• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konular medyada

Aynen az önce şu 7 aylık hamile bayanın haberini tesadüfen gördüm çok şaşırdım haberler.com da:KK57:

Merhaba,
Kazen gerekli açıklamaları yapmış, gazeteyle görüşmesinin içeriğini paylaşmış lakin bende birşeyler söylemek istiyorum.

Buradan alınan konular site yönetimine söylenmeden alınıyor, yönetim haberdar olur olmaz zaten gerekeni de yapıyor, bu tip olayların forumu ziyaretçilere kapatarak son bulacağını düşünüyorsunuz ama maalesef bu bir çözüm değil zira Temmuz ayında BDV'de bir konu paylaşılmıştı, şahit oldunuz mu hatırlar mısınız bilmiyorum, konu başlığı "şişme bebek" ti, konuyu açan kişi eşini şişme bebekle yakaladığından bahsediyordu, sayfalar dolusu yorum yapıldı, hatta konu sahibesi yorumlarla inciniyor diye bir güzelde kapadım, birkaç gün sonra bomba patladı, meğer konu sahibemiz üzerimizde sosyal deney yapan biriymiş, konu da X bir haber sitesine kendisi tarafından servis edilmiş.

Son yaşananlardaki konu sahibelerini tenzih ederim fakat şayet birileri sitemizi ve sizleri sosyal medya üzerinden haber yapmaya niyetlenmişse forumu dışarıya kapatmakta çözüm olmuyor.

Kaldı ki birçoğunuz bir sorun, hastalık, bir sıkıntınızı araştırırken ziyaretçi olarak denk gelip üye olmaya karar verdiniz.

Kazen yönetici olarak elbette sizlerin hakkını koruyacaktır, bunun yanısıra sizlerde haber yapan gazete ve sitelere kınama mesajları gönderebilirsiniz.

Biz sizler için sizlerin hakkını savunmak adına elimizden geleni yapmaya gayret ederiz, sizlerden her zaman rica ettiğimiz gibi, lütfen çok kişisel olan, deşifre olmanıza sebep olabilecek bilgilerinizi forumda paylaşmayınız, bu sizin sorumluluğunda, bunu unutmayınız.

Son düzenleme:
Merhaba,
Kazen gerekli açıklamaları yapmış, gazeteyle görüşmesinin içeriğini paylaşmış lakin bende birşeyler söylemek istiyorum.

Buradan alınan konular site yönetimine söylenmeden alınıyor, yönetim haberdar olur olmaz zaten gerekeni de yapıyor, bu tip olayların forumu ziyaretçilere kapatarak son bulacağını düşünüyorsunuz ama maalesef bu bir çözüm değil zira Temmuz ayında BDV'de bir konu paylaşılmıştı, şahit oldunuz mu hatırlar mısınız bilmiyorum, konu başlığı "şişme bebek" ti, konuyu açan kişi eşini şişme bebekle yakaladığından bahsediyordu, sayfalar dolusu yorum yapıldı, hatta konu sahibesi yorumlarla inciniyor diye bir güzelde kapadım, birkaç gün sonra bomba patladı, meğer konu sahibemiz üzerimizde sosyal deney yapan biriymiş, konu da X bir haber sitesine kendisi tarafından servis edilmiş.

Son yaşananlardaki konu sahibelerini tenzih ederim fakat şayet birileri sitemizi ve sizleri sosyal medya üzerinden haber yapmaya niyetlenmişse forumu dışarıya kapatmakta çözüm olmuyor.

Kaldı ki birçoğunuz bir sorun, hastalık, bir sıkıntınızı araştırırken ziyaretçi olarak denk gelip üye olmaya karar verdiniz.

Kazen yönetici olarak elbette sizlerin hakkını koruyacaktır, bunun yanısıra sizlerde haber yapan gazete ve sitelere kınama mesajları gönderebilirsiniz.

Biz sizler için sizlerin hakkını savunmak adına elimizden geleni yapmaya gayret ederiz, sizlerden her zaman rica ettiğimiz gibi, lütfen çok kişisel olan, deşifre olmanıza sebep olabilecek bilgilerinizi forumda paylaşmayınız, bu sizin sorumluluğunda, bunu unutmayınız.
Sosyal deney mi neden töbe töbe

Bu memlekette gazeteciler ve haberciler hukuk ogrenmeli

O kadar igrenc hatalar yapiyorlar ki haber sunarken veya gazete yayimlarken

Hani cok kutsallastiriyorlar ya mesleklerini, kutsallik birakmadiniz Allah askina bi hukuk ogrenin ya

Biktik hukuksuz hareketlerinizden
Biktik sacma sapan haberlerinizden
Biktik insanlarin ozel hayatlarini desifre etmenizden

Bir haber yapiyorsunuz misal biri ölmüş ailesinden hiçbir şekilde izin almadan kişinin fotolarını sağdan soldan bulup yayınlıyorsunuz

Flas flas flas katil zanlisi serbest birakildi!! Yuregi yanan aile bir kere daha yandi!!! Ya birader, adam "tutuksuz" "yarginlanmak" uzere serbest birakilmis adam yargilanmaya devam edecek suclu bulunursa da cezasini cekecek duruma gore kimileri tutuklu, kimileri de tutuksuz yargilanir kosullari da kanunda yazar ama mubarek haberciler adam tamamen serbest birakilmis gibi haber yapiyor

Daha sucu sabit olmamis insanlar suclu olarak yaftalaniyor hani daha nerede lekelenmeme hakki? Hani nerede sucu ispatlanana kadar herkes masumdur ilkesi?

Ne özel hayata saygınız var ne mahremiyete ne toplum yapısına!

Adamlar izin almadan buradan içerik yayınlıyor üstüne bir de site sahibini kaale almıyor

Hayret bir şey ya vallahi hayret bir şey

Hiç de kutsal fln degil bu yaptiklariniz bi gidin de hak hukuk öğrenin

Son düzenleme:
üyelik için ciddi yaptırımlar olabilir :KK64:

para dışında:KK53::-)
Hayatım onu da denedik, yanaşılmıyor ki, mesela TC kimlik numarası dedik, kaç kişi yanaşacak?
Yani olmuyor, sen ben tamam diyoruz diğerleri kabul etmiyor.

Yani çıkmaz sokak, en güzeli isim soyad, adres, telefon, facebook adresi vb bilgileri gizli tutmak, güvenip iyice emin olmadan kimseye vermemek, deşifre olunca endişe edeceğimiz içeriklerden uzak durmak.
Ben burada denk geliyorum, selamün aleyküm, aleyküm selam sonrası pat face adresi, mail, telefon numarası verenler var, dur bismillah sen kimsin, ben kimlerdenim bir birbirimizi tanıyalım değil mi?

Açıkçası dışarı kapatma fikrini çok makul bulmuyorum.
0 mesajı olan birinin okumasını nasıl engelleyeceksiniz ki? Hatta 0 mesajlı birinin kadın mı erkek mi olduğunu nasıl bileceksiniz?
Nasıl ki facebookunuza eşinizin dostunuzun görmesini istemediğiniz şeyler yazmıyor, fotoğraflar paylaşmıyorsanız BDV'ye de tanınmanıza yol açacak hiçbir şey yazmayacaksınız, bunun başka bir yolu yok.
Yaşanan hoş bir durum değil, elbette zaman zaman hepimiz kendimizi fazla kendi ortamımızda zannedip fazla aleni konuşabiliyoruz ama özellikle böyle fazla "hit" alan konulara yorum yaparken iki kez düşünmek lazım.

Açıkçası dışarı kapatma fikrini çok makul bulmuyorum.
0 mesajı olan birinin okumasını nasıl engelleyeceksiniz ki? Hatta 0 mesajlı birinin kadın mı erkek mi olduğunu nasıl bileceksiniz?
Nasıl ki facebookunuza eşinizin dostunuzun görmesini istemediğiniz şeyler yazmıyor, fotoğraflar paylaşmıyorsanız BDV'ye de tanınmanıza yol açacak hiçbir şey yazmayacaksınız, bunun başka bir yolu yok.
Yaşanan hoş bir durum değil, elbette zaman zaman hepimiz kendimizi fazla kendi ortamımızda zannedip fazla aleni konuşabiliyoruz ama özellikle böyle fazla "hit" alan konulara yorum yaparken iki kez düşünmek lazım.
Aynen öyle, sonra şu da var, hadi BDV'yi kapadık iyi ama diğer bölümlerin kaba tabirle başı kel mi? İnsanlar sağlık sorunlarını paylaşıyor, hamileliğini paylaşıyor ve üstelik forumun üye istatistiğine bakacak olursak ben dahil çoğunluğumuz Google aramalarından bulup üye olduk siteye.

Kimimiz bir hastalık araştırması yaparken, kimimiz gebelik belirtileri vs araştırması sırasında denk gelip hadi bende üye olayım dedik.

Kapatırsak insanların bilgi alma haklarını da engelleyeceğiz, şu konuda mütevazi olamayacağım, her ne kadar sitede bazen bazı konular neden açılıyor diye isyan edilse de üyelerin çoğunluğu forumu bilgi zenginliğinden dolayı tercih ediyor.

İstediğiniz hertürlü bilgi kaynağıdır Kadınlar Kulübü.

Hayatım onu da denedik, yanaşılmıyor ki, mesela TC kimlik numarası dedik, kaç kişi yanaşacak?
Yani olmuyor, sen ben tamam diyoruz diğerleri kabul etmiyor.

Yani çıkmaz sokak, en güzeli isim soyad, adres, telefon, facebook adresi vb bilgileri gizli tutmak, güvenip iyice emin olmadan kimseye vermemek, deşifre olunca endişe edeceğimiz içeriklerden uzak durmak.
Ben burada denk geliyorum, selamün aleyküm, aleyküm selam sonrası pat face adresi, mail, telefon numarası verenler var, dur bismillah sen kimsin, ben kimlerdenim bir birbirimizi tanıyalım değil mi?
e yani haklısın onu bende anlamıyorum nasıl bir güven içindeler:KK57:

sadece burdan bi arkadaşın nosu var bende onunlada öyle özel hayatımızı hiç konuşmadık kısacası telefonda hiç konuşmadık sadece msj oda dua topiği için (foruma giremediğim zamanlar )

kimselere vermem numaramı sana bile:-):KK15:

he bide teynn eski üyeliğimden facede grup vardı ondada bi problem yaşamadım şükür :KK25:
ancak yapım itibariyle reel hayatta bile temkinli yaklaşırım herkeslere zor arkadaş olurum çok şükür ki:KK72:

evet yaa google eşittir kadınlar kulubü sanki ne arasak çıkıyo mübarek:-):-)

İşte herkes temkinli olmuyor maalesef, hergün kaç üyeye denk geliyorum, telefon numarasını yazmış, şimdi birileri o numaraları kaydetmişse biz Nasıl engel olacağız bu duruma?
Üye kendi yazıyor, birde zorluk olmasın diye adını da ekleyiveriyor.

Sonradan taciz edildim gerekçesiyle kaç üye sildirdi gözümüzden kaçan numaraları, bunlara sizler dikkat edeceksiniz.

Yaptıkları hiç hos degil. Burasi herkese açık bi forum ama sonuçta hergun haberleri okur gibi burayi açıp okumuyor buraya uye olmayanlar. O haberleri binlerce kişi okuyor. Buradaki ziyaretçi sayısı o kadar etmez sonuçta. Hem daha çok bayanlar okuyordur burayi. Mesela bir uye isim verilmese de detaylari bilenin anlayacagi bir konu paylasti diyelim. Eşi de burayi okuyan biri değildir sonuçta. Haberlerde karşısina kendi meselelerinin ciktigini bi düşünsenize. Çok kötü bi durum. Sosyal bir platform olsa da yine de yazılanlar buraya özel bence.

e yani haklısın onu bende anlamıyorum nasıl bir güven içindeler:KK57:

sadece burdan bi arkadaşın nosu var bende onunlada öyle özel hayatımızı hiç konuşmadık kısacası telefonda hiç konuşmadık sadece msj oda dua topiği için (foruma giremediğim zamanlar )

kimselere vermem numaramı sana bile:-):KK15:

he bide teynn eski üyeliğimden facede grup vardı ondada bi problem yaşamadım şükür :KK25:
ancak yapım itibariyle reel hayatta bile temkinli yaklaşırım herkeslere zor arkadaş olurum çok şükür ki:KK72:
sağlam kişilerde var ama insanoğlu çiğ süt emmiş diye bir sözde var.
alırım numaranı :)

Back