• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşabileceğim Kültürlü İnsanlar..

Valla inanın 22 yaşındayım bende aynı dertten muzdaribim. Eskisi gibi güven olmuyor insanlara eskisi gibi yakın arkadaşlıklar kurulmuyor lise zamanlarımı çoook özledim:KK43: üniversitede okumama rağmen böyle düşünüyorum bir de çoğu kişinin muhabbeti beni açmıyor.. bende düşünüyorum napsam bu yalnızlıktan. En son şey dedim amaaan tek başına da eğlenebilirsin :halay:çünkü yok yani yok yok yok konuştuğum çok insan var ama çıkıp kahve içelim diyebileceğim 5-6 kişidir.. onlarla da muhabbetimiz eskisi gibi olmuyor

İstanbul da önümüzde ne gibi sergiler, konserler vb var beklediğiniz mesela bununla ilgili tavsiye verebilecek olan var mı?
ve annelik, hamilelik ve 0-8 yaş arasına okunabilecek güzel kitap tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Bu hafta İstanbul'daki seçim ve gitmemiz gereken bir düğün olacağı için yoğun olacak benim açımdan ama X MEN yeni filmiyle YESTERDAY filmine gitmek istiyorum ben mesela. başka tavsiyesi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar.. Sorunum, yeni ve konuştuğumda anlaşabileceğim insanlarla tanışmak istiyorum.. Senden yaşça büyükler artık yaşadıklarından mı öyle oldular hep mi öylelerdi bilmiyorum bir şey dediğinde anlamıyorlar.. Seninle aynı yaşta olanlarda da bunu görünce konuşabileceğim eğitimli, kültürlü tanıdıklarım arkadaşlarım olsun istiyorum.. Liseden arkadaşlarla hala görüşüyoruz ama yeni insanlarla tanışmak da iyidir. Siz de böyle bişey düşünüyorsanız nasıl tanışabiliriz ki burada? Sürekli dert dert.. Biraz da sohbet edelim..
Ben yeni yüksek lisansımı bitiriyorum inşallah tezimi yazdım. Bu dönem inşallah bitiyor..
Merhaba, bende muhabbet için birilerini arıyordum ne iyi oldu. İstanbul'da yaşıyorum. Yüksek lisans meşakkatli oluyor bilirim; ama bitince de dünyalar senin oluyor : ) Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Reactions: mb1
Back