• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konular medyada

Rahatsız edici bir durum ya .
Sonuçta konu sahibi burada derdini paylaşıyor tamam ismi cismi belli değil ama dertleşme maksatlı tüm özelini döküyor . Kendi konusunu gazetede görünce insan ifşa olmuş gibi hisseder zaten sıkıntısı olan dahada sıkıntıya girer yani . Hoş değil sanki ülkemde haber kalmamış gibi buradan milletin özelini didiklemek

Tamam burası da herkesin girip okuyabileceği bir yer..

Ama ozellıkle haber olarak yayınlanıp insanların gözüne sokulması hiç hoş değil bence..

Sonuçta biz burda forum içi 'biz bize' konusup dertleşiyoruz..

Yada öyle olduğunu zannediyorduk..

Bir manyak erkekte kadın bunu çok büyütmüş diye yazmış tersine kadın aldatsaydı şimdi kesin mezarda olurdu,
hamileyken aldatmalar oluyordu hep okuyordum bdv formunda , sanırım eniyisi az çocuk doğurmak adamlar kıymet bimiyor zaten
Büyütmüşmu o konuyu hatırlıyorum fazlasıyla sakin kalmıştı konu Sahibi Allah korusun başıma gelse gerçi yasamadan bilinmez ama çok çirkefleşirdim

Rahatsız edici bir durum ya .
Sonuçta konu sahibi burada derdini paylaşıyor tamam ismi cismi belli değil ama dertleşme maksatlı tüm özelini döküyor . Kendi konusunu gazetede görünce insan ifşa olmuş gibi hisseder zaten sıkıntısı olan dahada sıkıntıya girer yani . Hoş değil sanki ülkemde haber kalmamış gibi buradan milletin özelini didiklemek
Sonuçta kadın bunu tek basına yasamadı..

Orda birde kocası da var..

Bu hem kadın için..hem kocası için rahatsızlık verici bir durum..

İsim cisim belli değil ama yaşayan anlar kendisinden bahsedildiğini..veya yakınları bilecek..

Deşifre edilmemeli..burda olan burda kalmalı..

pes diyorum baskada bisey demiyorum burayida haber yaparlar nasilsa
burdaki ayziyi alip kopyalamanin neresi gazetecilik anlamadimki ben

Haber degeri yüksek , atraksyonlu konuları tetikte bekliyorlar...

O kadar yorum paylasmislar benimkini atlamislar :KK12:
Güzel taktik vermistim oysaki.

Site adı vermemişler popiler bir forum demişler bu şekilde kuralına uydurmuşlar sanırım site adı verselerdi sıkıntı olabilirdi.

İlk uye oldugumuzda nasilsa kimse bizi tanimiyor diye dusunuyoruz
zaman gectikce buradaki nick ile bir kisilik oluyoruz bu gerçek kisiligimiz oluyor oyle ki benzer arkadaslarimiz oluyor bir ortam bir guruplasma bir sinerji oluyor.
O kadar gercek oluyor ki uc noktalarda bir konu olunca asil uyeligimiz desifre olmasin diye yonetimden izinli ikinci uyelik aliyoruz...
öyle ki burasi asil isim soyisim bilinmesede ciddiye aldigimiz bir platform.
Gecenlerde sitede sorun oldu millet delirdi kk acilmiyor diye.
Demek ki sitenin guvenligi arttirilmali cunki burayi ciddiye alan uyeleri var

Tamam burası da herkesin girip okuyabileceği bir yer..

Ama ozellıkle haber olarak yayınlanıp insanların gözüne sokulması hiç hoş değil bence..

Sonuçta biz burda forum içi 'biz bize' konusup dertleşiyoruz..

Yada öyle olduğunu zannediyorduk..
Bende aynen bu düşüncedeyim bayan bayana rahattı :) tabi arada araya erkek kaynadığını zannetsemde bu kadar rahatsız olmamıştım çünkü herkesin yazdıklarımı görmesi beni rahatsız ederdi elbette isteyen siteye girer okur ama bu farkli

Sonuçta kadın bunu tek basına yasamadı..

Orda birde kocası da var..

Bu hem kadın için..hem kocası için rahatsızlık verici bir durum..

İsim cisim belli değil ama yaşayan anlar kendisinden bahsedildiğini..veya yakınları bilecek..

Deşifre edilmemeli..burda olan burda kalmalı..
Katılıyorum.
Konuların sahibi bayanlara zaten üzülmüştüm
Birde şu duruma dahada canım sıkıldı
Haber ve habercilik anlayışı zaten komik sanki ihanet çok haber değeri taşıyan bir durum günümüzde , birde kalkıp bunu yayınlıyorlar buralardan bulup buluşturup

Kadının kocası veya eşi dostu tutup bu sıtede araştırma yapmaz..

Ama şu durumda direk haber önüne düşmüş ve okumuş oluyor..

Back