Konu oğlum

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba iyi aksamlar oglum ocak da 3 yasina gireck kardesi olunca cok hırcın olamaya basladi ve 2 cocugum cok zorluyor ona vakit ayirmakda cok zorlaniyorum ben izmir sirinyerde oturuyorum bu civarda bildiginiz maliyeti uygun guzel kreş veya oyun atölyesi biliyor msnz

Kreş ya da oyun atölyesi gibi yerler ters tepki yapmaz mı ? Çocuk benden kurulmak istiyorlar düşüncesine kapilabilir.Bence imkânınız varsa beraber çıkın dolaşin ,bir şeyler yapın .

Kreş ya da oyun atölyesi gibi yerler ters tepki yapmaz mı ? Çocuk benden kurulmak istiyorlar düşüncesine kapilabilir.Bence imkânınız varsa beraber çıkın dolaşin ,bir şeyler yapın .
Biz cok geziyoruz adımiz hatta cok gezenti ailesine cikti .bn sadece onunla fazla ilgilenemiyorum 2 numarali evladim kucuk ve cok huysuz . Bende sosyallesmesi adina aslinda bu karari aldim sevgimiz konusunda sorun yok

Biz cok geziyoruz adımiz hatta cok gezenti ailesine cikti .bn sadece onunla fazla ilgilenemiyorum 2 numarali evladim kucuk ve cok huysuz . Bende sosyallesmesi adina aslinda bu karari aldim sevgimiz konusunda sorun yok

Ben sevginiz konusunda sorun var demedim ki :)
Başbaşa zaman geçirmek hırçınlığıni azaltabilir diye söyledim

Şu aşamada kreş mantıklı değil.
Kreşle birlikte hastalık durumu ortaya çıkacak ki baş etmesi zor bir çocuğun hasta halini düşünün...
Öte yandan psikolojik olarak da kötü etkilenir
Böyle davranması normal aslında kendini 2.plana atılmış hissediyor çok küçük henüz.

Minik uyuduğunda oglunuzla siz oyun oynamaya çalışsanız, internette mini videolar var fikir edinmek açısından.

Sanki konu sahibi çocuğu kreşe değil, sokağa atmak istiyor yorumlara bakarsan. Kreş için ideal bir yaş bence, hatta daha erken yazilabilirdi.

Umarim sana yardimci olacak biri çikar. O yaştaki çocuğun arkadaşlara, aktivitelere ihtiyaci var çünkü.

pırlantaya gönderebirsiniz bende size yakın sayılırım şirinyere yani.. haftada 3 gün 3 saat ücretsiz oyun okulu gibi bişey ücretsiz

Herseyden ziyade cok hırcin oldu anlayamadigim bi sekilde vurur isirir

Ben calisan kadin degilim mecburiyetim yok evimdeyim evladim tabiki gozume batmiyor aksne iyiligi icin ne yapabilirim die soruyorum ama iste bazilari yanlis anliyo

Aaa ne guzel bana adres tam verir msn
kk üyeleri illa ki eleştirecek bişey bulurlar boşver.. pırlantaya gönder ama orası tam 3 yaşını bitirmiş çocukları alıyo.. ve güzel bi yer çocuklara oyunlar oynatıp değişik aktivitelerde bulunduruyorlar..
şirinyerde var mı tam emin değilim bi internetten bak eğer bulamazsan bucasporun arkasında var bitane gidip ordan bilgi alabilirsin

4 yaşında, 2 yaşından itibaren kreşe giden kızım var. Okul geçmişi olduğu, arkadaşlarını ve özellikle öğretmenini çok sevdiği halde bu sene sorunlar yaşıyoruz. Zaten çok zor bir çocuktu, kardeşinden beri çok daha zor. Ben sizi çok iyi anlıyorum ama şu aşamada tam gün ve haftada tam zamanlı çocuğu kreşe göndermek onu alt üst eder. Oyun grupları ile başlayıp yavaş yavaş kreşe geçebilirsiniz. Bu çocuğunuzun psikolokisi için daha iyi olur. Gerçekten yaşadığınız durumun farkındalığı ile söylüyorum. Sadece çocuk değil siz de yıpranıyorsunuz. Fakat, bu süreci sağlıklı atlatmak istiyorsanız ilk olarak bir pedagog desteği almayı deneyebilirsiniz. Onun yönlendirmesi ile kreş dönemine geçiş yapmanız çok daha iyi olur. Birden kreşe giderse çok daha fazla hırçınlaşabilir. Biz şuan neler neler yaşıyoruz. Sen beni sevmiyorsundan tutta, bana vurmalar, ısırmalar... say say bitmez. Babasının ilgisi sürekli üzerinde olmasına rağmen çocuk baba düşmanı kesildi. Babamı sevmiyorum diyor. Niye diyorum, sakalı varmış. Ancak babası işe gitsin haftasonu babam ne zaman gelecek, babam gelsin diye kuduruyor. Adam eve geliyor. Sen git balkonda otur diyor. Bu aslında bize, "Annemin ilgisini istiyorum deme şekli." İnanın bebek kucağımda saklambaç, yakalamaca, bowling oynuyoruz. Bebeği babası alsa babasında durmuyor. Oyy.

Sizin isinizde cok zormus Allah yardimciniz olsun bnde kresten ziyade oyun atolyeleri oluyo ya 1 2 saat falan maksat arkadas edinsin iste

Tsk edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…