- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
- Konu Sahibi zeysmother
Açıklamaları okuyunca yorumumu değiştirdim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyal deney mi neden töbe töbeMerhaba,
Kazen gerekli açıklamaları yapmış, gazeteyle görüşmesinin içeriğini paylaşmış lakin bende birşeyler söylemek istiyorum.
Buradan alınan konular site yönetimine söylenmeden alınıyor, yönetim haberdar olur olmaz zaten gerekeni de yapıyor, bu tip olayların forumu ziyaretçilere kapatarak son bulacağını düşünüyorsunuz ama maalesef bu bir çözüm değil zira Temmuz ayında BDV'de bir konu paylaşılmıştı, şahit oldunuz mu hatırlar mısınız bilmiyorum, konu başlığı "şişme bebek" ti, konuyu açan kişi eşini şişme bebekle yakaladığından bahsediyordu, sayfalar dolusu yorum yapıldı, hatta konu sahibesi yorumlarla inciniyor diye bir güzelde kapadım, birkaç gün sonra bomba patladı, meğer konu sahibemiz üzerimizde sosyal deney yapan biriymiş, konu da X bir haber sitesine kendisi tarafından servis edilmiş.
Son yaşananlardaki konu sahibelerini tenzih ederim fakat şayet birileri sitemizi ve sizleri sosyal medya üzerinden haber yapmaya niyetlenmişse forumu dışarıya kapatmakta çözüm olmuyor.
Kaldı ki birçoğunuz bir sorun, hastalık, bir sıkıntınızı araştırırken ziyaretçi olarak denk gelip üye olmaya karar verdiniz.
Kazen yönetici olarak elbette sizlerin hakkını koruyacaktır, bunun yanısıra sizlerde haber yapan gazete ve sitelere kınama mesajları gönderebilirsiniz.
Biz sizler için sizlerin hakkını savunmak adına elimizden geleni yapmaya gayret ederiz, sizlerden her zaman rica ettiğimiz gibi, lütfen çok kişisel olan, deşifre olmanıza sebep olabilecek bilgilerinizi forumda paylaşmayınız, bu sizin sorumluluğunda, bunu unutmayınız.
Bir bilsem verdiğim örnek haber oldu, birde haber olmayan sosyal deneyler yapıldı sitede, senelerdir bir sosyal deneydir gidiyorSosyal deney mi neden töbe töbe
ayy şişme bebek fake miymiş tüh.Bir bilsem verdiğim örnek haber oldu, birde haber olmayan sosyal deneyler yapıldı sitede, senelerdir bir sosyal deneydir gidiyor
mune abla ziyaretcilere kapansın özellikle bdv
diğer bölümler o kadar değil ama hayatın içinden aşk hikayeleri gibi bölümler kapatılabilir bencede
Mune
üyelik için ciddi yaptırımlar olabilirÇözüm değil lamelif, üye olup okuyorlar, haberi yapanın sitede üyeliği olmadığını nerden biliyoruz?
Hayatım onu da denedik, yanaşılmıyor ki, mesela TC kimlik numarası dedik, kaç kişi yanaşacak?üyelik için ciddi yaptırımlar olabilir
para dışında
Aynen öyle, sonra şu da var, hadi BDV'yi kapadık iyi ama diğer bölümlerin kaba tabirle başı kel mi? İnsanlar sağlık sorunlarını paylaşıyor, hamileliğini paylaşıyor ve üstelik forumun üye istatistiğine bakacak olursak ben dahil çoğunluğumuz Google aramalarından bulup üye olduk siteye.Açıkçası dışarı kapatma fikrini çok makul bulmuyorum.
0 mesajı olan birinin okumasını nasıl engelleyeceksiniz ki? Hatta 0 mesajlı birinin kadın mı erkek mi olduğunu nasıl bileceksiniz?
Nasıl ki facebookunuza eşinizin dostunuzun görmesini istemediğiniz şeyler yazmıyor, fotoğraflar paylaşmıyorsanız BDV'ye de tanınmanıza yol açacak hiçbir şey yazmayacaksınız, bunun başka bir yolu yok.
Yaşanan hoş bir durum değil, elbette zaman zaman hepimiz kendimizi fazla kendi ortamımızda zannedip fazla aleni konuşabiliyoruz ama özellikle böyle fazla "hit" alan konulara yorum yaparken iki kez düşünmek lazım.
e yani haklısın onu bende anlamıyorum nasıl bir güven içindelerHayatım onu da denedik, yanaşılmıyor ki, mesela TC kimlik numarası dedik, kaç kişi yanaşacak?
Yani olmuyor, sen ben tamam diyoruz diğerleri kabul etmiyor.
Yani çıkmaz sokak, en güzeli isim soyad, adres, telefon, facebook adresi vb bilgileri gizli tutmak, güvenip iyice emin olmadan kimseye vermemek, deşifre olunca endişe edeceğimiz içeriklerden uzak durmak.
Ben burada denk geliyorum, selamün aleyküm, aleyküm selam sonrası pat face adresi, mail, telefon numarası verenler var, dur bismillah sen kimsin, ben kimlerdenim bir birbirimizi tanıyalım değil mi?
sağlam kişilerde var ama insanoğlu çiğ süt emmiş diye bir sözde var.e yani haklısın onu bende anlamıyorum nasıl bir güven içindeler
sadece burdan bi arkadaşın nosu var bende onunlada öyle özel hayatımızı hiç konuşmadık kısacası telefonda hiç konuşmadık sadece msj oda dua topiği için (foruma giremediğim zamanlar )
kimselere vermem numaramı sana bile
he bide teynn eski üyeliğimden facede grup vardı ondada bi problem yaşamadım şükür
ancak yapım itibariyle reel hayatta bile temkinli yaklaşırım herkeslere zor arkadaş olurum çok şükür ki
cıkssağlam kişilerde var ama insanoğlu çiğ süt emmiş diye bir sözde var.
alırım numaranı :)