Merhaba arkadaşlar.. Sorunum, yeni ve konuştuğumda anlaşabileceğim insanlarla tanışmak istiyorum.. Senden yaşça büyükler artık yaşadıklarından mı öyle oldular hep mi öylelerdi bilmiyorum bir şey dediğinde anlamıyorlar.. Seninle aynı yaşta olanlarda da bunu görünce konuşabileceğim eğitimli, kültürlü tanıdıklarım arkadaşlarım olsun istiyorum.. Liseden arkadaşlarla hala görüşüyoruz ama yeni insanlarla tanışmak da iyidir. Siz de böyle bişey düşünüyorsanız nasıl tanışabiliriz ki burada? Sürekli dert dert.. Biraz da sohbet edelim..
Ben yeni yüksek lisansımı bitiriyorum inşallah tezimi yazdım. Bu dönem inşallah bitiyor..
Öncelikle malesef konunun açıldığı bölüm forum sistemi itibariyle hatalı, konunuz BDV'den sohbet bölümlerine taşınacaktır büyük ihtimalle.
Yine de hakkını yemeyelim bence hayattaki en sağlam dertlerden birine parmak basıyor bu konu, insanın kişisel dertleri ve sevinçleri dışında herhangi bi konu üzerine adam akıllı konuşabileceği birilerini bulması bazen çok zor olabiliyor.
Fakülte sonrası ilk işyerimde tam olarak bu haldeydim. İş çok yogundu, evime çok uzaktı, haliyle zamansızlıktan sosyal hayatım can çekişiyodu ve sohbet edebildigim insanların büyük kısmının da tüm anlattıkları sevgilim bunu dedi, nişanlım bunu yaptı, X departmandaki bilmemkim Y departmandakinden şu kadar fazla alıyomuş.. kendimi verevine kesesim geliyodu.
Sanat, spor, siyaset, egitim, psikoloji, sosyoloji, iyi yapılmış bi tatlı ya da son okuduğun kitap, yeni bi müzik grubu... kapsamlı ya da basit hiç fark etmez bir iki kelime zar zor edebiliyoduk.
Verdiğim en iyi karar şu iş değişikliğiymiş bak, aferin benim ekonomik krizde yürek yiyip yeni bi maceraya atılan kendime, yazarken mutlu oldum yine.
Şimdiki hedefim ise yurtdışı yüksek için harıl harıl para biriktirmek, okul kovalamak. Bakalım ben de yüksek bitiyo dedigim günleri görebilecek miyim..
Size tavsiyem ilgilendiğiniz alanlardaki sosyal medya gruplarını aktif kullanın, içlerinde belli bir kesimi eledikten sonra kesinlikle altı dolu paylaşımlar yapabileceginiz insanlarla karsılasacaksınız.
Yine sosyal yardım işleri için etkili çalışan insanlarla iletisime gecin, hem ortak paydada bulustugunuz dostlar edinirsiniz hem de insan kendini gercekten işe yarar hissediyo. Tanımadıgınız bi insana, bi hayvana, bi bitkiye faydalı olmak çok keyifli.
Aklıma geldikçe yazacagım. Güzel öneriler icin de konuyu takipteyim.