- 8 Mart 2015
- 25.097
- 81.160
Ahhahaja gece gece çok güldürdün beni sen ya dur bakayım eski, konusu var mı diye merak ettim etmez olaydım 4 sezonluk dizi çıktı içinden kendi hayatını üşenmemiş yazmışsın ne yaptın boşandın mı? Yoksa halen aynı mı? Cidden merak ediyorum
Hayırlı olsun sdgas beklediğim son. Niye saldırgan olduğun belli oldu. Öpim seni gel üzüldüm yazdığın şeylere
Üçüz doğurdum.
Başka soru?
Yalnız şanslısın, her zaman boşlukları göremem.
Sağol canım ben salya kotamı yeterince doldurdumHayırlı olsun sdgas beklediğim son. Niye saldırgan olduğun belli oldu. Öpim seni gel üzüldüm yazdığın şeylere
Ne kaosu be saçmalama ferihaSağol canım ben salya kotamı yeterince doldurdum
Bir gün geyik kafamdayken takıl bana, eğleniriz.
Bugün gayet olgun modumdayım, istediğin kaos çıkmayacak
Benden Cemile olur yalnız ahaha Feriha olmazNe kaosu be saçmalama feriha
Cemile hangisiydi kız esas akıllı oydu zaten dizide Korayla evlendiBenden Cemile olur yalnız ahaha Feriha olmaz
Yok ayol naptın, aşkı memnu cemileCemile hangisiydi kız esas akıllı oydu zaten dizide Korayla evlendi
İnşallah bunun için çalışır ve başarırsınız. Allah yardımcınız olsun <3En çok istediğim şey ekonomik özgürlüğüm olması zaten..
JajajajajjsjshdYok ayol naptın, aşkı memnu cemileben anca o.
Çok fazla detay yazmışsınız. Eşinizle konuşmanızda böyleyse adam anlamamıştır ki sizi, niyetinizi.Herkese merhaba
Öncelikle belirtmek isterim ki konu aslında çok önemsiz ama nasıl büyüdü anlatıyorum. Eşim geçen ay bana telefon aldı. Eski telefonum da duruyor içindekileri yeni telefonuma aktarmadım hafızası ful dolu onun. 3 yaşında kızım ve 9 aylık bebeğim var. 3 yaşındaki kızıma ekran çok fazla göstermek istemediğim için o telefondaki kendisinin ve kardeşinin videolarını izliyo öyle alıştı. 1000 kadar video 8-9 bin civarı da fotoğraf var nerdeyse tamamı 2 çocuğum yani. Zaten telefonu değiştirme sebebim de hafıza sorunuydu sürekli bilgisayara ordan harddiske aktar zor oluyo. Bir de bilgisayarımız yok abimlerden alıp binbir emekle aktarıyorum. iPhone un saçma şekilde tarih tarih aktarması var yani mesela videolar ve fotoğraflar bin tane dosyada. Tek tek ayıklamak gerekiyor neyse.
Gelelim konuya.. bu akşam eşim telefonda bi arkadaşına ben sana telefon veririm hediyem olsun minvalinde şeyler söyledi. Adam almak istemiyor sanırım eşim nasıl ısrar ediyor size anlatamam. Kaş göz yapıyorum hani tamam uzatma işte almak istemiyorsa gibisinden. Neyse adam tabi tamam dedi sat bana telefonu eşim kullanır bilmem ne dedi. Ay öyle sinirlendim ki eşime yeni aldığım telefonda hem video yok hadi ondan buna atayım ama bu telefonu vermek istemiyorum. Eskisiyle arada oyalıyordum bebeğim de olduğu için YouTube vermektense yüzlerce kendi videosu olan telefonla oyalamak benim için çok iyiydi yani.
Eşim tabi bi anda çirkefleşti kızlar yok ben kendi paramla aldım kime neyin hesabını veriyorsam kendim çalışıyorum kendim alıyorum sanane yok efendim 3 yaşında çocuğun telefonu mu olur düne kadar şikayet ediyordun kıymete mi bindi herşey para mı bilmem ne..
Ya belki bana kızanlar olacak bilmiyorum ama ben işin parasında değilim ki arkadaşımın bana iyiliği dokundu bilmem ne yahu git o zaman tepeden tırnağa giydir başka bi güzellik yap arkadaşına. Çocuk telefonla sosyal medyada fellik fellik gezmiyor ki saatlerce YouTubeda da takılmıyor kendi bebeklikten itibaren videolarını izliyor tatilde okulda orda burda. Öyle alıştı yani benim de arada kurtarıcım oluyo o telefon. Hayır yani benim param da istediğime veririm istediğimi yaparım ne alaka? Ay şu an bu saçma sebepten konuşmuyoruz. Yüzüme bakmıyor yatarken aç yatıyorum insan yemek getirir önüme falan dedi. Yemek yer misin dedim yemem canım istemiyor yemicem dedi. Ben börek ısıttım götürdüm yedi onu yatarken de açım maçım sayıkladı. Ya gereksiz ve saçma belki bana kızacaksınız ama vallahi kafam durdu. Zaten 2 çocukla bunalmış durumdayım. Bana bi akıl versenize tutumum nasıl olsun ne diyim şimdi ben bu adama
Onunla konuşmam öyle uzun değildi. Ben hani olayı tam anlatabileyim diye detay verdim size. Ona çocuk videolarını izliyordu, ay tüh inşallah istemez üzüldüm şimdi, sende çok ısrar ettin falan dedim ben. Adamla başta konuştular ısrar kıyamet benimki ben ilkte dinlemiyordum hanımın eski telefonu falan deyince konuşmada kaş göz yapmaya başladım. Ben gayet sakindim o çok uzattı. Benim çıkıştığım tek nokta ben yapsam aynısını bin tane laf söylersin dedim. (Hani sana danışmadan birine versem anlamında) benim niyetimi anladı çıktı ağzımdan pişman oldum dediğime de dedi ama iş işten geçtiği için hırçınlaştı. Yani aslında kendi pişmanlığının faturasını bana kesti bi yerde.Çok fazla detay yazmışsınız. Eşinizle konuşmanızda böyleyse adam anlamamıştır ki sizi, niyetinizi.
Eşim tabi bi anda çirkefleşti kızlar yok ben kendi paramla aldım kime neyin hesabını veriyorsam kendim çalışıyorum kendim alıyorum sanane yok efendim 3 yaşında çocuğun telefonu mu olur düne kadar şikayet ediyordun kıymete mi bindi herşey para mı bilmem ne..
Ay şu an bu saçma sebepten konuşmuyoruz. Yüzüme bakmıyor yatarken aç yatıyorum insan yemek getirir önüme falan dedi. Yemek yer misin dedim yemem canım istemiyor yemicem dedi. Ben börek ısıttım götürdüm yedi onu yatarken de açım maçım sayıkladı. Ya gereksiz ve saçma belki bana kızacaksınız ama vallahi kafam durdu
Kız onu da aralarda söyledim yine söyleyeyim. Mantarlı börekti dün de yenmezse artık çöpe atacaktım yazık olmasın diye 3 dilim bişeydi zaten. Mutfak masasının üstünde bıraktım söyledim ama börek ısıttım diye öyle bitirmiş yani. Ya evet işte sıkıntı söylemleri ilk kez böyle şeyler söyledi bide. Zoruma gitti yaniEşim bana şu cümleleri kursa, susuzluktan sürünüyor olsa bir yudum su vermem. Siz adama börek ısıtmışsınız. Kızılacak tek şey bu.
Tartışma sebebi de hiç saçma değil bence. Size ait bir şey hakkında eşiniz karar veremez.
Kurduğu şu cümlelere bakılırsa o, size alınan şeyleri lütfedip sizin kullanmanıza izin verdiği kendine ait eşyalar olarak görüyor. Söylediği şeyler, kafasının içindekiler çok sıkıntılı.
Bunları görmeyip gidip börek servisi yapıyorsunuz adama
Eşin terbiyesizlik yapmış ben olsam börek değil su vermem ve bu arada iphone dan iphone a medyaları aktarmak için bilgisayara ihtiyacınız yok icloudla otomatik geliyor zatenHerkese merhaba
Öncelikle belirtmek isterim ki konu aslında çok önemsiz ama nasıl büyüdü anlatıyorum. Eşim geçen ay bana telefon aldı. Eski telefonum da duruyor içindekileri yeni telefonuma aktarmadım hafızası ful dolu onun. 3 yaşında kızım ve 9 aylık bebeğim var. 3 yaşındaki kızıma ekran çok fazla göstermek istemediğim için o telefondaki kendisinin ve kardeşinin videolarını izliyo öyle alıştı. 1000 kadar video 8-9 bin civarı da fotoğraf var nerdeyse tamamı 2 çocuğum yani. Zaten telefonu değiştirme sebebim de hafıza sorunuydu sürekli bilgisayara ordan harddiske aktar zor oluyo. Bir de bilgisayarımız yok abimlerden alıp binbir emekle aktarıyorum. iPhone un saçma şekilde tarih tarih aktarması var yani mesela videolar ve fotoğraflar bin tane dosyada. Tek tek ayıklamak gerekiyor neyse.
Gelelim konuya.. bu akşam eşim telefonda bi arkadaşına ben sana telefon veririm hediyem olsun minvalinde şeyler söyledi. Adam almak istemiyor sanırım eşim nasıl ısrar ediyor size anlatamam. Kaş göz yapıyorum hani tamam uzatma işte almak istemiyorsa gibisinden. Neyse adam tabi tamam dedi sat bana telefonu eşim kullanır bilmem ne dedi. Ay öyle sinirlendim ki eşime yeni aldığım telefonda hem video yok hadi ondan buna atayım ama bu telefonu vermek istemiyorum. Eskisiyle arada oyalıyordum bebeğim de olduğu için YouTube vermektense yüzlerce kendi videosu olan telefonla oyalamak benim için çok iyiydi yani.
Ya belki bana kızanlar olacak bilmiyorum ama ben işin parasında değilim ki arkadaşımın bana iyiliği dokundu bilmem ne yahu git o zaman tepeden tırnağa giydir başka bi güzellik yap arkadaşına. Çocuk telefonla sosyal medyada fellik fellik gezmiyor ki saatlerce YouTubeda da takılmıyor kendi bebeklikten itibaren videolarını izliyor tatilde okulda orda burda. Öyle alıştı yani benim de arada kurtarıcım oluyo o telefon. Hayır yani benim param da istediğime veririm istediğimi yaparım ne alaka? Ay şu an bu saçma sebepten konuşmuyoruz. Yüzüme bakmıyor yatarken aç yatıyorum insan yemek getirir önüme falan dedi. Yemek yer misin dedim yemem canım istemiyor yemicem dedi. Ben börek ısıttım götürdüm yedi onu yatarken de açım maçım sayıkladı. Ya gereksiz ve saçma belki bana kızacaksınız ama vallahi kafam durdu. Zaten 2 çocukla bunalmış durumdayım. Bana bi akıl versenize tutumum nasıl olsun ne diyim şimdi ben bu adama