konu nerelere geldi..

ilişkiniz hoş durmuyor sanki daha iki tarafında karakterleri oturmamış, küçük sanırım yaşlarınız

Terbiyesiz herif! O ne hakla sizin ablanıza laf edebiliyor? Ne hakla ya benim sinirlerim zıpladı burda. Gerikazalı aptal demesini demiyorum bile. Hangi erkek bana bunu diyebilir, rezil ederdim onu. Bırakın Allah aşkına. Çok yüz vermişsiniz o da kendini bi b*k sanmış

Ailenin içine girse laf ettirecek misin? Yaş kaç bilmiyorum ama çok saygısızca. İki insanın birbirine gerizekalı dediği bir ilişkiden ne bekliyorsun zaten. İyi etmişsin ayrılmakla. ama bu ayrılık sürecinde sen de kendine çeki düzen versen iyi olur.

saygı nerede? resmen saygı denen şey kalkmış ortadan bir ilişkide sevgiden önce saygı gelir şimdiden böyleyse ilerde ne yapar bilemiyorum açıkçası..

Dedi
Dedim
Dedi
Dedim
2 kere okumak zorunda kaldım konuyu anlayana kadar

Hiç arkana bile bakma, böyle insanla hayat geçmezzz

sevgililerin facelerinin şifrelerini vermelerini telefonlarına müdahale etmelerini çok komik buluruyorum. birbirinize güvenmiyosanız niye sevgili oluyosunuz. hadsizlik edip senin beğenilerine müdahale etmiş bi de. senin kendine aklın yok muymuş sen bebe miymişsin de ablanın laflarını dinliyosun diyo sana. allahın ergeni ya. evlenilmez böyle çocuklarla

ailenin içine girse dahi ona o fırsatı vermicektim tabiki de. .Normalinde ben hep saygımızı yitirmeyelim diyorum bikaç kere daha aynı şekilde konuşmuştu bana bir daha tekrarlarsan biter bu ilişki demiştim . Demekki gerçekten değişmiyor bir insan nasıl alışırsa o şekilde gidiyor gerçekten düzeltmiyor kendini , bunu söylememe rağmen.

bEN KENDİME NASIL ÇEKİ DÜZEN VEREYİM O KISMI ANLAYAMADIM AÇIKCASI.

Bende öyle bir durum olmadı o isteyince bende istemiştim ondan takmamıştım yani normal gelmişti ama sonrasında bu kadar herşeyime müdahale edince daraldım . Bende yapan işi kendinden bilirmiş demekki sen öyleisnki beni de öyle zannediyorsun dedim.

Şu an uzun uzun mesajlar atıyor , allaha havale diyorum seni allah ukarda herşeyi görüyor diyor şu an gerçekten böyle yazarak beni bastırmış durumda , affetmeyeceğim fakat ben sanki o lafları söylemişim de ayrılmış gibi duygu sömürüsü yapıyor şu anda benim en nefret ettiğim şeydir. hiçbir mesajına cevap vermiyorum

kaç yaşlarındasınız ? sizin abarttığınızı düşünmüyorum ama erkek arkadaşınız biraz çocukca davranmış ne var ünlü sayfasını beğenmekle noluyormuş ki. Yada ablan bu halde olmazdı vs. karar sizin tabi ama bu tarz düşünceler evlenince daha ileri bir boyuta gidebilir.

ben 24 o 28 yaşında . bende ilerisi için ileri gidebileceğini düşündüğümden bu kararı verdim aslında. şimdi böyle ise ilerisi daha kötü olabilir.

offf tam ergen muhabbetı evlenmek falan yok ne demek mecbur musun ona evlenmek yokmus gec bu salağı yaaa

ben 24 o 28 yaşında . bende ilerisi için ileri gidebileceğini düşündüğümden bu kararı verdim aslında. şimdi böyle ise ilerisi daha kötü olabilir.
değişeceğine inanıyorsan devam edersin her şey unutuluyor ama daha öncede şans verdim diyorsun hayırlısı hakkınızda

offf tam ergen muhabbetı evlenmek falan yok ne demek mecbur musun ona evlenmek yokmus gec bu salağı yaaa

evlilikte karışamazsın demek yokmuş , evlilikte öyle bir şey yokmuş

değişeceğine inanıyorsan devam edersin her şey unutuluyor ama daha öncede şans verdim diyorsun hayırlısı hakkınızda

İnsan kendinden pay biçmeli hiçbir zaman huyumuzu değiştiremeyoruz misal inatçılığımız gibi . o da değişmez yani

evlilikte karışamazsın demek yokmuş , evlilikte öyle bir şey yokmuş

İnsan kendinden pay biçmeli hiçbir zaman huyumuzu değiştiremeyoruz misal inatçılığımız gibi . o da değişmez yani
e sız evlı degılsınız ablana ne hakla bu kadar saygısızlık eder ona eden sana alasını eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…