Arkadaşlar ben tellerle ilgili şu zamana kadar kaç konu açtım bilmiyorum ama çok oldu :/ kimsedende kaideye değer bir cevap gelmedi ! geçen benim bi arkaddaşım dediki ben sadece milletin konularıını okurum cevap fln veremem bildiğim konu bile olsa dedi gerçekten çok tuhafıma geldi sanki okuyup milletin konularınla eğlenirmişcesine konuştu arkadaşlar lütfen siz böyle olmayın eğer bildiğiniz konuysa lütfen ama lütfen cevap verin :/
Şimdi ben konumun amacını söliyeym ben tel taktırmak istiyorum alt dişlerim düzgün üst dişlerimin sadece ortası ayrık geçen yalovaya binnur diye bir kadına gittik dört milyar hesap çıkardı gerçekten ötekilerine göre çok pahalı geldi normalde millet 3-3,5 milyara fln taktırmış. Geçen birilerinden duydum artık yeni kanun çıkmış diş tellerini devlet karşılıyormuş sadece masrafları yaptıran kişi ödüyormuş. şimdi sizlere sorum gerçekten böyle birşey varmı?
Aranızda tel taktıran varmı ?Veya tel hakkında bilgisi olan varmı ?
Aşağ yukarı fiyatlar ne kadar ?
şeffaf tellerle normal teller arasındaki fiyat farkı varmı ?
Lütfen ama lütfen artık birileri bana yardımcı olsun ..
Şimdi ben konumun amacını söliyeym ben tel taktırmak istiyorum alt dişlerim düzgün üst dişlerimin sadece ortası ayrık geçen yalovaya binnur diye bir kadına gittik dört milyar hesap çıkardı gerçekten ötekilerine göre çok pahalı geldi normalde millet 3-3,5 milyara fln taktırmış. Geçen birilerinden duydum artık yeni kanun çıkmış diş tellerini devlet karşılıyormuş sadece masrafları yaptıran kişi ödüyormuş. şimdi sizlere sorum gerçekten böyle birşey varmı?
Aranızda tel taktıran varmı ?Veya tel hakkında bilgisi olan varmı ?
Aşağ yukarı fiyatlar ne kadar ?
şeffaf tellerle normal teller arasındaki fiyat farkı varmı ?
Lütfen ama lütfen artık birileri bana yardımcı olsun ..