• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konular medyada

Bundan sonra konu açarken daha dikkatli olmak lazım en azından çok ayrıntıya girmemek lazım baksanıza haberlerde kocası görse direk anlar eşinin paylaştığını yazık ya insallah sorun olmaz eşinize sevgilinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusu ondan sonra 7 aylık hamile kadının eşini cafede bi kadınla gördüğü konu ondan sonra kocasının çocuk sorusu konuları daha neler neler bunlar ayrıntılarıyla haber yapılmış
katılıyorum.konu ifşa olmak değil çünkü burda kimse tanınmıyor zaten sadece nick var gizli kişilik yani.ama eşleri yada konuda kimden bahsediliyorsa o şıp diye anlar bu benim eşim bizim sorunumuzu anlatmış diye o kısmı kötü

Komık olmayın ya biz bize yazışıyoduk kimse görmüyodu öyle sanıyoduk ne demek :D googla bişey arasanız çoğunlukla kk dan bir cevap çıkar yani sizi zaten herkes görüyo ne bu ağırdan alma şimdi :D
Haber olması komedi ama yorumlarda komedi asıl haber bu : p

Bu terbiyesizlik amaa burda gercek olan olaylar yaziliyo yardimlar isteniyor haber yapabilmek icin yayinliyolar aynisi baslarjna gelse ne yapardilar bence cok sinir bozuci bisey yakismiyor boyle yapmak bu millete ama iste ne diyecez baska insalh kalkar bunlar medyadan

Komık olmayın ya biz bize yazışıyoduk kimse görmüyodu öyle sanıyoduk ne demek :KK70: googla bişey arasanız çoğunlukla kk dan bir cevap çıkar yani sizi zaten herkes görüyo ne bu ağırdan alma şimdi :KK70:
Haber olması komedi ama yorumlarda komedi asıl haber bu : p

7 aylık hamile ve aldatılmış arkadaşa kim komik yorum yapmış ben görmedim de

Sanırım bazıları konunun ciddiyetini henüz kavrayamamış.
Burada yazılanlar ebette genele açık ve isteyen ulaşabilir ama konunun tümünü alıp, etkileyici bir başlık atıp haber yapabilir mi?
Ve yine burada yazılanlar bilinen, adı belli bir siteye üye olunarak yazılabiliyor.Yani site üyelerinin mahremiyetini korumalı.
Mune site kurallarınıdan bir maddeye dikkat çekmiş.
Yani bu sitenin kuralları var.
Her internet sitesi kendi okunma sayısını artırmak için buradan konu alıp rahatça nasıl haber yapabilir.
Bir düşünün burada konuşulan konuları.
Çok mahrem sırlar var emin olun sıra onlara da gelir ve hatta bir arkadaşın dedği gibi sonra T.V. da haber olunur.
Bu işlere başında"D U R"demek lazım.
Konuyu yazanın yakın çevresi kim olduğunu anlayacaktır.
Burada kadınlardan eşleriyle yatak ilşkisini anlatanlar var siz ne demek istediğimi anladınız.
Düşünün bakalım bunu anlayan eş işi nerelere götürebilir.
Konu ciddi bence.

Herkes okuyor ama kimin esi KK yi acipta esim birsey paylasmismi diye bakar ki ?
Haberlerde olursa ister istemez goze carpar ve konuyu paylasan icin sikinti olabilir.
O yuzden daha dikkatli olunmasi gerekebilir.
Mesela benim icin hicbi sikinti yok esimden gizli bi konu acmadim . Actigim konulari kendisine bile okumusumdur.

konu sahipleri dava edebiliyormuş benim başıma gelse direk dava ederim hemen kaldırırlar mecburen yasakmış ama konu sahıbının dava etmesi gerekiyor.

konu sahipleri dava edebiliyormuş benim başıma gelse direk dava ederim hemen kaldırırlar mecburen yasakmış ama konu sahıbının dava etmesi gerekiyor.
Canım dava açmak para demek, mahkeme demek, uğraşmak demek.
Eşi aldatmış, hamile bir hanım doğumun, boşanmanın eşiğinde bir de bununla mı uğraşacak.
Her haber olan neden ayrı ayrı dava ile uğraşsın ki.
Bu sitenin avukatları olmalı.
Bu kadar çok üyesi olan bir site.
Eminim kişilerin bireysel açacakları davalardan daha çok yaptırım gücü vardır bu sitenin.
Hem bu durum KK için de iyi değil ki, insanlar artık yazmaya çekinecekler.
Bence site yönetim konuya el atmalı ya da atmışlarsa benim bilgim yok.

gazete çalışanlarından biri belkide bdvde aktıf olarak takıyodur herşeye yorum yapıyodur. işimi iyi yapayım diye, ajan gibi aramızda

Merhaba,
Bu olaydan 2 gün önce haberim oldu ve sözcü gazetesini aradım bunun gazetecilik olmadığını, habercilik etiğine iş ahlakına uymadığını ifade ettim. Telefona çıkan haberi ben yapmadım diyip gerekli düzenleme yapılacaktır dedi. Bugün kontrol amacı ile baktığımda yazının altında Kaynak : Kadınlar Kulübü yazmışlar. Sabah yeniden aradım hafta sonu olduğu için santral dahi telefona cevap vermedi. Bende kendilerine şöyle bir e-posta yolladım;

Sayın Yetkili
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden ve daha bir çok sayfada aldığınız haberlerde link belirtmek şöyle dursun, izin dahi almadan yayın yapmaktasınız. Dün konu hakkında sizleri aradım "bu yaptığınız ne kadar etik ?" diye sordum. "Kusura bakmayın düzelteceğiz" dendi sonrasında yazıların altına kaynak : Kadınlar Kulübü yazıldı.
Bu mudur habercilik ? Bu mudur yayın etiği ?

Künyenizde yer alan ;

"sozcu.com.tr internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı Estetik Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez."

Ile çelişmektesiz.

Sitemizde sizden alınan haberlerin altına bakın, hepsinde link bulunmaktadır.

Burada profesyonel olan biz miyiz yoksa sizler mi düşündürücüdür. Üyelerimize karşı bizi ne kadar zor durumda bıraktığınızın farkında dahi değilsiniz.

Bu e-postaya cevap bekliyorum. Aynı uyarıyı aylar önce Hürriyet gazetesine yaptım, git mahkemeye ver dır dır etme şeklinde cevap geldi.

Sitemizde bunların izin alınmadan dahi yayınlamayacağı ibaresi bulunmaktadır. Fakat izin alınan (bu linkte olduğu gibi) özel durumlarda üyelerimize mesaj atarak burada geçen yorumların kullanılacağı bilgisini mutlaka vermekteyiz.

Facebook sayfamızda dahi, orada farklı bir kitle olmasına rağmen BDV konularını yıllar önce paylaşmama kararı aldık ki tüm yayın hakkı bizde olmasına rağmen.

Şimdi bu bölümün dışarıya kapatılması konusuna gelince bu bir güvenlik açığı değildir. Dileyen 10 sn içinde sitemize üye olup her yeri okuyabilir. Yazılanlar gerçek isim soyisimle değil nickname ile yazılmakta olup siz kimliğinizi deşifre etmediğiniz sürece bulunabilmesi tahminden öteye gidemez. Bir diğer konu güvenlik açığından bahsedilmiş, her siteye giremediğinizde bunu güvenlik açığı olarak görmeyin. Geçen hafta yaşanan olay planlanmış bir bakım çalışması idi. Fakat hizmet aldığımız firmanın işgüzarlığı sonucu sadece 1 gün planlanan bakım çalışması hosting firmasının beceriksizliği sonucu 2 gün sürmüştür. Zaten yaptıkları bu hata sonucunda sözleşmemiz bittiğinde başka bir firmaya geçme kararı aldık.

Anlayışınız için teşekkür ederiz, Sözcü Gazetesi ile önümüzdeki hafta başı yeniden konu hakkında görüşülecektir.

Son olarak ;

Sitenin yasal uyarı bölümünde şöyle bir madde var :

5. İşbu sitenin isim hakları, içeriği, şablonu, tasarımı, site içindeki tüm doküman, belge, bilgi, veri, makale, program v.b. hakları saklıdır. Bu sitenin tamamının veya bir bölümünün, Kadınlar Kulübü’nün yazılı izni olmaksızın, herhangi bir şekil ve ortamda kopyalanması veya yeniden yaratılması veya başka bir site veya medyada yayınlanması veya başka bir yere taşınması kesinlikle yasaktır.

Şimdi telefonla ulaştım dünkü görüştüğüm kişiye ; üyelerimiz ciddi rahatsızlık duyuyor diye ifade ettim. Yazıyı anonim paylaştık dedi burada ki endişeyi yeniden söyledim yazıların silinmesini istiyorum dedim. Sizde bizden yazı alıyorsunuz cevabı geldi. Oysa biz Siyaset bölümünde haber alıp altına da mutlaka kaynak belirtiyoruz dediğimde de bu şekilde izin almış olmazsınız yazıları da bir hafta sonra kaldırırım dedi kapadı telefonu. Bu gazete sözcü gazetesi, sözcü böyle yapıyorsa gerisini siz düşünün.

İşin yasal tarafını avukatımızla görüşüyoruz.

Estayzübillah. Kadınının derdini küçümsemek yerine karılarına sahip çıksınlar ya.

İnternete yazdığınız hiçbir şey size özel değil ve bir şey internete düşerse sonsuza kadar oradadır gerçek anlamda asla yok olmaz
İşin yayıncılık etiği kısmu ayrı zaten anladığım kadarıyla Kazen Kazen avukatlar yoluyla sorunu çözmeye çalışıyor
Ama yönetimin sıklıkla tekrarladığı bir şey çok önemli başkalarının görmesini istemediğiniz hiçbir bilgiyi buraya yazmayın bu siteye üye olmak falanca@filanmail diye bir mail adresine bakar

Neden bu kadar abarttıniz ki? Sonuçta internet güvenilir bir yer değil. O zaman paylaşmayacaksınız. Bunu bilerek yazıyor burda herkes..

Sözcü gazetesini devamlı takip ederim . Daha önce bir forumdan birşey paylaştığına da pek denk gelmedim .Twiter , face den de böyle şeyler paylaşıyorlar .

Back