Bence uzatma daha fazla senden bir adım bekliyorBenim cimri olmadığımı en iyi o bilir. Cimrilikten değil zaten benim dediğim kendi de çok iyi biliyo bak gitse dese ki bana meray ben kredi kartına biraz borçlanıp bu adama bi güzellik yapayım aa derim yap hatta şunu da yap derim. Zaten kendi de pişman oldu onun acısını biraz benden çıkardı. Hem mahçup olmak istemiyo ki onu hırçınlaştıran da bu. Hem çocuğa bizim YouTube açmadığımızı biliyo onu o şekilde verdiğimi bildiği için vicdan da yaptı ama iş büyüdü çirkinleşti hani
Ya sen hayatı hep öylesine mi yaşarsın? Hayatında hiç kişilik, duruş diye bir şey duydun mu? 5 yaşında çocuk mu ki kocası malı üstünde karar versin? O yüzden ne ailen ne kocan sana saygı duymuyor işte.Ay bir de bayıl istersen feriha.
Öz değerinin bilincinde olan insanlar için en büyük hazineleri hür iradeleri ile karar alabilme, bunu beyan edebilme haklarıdır.Ay bir de bayıl istersen feriha.
Puahahaha aşkım ben sen değilim kocamla ne ara görüştün acaba hahahah sen drama yaratmaya devam et seviyorsun bellikiYa sen hayatı hep öylesine mi yaşarsın? Hayatında hiç kişilik, duruş diye bir şey duydun mu? 5 yaşında çocuk mu ki kocası malı üstünde karar versin? O yüzden ne ailen ne kocan sana saygı duymuyor işte.
Ay ne abarttınız bee kıytırık bir eski telefon değer mi tüm bu, saçmalığa sizin gibilerin sorunu tam olarak bu her kavramı yanlış anlamak yanliş uygulamak şahsen böyle gereksiz bir konu için üzülmek bana anlamsız geliyorÖz değerinin bilincinde olan insanlar için en büyük hazineleri hür iradeleri ile karar alabilme, bunu beyan edebilme haklarıdır.
Kişilik hakkınıza tecavüz edilmesinde rahatsız olmak zorunda değilsiniz, yukarıda belirttiğim alanda yatırımlarınız yok ise.
Sizi enterese etmiyor olabilir bu konu, bir şey diyemem.
Evet tüm konuları ortada olan matilda konuşuyor. Susun matilda konuşuyor. Kendisine faydası olmamış yaptıkları bi de gelip tavsiye veriyor. Verdiği tavsiye de bu dünyada ot gibi ol he de geç, hicbir fikrin özsaygın olmasın.Puahahaha aşkım ben sen değilim kocamla ne ara görüştün acaba hahahah sen drama yaratmaya devam et seviyorsun belliki
Teşebbüsle kalsa iyi kaptırdık resmenBir insanın şahsi eşyası hakkında söz sahibi olmayı kendine hak görmek, çok büyük bir karakter problemi.
İkinci sınıf insan mı bu kadın, besleme mi, o evde çocukların varlığı için mi hayatı devam ediyor?
Bana göre küfürden beter bir şey bu, insanın kendi söz hakkının elinden almaya teşebbüs ne demek yahu!
İşte belli ki bahsettiğim donanım yok hala telefon diyorsunuz, bence daha da uzatmayın da meseleyi hiç anlayamadığınız ve asla anlayamayacak olmanız ortaya dökülmesin.Ay ne abarttınız bee kıytırık bir eski telefon değer mi tüm bu, saçmalığa sizin gibilerin sorunu tam olarak bu her kavramı yanlış anlamak yanliş uygulamak şahsen böyle gereksiz bir konu için üzülmek bana anlamsız geliyor
Sen olayı anlamadın ama zaten sorun eski bir telefon değil ki. Peki madem eski bir telefon eski telefon için o laflara ben değer miyim??Ay ne abarttınız bee kıytırık bir eski telefon değer mi tüm bu, saçmalığa sizin gibilerin sorunu tam olarak bu her kavramı yanlış anlamak yanliş uygulamak şahsen böyle gereksiz bir konu için üzülmek bana anlamsız geliyor
İstediğim gibi yaşamakta istediğim kişiye istediğim tavsiyeyi vermekte özgürüm bebeğim bana duyduğun bu öfkenin bende hiçbir karşılığı yok çünkü zaten benimle alakalı değil. Hakkımda atıp tuttuğun hiçbir şey beni ilgilendirmez bu hayatı istediğim şekilde yaşarım senin gibi yırtınmaya ihtiyaç duymadan mucukEvet tüm konuları ortada olan matilda konuşuyor. Susun matilda konuşuyor. Kendisine faydası olmamış yaptıkları bi de gelip tavsiye veriyor. Verdiği tavsiye de bu dünyada ot gibi ol he de geç, hicbir fikrin özsaygın olmasın.
Aynen aşkım en süper sensin nasıl da kıskandık ah herkes hayran sana keşke hepimiz sen olsakİşte belli ki bahsettiğim donanım yok hala telefon diyorsunuz, bence daha da uzatmayın da meseleyi hiç anlayamadığınız ve asla anlayamayacak olmanız ortaya dökülmesin.
Siz variyetinizi kıytırık telefonla ölçersiniz, o kadın ağzından çıkacak sözlerle.
Herkesin yatırımı da birikimi de farklı, ne yapalım…
Dedim olabilir…Aynen aşkım en süper sensin nasıl da kıskandık ah herkes hayran sana keşke hepimiz sen olsak
Olayı anladım ama aynı yerden bakmıyorum böyle basit olaylardan büyük kırgınlınlar çıkarmam ben en azından bu konu özelinde ben gereksiz buldum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil birçok üye kendisi için aslında önemli olmayan bir konuyu burda abartmayı seviyor gerçekçi, değil benim için, bunlarSen olayı anlamadın ama zaten sorun eski bir telefon değil ki. Peki madem eski bir telefon eski telefon için o laflara ben değer miyim??
Eğer ona yemek götürecek bir ev hanımıyla evleniyorsa, paranın lafını yapmayacak. Ay tavırları da çocuk gibi. Tiksindim.Yüzüme bakmıyor yatarken aç yatıyorum insan yemek getirir önüme falan dedi
Ya yemek yer misin diye sordum yemem dedi. Bozulacaktı mantarlı börek yapmıştım söylemesi ayıp çöpe dökeceğime ısıttım onu yedi o da ben önüne götürmedim mutfak masasının üstündeydi gelmiş yemiş. Çocuk gibi kısmı kesinlikle doğru zira ben onu anlatsam sinir krizi geçirir burada milletEğer ona yemek götürecek bir ev hanımıyla evleniyorsa, paranın lafını yapmayacak. Ay tavırları da çocuk gibi. Tiksindim.
Siz rahat olun sizin konunuz üzerinden bana saldırdılar ama cevapları alınca dağıldılar asdfdsNeyse kızlar sakin olun değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Gerilmeyin vallahi vicdan yapıyorum konuyu ben açtım
En azından bu herifin, bir bebeği daha hak etmediğini anlamışsınızdır.Ya bahane de değil çocuk bakıyo hazır videoları var içinde yani telefon gibi de değil diyorum ya bu saatten sonra albüm benim gözümde. Telefonunda değilim aman ihtiyacı olan varsa veririm kenarda duruyor derim veya arkadaşı iyilik yapmış madem gitsin bi hediye alsın yemek ısmarlasın ne bileyim kendi bilir. Söylemleri çok çirkindi işte bencede. Bende bilirim çalışıp para kazanmayı ama 2 tane bebek nereye çalışıyorsun
Ayyy ne bebeği Allah korusun. Allah evlatlarıma sağlık versin bana yeter. Zaten ikinci kaza oldu kaza kelimesini de hiç sevmem gerçi.. neyse önlemimizi aldık artık geç olsa daEn azından bu herifin, bir bebeği daha hak etmediğini anlamışsınızdır.
Finansal şiddetin de fiziksel şiddet gibi olduğuna inanıyorum. Yani dozu artabilir bence. Zaten kocanız da (özür dilerim) çok itici davranıyor. Bence siz hafiften kendiniz için bir şeyler yapmaya başlayın.
Ayrıca "Her şey para mı?" demesi de ya manipülatiflik ya da aptallık. Çünkü bir şey satmak isteyen kişi kendisi.
Ahhahaja gece gece çok güldürdün beni sen ya dur bakayım eski, konusu var mı diye merak ettim etmez olaydım 4 sezonluk dizi çıktı içinden kendi hayatını üşenmemiş yazmışsın ne yaptın boşandın mı? Yoksa halen aynı mı? Cidden merak ediyorumDedim olabilir…