- Konu Sahibi zeysmother
Sözcu sitedeki bütün konuları haber yapmış nerdeyse bu ne arkadaş ya insanlar burda kimseye anlatamadiklarini anlatıp içlerini dokuyolar bundan sonra kimse güvenip konuda acamicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette dediğin gibi. Başta dikkatli yazıyorsun ama yorumlara gelen soruları yanıtlarken gevşemeye daha çok şey anlatmaya başlıyorsun. Burada dikkatli bir okuyucu kişinin yazdıklarını bir araya getirip kim olduğunu bile anlayabilir. Üstelik yazılanlar sadece kişinin kendisini değil bahsettiği kişileri de ilgilendiriyor. İstemeden onların özeli de deşifre oluyor üstü örtük olsa da.İlk uye oldugumuzda nasilsa kimse bizi tanimiyor diye dusunuyoruz
zaman gectikce buradaki nick ile bir kisilik oluyoruz bu gerçek kisiligimiz oluyor oyle ki benzer arkadaslarimiz oluyor bir ortam bir guruplasma bir sinerji oluyor.
O kadar gercek oluyor ki uc noktalarda bir konu olunca asil uyeligimiz desifre olmasin diye yonetimden izinli ikinci uyelik aliyoruz...
öyle ki burasi asil isim soyisim bilinmesede ciddiye aldigimiz bir platform.
Gecenlerde sitede sorun oldu millet delirdi kk acilmiyor diye.
Demek ki sitenin guvenligi arttirilmali cunki burayi ciddiye alan uyeleri var
Bilerek yada bilmeyerek bi çok seyi ortaya döküyorsunElbette dediğin gibi. Başta dikkatli yazıyorsun ama yorumlara gelen soruları yanıtlarken gevşemeye daha çok şey anlatmaya başlıyorsun. Burada dikkatli bir okuyucu kişinin yazdıklarını bir araya getirip kim olduğunu bile anlayabilir. Üstelik yazılanlar sadece kişinin kendisini değil bahsettiği kişileri de ilgilendiriyor. İstemeden onların özeli de deşifre oluyor üstü örtük olsa da.
Aynen öyle.Habercilerin işi bizim site sayesinde kolaylaştı desenize oturdukları yerden haber yaptıklarını zannediyorlar. Bu çıkan haberler yüzünden gözler daha çok sitemizde olacak.
Eğer konu sahibinin eşi okursa o haberi kendi olduğunu anlayıp, konuyu bulup konu sahibinin yorumlarını okursa.. bence içinden geçenleri bilmemeli o adam haketmiyordu..
Aynen.. gördümü acaba haberiaynen, kelimesi kelimesine katılıyorum
benim de aklıma ilk bu geldi
konuların haber olmasından öte, o konu sahibine üzüldüm...
Başka haber mi yok ya çok arıyorlar mı bunlarıBugün sozcunun facebook adresinde kocasının cocugum olgunu ogrensen naparsin bu çocuğun bakıma ihtiyacı olsa falan diye konu vardı ya onu sözcü haber yapmış çok şaşırdım
katılıyorum.resmen haber malzemesi olarak kullanmışlar çok ayıpppGoogle'da arayıp bulmakla bir gazetede haber olmak aynı şeyler değil ama bence.