturunca çok bunalıyor, sizde de öylemi?
Zaten yalnız olmak insanı çok bunaltiyor o ayrı konu kendimden biliyorum, annem sürekli çalıştı ve ben hep evde tektim. Yeni evli olmanızdan kaynaklanıyor olabilir bı müddet sonra bence bu duruma alışırsınız.Aa evet. Tatilde evde olunca zaman geçmiyor bide evde tek olunca hiç geçmek bilmiyor.
Benim belkide hala evliliğim yeni olduğu için zorlanıyorumdur bilemiyorum
Valla inşallah. Sen ne okuyorsun?Zaten yalnız olmak insanı çok bunaltiyor o ayrı konu kendimden biliyorum, annem sürekli çalıştı ve ben hep evde tektim. Yeni evli olmanızdan kaynaklanıyor olabilir bı müddet sonra bence bu duruma alışırsınız.