konu nerelere geldi..

kararlı ol cnm benım senı kandırmasına ızın verme

Dün resti çekmiştim gün bıyu mesajlar attı aradı hiçbirine cevap vermedim karşılık vermedim fakat şimdi niyeyse içim çok kötü ,ayrıldık diye ağlamadım ama kendimi kötü hissediyorum sadece yaptığı saygızıslığı düşünüp kendimi telkin etmeye çalışıyrum

aynen devam tatlım cok kıbar ve sahıplenen erkekler de var benım kocam aılemden herkesı benden cok sahıplenır adam gıbı gırdıgı her ortamda ımrenırler boyle adam gıbı erkekler ınan var az buz da degıller yanı

Benim çevremde gördüğüm insanların %80 inin hepsi sorunlu evlilik ve ben artık mtu evlilik yok diye kendimi şartlamıştım öyle söyliyim size, illa ki vardır şans işi biraz da, rabbim herkesin gönlüne göre versin , siz de çok şanslısınız gerçekten allah bozmasın aile bağlarınız daha da kuvvetlensin inşallah

ama benım de boyle tıplerle konusmuslugum oldu bıraktım dırek hıc gözyaslarına bakmadım kuzum tam da sans sayılmaz dogru adam degılse hıc vakıt kaybetmıycen cnm rabbım senı daha ıyı ınsanlarla karsılastırsın

Aslında bu ilişkide de ben hep mantıkla hareket ettim kör kütük aşık olmadım ve sevgilim bunu bana söylemişti sen duygularınla hareket etmiyorsun ben öyle değilim işte demişti.
Amin canım amin inşallah allah herşeyin hayırlısını versin ne diyim.

Başları hiç anlamadım. Şifrenizi vermeniz zaten en büyük hatalardan, kaç yıllık ki ilişki? İnsanların özel alanı olması lazım bence. Ve hakaret çok fazla saygı kalmamış yani, saygı olmazsa yürümez zaten hiçbir şey. Ayrıca telefonunuzu niye annenize yönlendirdiniz onu hiç anlamadım çok mu aranan birisiniz böyle özel şeyler varken biraz garip geldi bana..

2 yıllık bir ilişkimiz vardı. Malesef ki öyle ve ben her defasında uyarmıştım , saygı olmazsa sevgi de biter diye ama boşa konuşmuşum veya o bunu yapabileceğimi sanmıyordu. Telefonu ben anneme yönlendirmedim , nasıl oldu ise birden oldu o yönlendirme , ben bir şey yapmadım anlıcağınız

şimdiden senin ailen hakkında kötü düşünüyor.
var bir de evlendikten sonrasını sen düşün.

nasıl böyle bir düşünce içerisine girdiniz anlayamadım ama sebebini merak ettim açıkcası :)
Bana derdi ki maaş olarak gülerek ben senden az rakamla yüksek alıyorum derdi halbuki benim gerçek rakamımı bilmiyordu ,bir garibime giderdi

Uzaklaş.....

Çünkü yaptigi hareketler, soyledigi sozler kiskancliktan falan degil ben onu düşündüm, hissettim. Durduk yere ablanizi kotulemesi, begendiginiz sayfayi bile kaldirmasi... Baska bir sey bu, eziklik bu. Sizi, ailenizi kotulemeye calisio cunku en iyisi kendi olmak istiyor. En dogru kendi biliyor. Control freek adam. Kendi ailesiyle iliskisi de iyi degildir, arkadaşı da yoktur bence dogru duzgun.

Canım sen neyin ne olduğunun farkindasin zaten.
Ne istediğini bilip gayet aklı başında davraniyosun.
Erkek arkadaşın için fazla bile olgunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…