• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konular medyada

Sözcu sitedeki bütün konuları haber yapmış nerdeyse bu ne arkadaş ya insanlar burda kimseye anlatamadiklarini anlatıp içlerini dokuyolar bundan sonra kimse güvenip konuda acamicak

İlk uye oldugumuzda nasilsa kimse bizi tanimiyor diye dusunuyoruz
zaman gectikce buradaki nick ile bir kisilik oluyoruz bu gerçek kisiligimiz oluyor oyle ki benzer arkadaslarimiz oluyor bir ortam bir guruplasma bir sinerji oluyor.
O kadar gercek oluyor ki uc noktalarda bir konu olunca asil uyeligimiz desifre olmasin diye yonetimden izinli ikinci uyelik aliyoruz...
öyle ki burasi asil isim soyisim bilinmesede ciddiye aldigimiz bir platform.
Gecenlerde sitede sorun oldu millet delirdi kk acilmiyor diye.
Demek ki sitenin guvenligi arttirilmali cunki burayi ciddiye alan uyeleri var
Elbette dediğin gibi. Başta dikkatli yazıyorsun ama yorumlara gelen soruları yanıtlarken gevşemeye daha çok şey anlatmaya başlıyorsun. Burada dikkatli bir okuyucu kişinin yazdıklarını bir araya getirip kim olduğunu bile anlayabilir. Üstelik yazılanlar sadece kişinin kendisini değil bahsettiği kişileri de ilgilendiriyor. İstemeden onların özeli de deşifre oluyor üstü örtük olsa da.

Habercilerin işi bizim site sayesinde kolaylaştı desenize oturdukları yerden haber yaptıklarını zannediyorlar. Bu çıkan haberler yüzünden gözler daha çok sitemizde olacak.

Elbette dediğin gibi. Başta dikkatli yazıyorsun ama yorumlara gelen soruları yanıtlarken gevşemeye daha çok şey anlatmaya başlıyorsun. Burada dikkatli bir okuyucu kişinin yazdıklarını bir araya getirip kim olduğunu bile anlayabilir. Üstelik yazılanlar sadece kişinin kendisini değil bahsettiği kişileri de ilgilendiriyor. İstemeden onların özeli de deşifre oluyor üstü örtük olsa da.
Bilerek yada bilmeyerek bi çok seyi ortaya döküyorsun
Habercilerin işi bizim site sayesinde kolaylaştı desenize oturdukları yerden haber yaptıklarını zannediyorlar. Bu çıkan haberler yüzünden gözler daha çok sitemizde olacak.
Aynen öyle.

Habercilik teriminin dusebilecegi son nokta budur heralde.
Hos degil.
Yapilabilecek bir sey yok sanirim.

Doğru değil . o_O Benim bile tam olarak inanmadığım konuyu alıp haber yapmışlar :KK57:

konular genelde 'anlatacak kimsem yok' 'sizden akıl istiyorum' 'içimi dökmek istedim' şeklinde yazılıyor...
ablası eniştesiyle olan,ensest ilişkiye maruz kalan,taciz edilen, annesi babasını aldatan,kocasını aldatan vs...
ne konular okuyoruz neler yaşanıyor...
kim en yakın akrabasına anlatabilir ki?
kim mahalledeki komşusuna dert yanabilir?
millet felancanın kocası felancanın eniştesi kaçmış göçmiş tüüüü aman tahtalara vur şeklinde dedikodu etmez mi?
demek ki buradaki kadınlar hem kol kırılsın ama yen içinde kalsın istemiyorlar,
hemde anlatıp rahatlamak bir nevi desarj olmak millet kötüye yuh çekerken rahatlamak istiyorlar....
yasal bir yaptırımı var mı bilemiyorum ama;
cidden bende artık daha dikkatli olacağım yazarken

Eğer konu sahibinin eşi okursa o haberi kendi olduğunu anlayıp, konuyu bulup konu sahibinin yorumlarını okursa.. bence içinden geçenleri bilmemeli o adam haketmiyordu..

aynen, kelimesi kelimesine katılıyorum
benim de aklıma ilk bu geldi
konuların haber olmasından öte, o konu sahibine üzüldüm...

ya bi de bölüm bölüm ayırarak aralara büyük başlıklar atarak tam haber gibi yazmışlar
çok üzüldüm gerçekten
"çocuğumu tanımasını istemiyorum" diye de ayırmışlar
hep söyledim, yine söyleyeyim
insanlarda vicdan namına birşey kalmadı, herşey para oldu

Herkese açık bir platforma özel hayatını yazan biri bu sonuçları da düşünmeli. Özel hayatın ifsasi olmuyor ki kişi kendi ifşa ediyor zaten. Bunu haber yapmak komik, o ayrı.

Burdaki bi cok konu onedio ve eksisozlukte alay konusu oluyor daha once gordum ekran goruntusu alip yoneticilere bildrcektim ama burasi bi forum yazarken uye olmayan herkrsin okuyacagini biliyoruz sonucta.

Benim talebim KK yönetiminin haberi kullananlara yazılı uyarıda bulunması ve haberleri sitelerinden kaldırmalarını yoksa yasal işleme başvuracaklarını söylemeleridir. Bu satırları okuyanlar siz izniniz olmadan gazeteye haber olmak ister miydiniz? Üye olduğun bir sitede dert anlatmak başka internet gaztesinde manşet olmak başka. Bu yorumumu da aynen yönetime gönderiyorum.

Bundan sonra konu açarken daha dikkatli olmak lazım en azından çok ayrıntıya girmemek lazım baksanıza haberlerde kocası görse direk anlar eşinin paylaştığını yazık ya insallah sorun olmaz eşinize sevgilinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusu ondan sonra 7 aylık hamile kadının eşini cafede bi kadınla gördüğü konu ondan sonra kocasının çocuk sorusu konuları daha neler neler bunlar ayrıntılarıyla haber yapılmış

Back