Ben de bu dertten muzdaribim. İyi arkadaş bulmak çok zor.
Sizinle aynı duyguları paylaşmaktayım. Benim de böyle bir şeye ihityacım var.
Tez aşamasındayım ben deAnkara da yaşamaktayım ( ne yazık ki ,hiç sevmiyorum)
Allah kolaylık versin.. Çok zor ve yorucu.. Bitirin de kurtulun inşallah..
İnşallah , gözümde çok büyüyor. Sizi de tebrik ederim hayırlı olsun
Ne gibi şeylerden konuşmak istiyorsunuz?
Tezinizle ilgili ancak konuyla ilgilenen kişilerle konuşabilirsiniz mesela
Diğerlerine sıkıcı gelir
Sohbet forumu var sanırımSohbet edelim işte.. :)
Öncelikle malesef konunun açıldığı bölüm forum sistemi itibariyle hatalı, konunuz BDV'den sohbet bölümlerine taşınacaktır büyük ihtimalle.Merhaba arkadaşlar.. Sorunum, yeni ve konuştuğumda anlaşabileceğim insanlarla tanışmak istiyorum.. Senden yaşça büyükler artık yaşadıklarından mı öyle oldular hep mi öylelerdi bilmiyorum bir şey dediğinde anlamıyorlar.. Seninle aynı yaşta olanlarda da bunu görünce konuşabileceğim eğitimli, kültürlü tanıdıklarım arkadaşlarım olsun istiyorum.. Liseden arkadaşlarla hala görüşüyoruz ama yeni insanlarla tanışmak da iyidir. Siz de böyle bişey düşünüyorsanız nasıl tanışabiliriz ki burada? Sürekli dert dert.. Biraz da sohbet edelim..
Ben yeni yüksek lisansımı bitiriyorum inşallah tezimi yazdım. Bu dönem inşallah bitiyor..
İlginiz olan alanlara yöneleceksiniz.Merhaba arkadaşlar.. Sorunum, yeni ve konuştuğumda anlaşabileceğim insanlarla tanışmak istiyorum.. Senden yaşça büyükler artık yaşadıklarından mı öyle oldular hep mi öylelerdi bilmiyorum bir şey dediğinde anlamıyorlar.. Seninle aynı yaşta olanlarda da bunu görünce konuşabileceğim eğitimli, kültürlü tanıdıklarım arkadaşlarım olsun istiyorum.. Liseden arkadaşlarla hala görüşüyoruz ama yeni insanlarla tanışmak da iyidir. Siz de böyle bişey düşünüyorsanız nasıl tanışabiliriz ki burada? Sürekli dert dert.. Biraz da sohbet edelim..
Ben yeni yüksek lisansımı bitiriyorum inşallah tezimi yazdım. Bu dönem inşallah bitiyor..
Ben çocuktan sonra kafamın çalışmadığını hissediyorumİzne ayrılıp çocuğuma baktığımdan beri çevremi eledim aynı dilden konuşabildiğim, aynı dertlerle dertlenebilen ( ki burada söz konusu dertler çocukla ilgili oluyor) birkaç arkadaşımla görüşüyorum. Çünkü ister istemez konu çocuğa geliyor insanları baymak istemiyorum. İki insan görünce de nasıl köreldiğimi anlıyorum. Geçen il arkadaşım emekli olacağım bir daha geldiğinde ben olmam dedi. Yaa dedim geçtim. Sonra dedim ki bi hayırlı olsun bile demedim kadına ben artık iki lafı biraraya getiremez olmuşum. Bahsettiğin konu çok önemli imkan bulduğun sürece yeni insanlar tanı yeni etkinliklere katıl
İlginiz olan alanlara yöneleceksiniz.
Örnek benim edebiyat ve fotoğrafçılıkla ilgim olduğu için kuluplere gittim faydası oldu.
Fakat 'kültürlü' olarak tabir edilen şahısların oluşturdukları 'ego savaşları'na da hazır olun.
Neler yapıyorunuz mesela konuşalım ya hep birlikte.. Yeni ve güzel şeyler konuşalım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?