- 30 Haziran 2013
- 21.173
- 16.767
kararlı ol cnm benım senı kandırmasına ızın vermeBenimde ayrılma sebebim buydu .yani daha şimdiden sevgililiykenböyle ilken evlendiğimizde neler söyler diye .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kararlı ol cnm benım senı kandırmasına ızın vermeBenimde ayrılma sebebim buydu .yani daha şimdiden sevgililiykenböyle ilken evlendiğimizde neler söyler diye .
kararlı ol cnm benım senı kandırmasına ızın verme
aynen devam tatlım cok kıbar ve sahıplenen erkekler de var benım kocam aılemden herkesı benden cok sahıplenır adam gıbı gırdıgı her ortamda ımrenırler boyle adam gıbı erkekler ınan var az buz da degıller yanıDün resti çekmiştim gün bıyu mesajlar attı aradı hiçbirine cevap vermedim karşılık vermedim fakat şimdi niyeyse içim çok kötü ,ayrıldık diye ağlamadım ama kendimi kötü hissediyorum sadece yaptığı saygızıslığı düşünüp kendimi telkin etmeye çalışıyrum
aynen devam tatlım cok kıbar ve sahıplenen erkekler de var benım kocam aılemden herkesı benden cok sahıplenır adam gıbı gırdıgı her ortamda ımrenırler boyle adam gıbı erkekler ınan var az buz da degıller yanı
ama benım de boyle tıplerle konusmuslugum oldu bıraktım dırek hıc gözyaslarına bakmadım kuzum tam da sans sayılmaz dogru adam degılse hıc vakıt kaybetmıycen cnm rabbım senı daha ıyı ınsanlarla karsılastırsınBenim çevremde gördüğüm insanların %80 inin hepsi sorunlu evlilik ve ben artık mtu evlilik yok diye kendimi şartlamıştım öyle söyliyim size, illa ki vardır şans işi biraz da, rabbim herkesin gönlüne göre versin , siz de çok şanslısınız gerçekten allah bozmasın aile bağlarınız daha da kuvvetlensin inşallah
ama benım de boyle tıplerle konusmuslugum oldu bıraktım dırek hıc gözyaslarına bakmadım kuzum tam da sans sayılmaz dogru adam degılse hıc vakıt kaybetmıycen cnm rabbım senı daha ıyı ınsanlarla karsılastırsın
Başları hiç anlamadım. Şifrenizi vermeniz zaten en büyük hatalardan, kaç yıllık ki ilişki? İnsanların özel alanı olması lazım bence. Ve hakaret çok fazla saygı kalmamış yani, saygı olmazsa yürümez zaten hiçbir şey. Ayrıca telefonunuzu niye annenize yönlendirdiniz onu hiç anlamadım çok mu aranan birisiniz böyle özel şeyler varken biraz garip geldi bana..
barışma zaten saygı bitmiş sevgi de bekleme
kiminle ?Adamın işi gücü sidik yarışı gibi geldi bana afedersin.
şimdiden senin ailen hakkında kötü düşünüyor.
var bir de evlendikten sonrasını sen düşün.
nasıl böyle bir düşünce içerisine girdiniz anlayamadım ama sebebini merak ettim açıkcası :)Sizinle
Merhabalar,
2 yıllık ilişkim var.Kimi zaman çok iyi geçinirken ,kimi zaman tartışırız,
kimsenin ilişkisi dört dörtlükdegildir illaki amabugun yaşananlarcok canımı sıktı.
Konu faceden açildi ve sevgilim begendiğim sayfayı çikarmış en sinir olduğumşeyi yapiyor ,ben çıkarmadim hatirlamiyorum,sacma sapan konusma dedi ,onun öncesinde benim telefonum yönlendirme olmus telefonum kapalı iken anneme düşmüş dn gece ,babamda kimdemiş annem zor durumda kaldi tabi. Bugun isten geldim ablam telefonun acik mi dedi evet dedim geceleri aramasın soyle ona dedi . Bende abla susar misin ben hallettim bayiye gttiydim dedim, bir şeyler söyledi sanane dedim ablama, bu sefer de daha şimdiden boylesin birde saygı bekle ilerde saymaz ki sen boyle soylersen dedi saydirtirsansayar ailemi dedim ciktim yukariya onunla telefonda konusmaya ne oldu dedi yok bisey dedim ,ablana ne oluyor laf sokuyor bana dedi iyi yapiyor gecegece ne ariyorsun sana defalarca soylemisti yonlendirme durumunuda biliyorsun yani dedim , sustu tabi.Facebook icin karisma bana benim hesabim o ,sifremi degistircem vermicemsana dedim hele sen yap onu gorursun dedi,neyigorcekmişim söyle de bileyim dedim .Sen boylr karisma diyemezsin evlilik de yok oyle bir şey dedi, oyle bir şey olacagi mechul dedim ,o akilverenleri dinleme sen dedi ,bende ipler koptu kim veriyormusbana akil dedim ,o akil verenler kendilerine baksinlar şu an bu durumda olmazlardi dedi kim diye sorunca ablan oyle konusmayi cok biliyor akil veriyo dedi, daha cok seyler soyledi de hatirlamiyorum , sen kimsin sen kendini ne zannediyorsun dedim bu sefer aptal,gerizekali dedi bende sensin o gerizekali dedim ,kapat telefonu dedim ,gerizekali diyorken suratina kapattimtelefonu babam geliyor eve diye .
Ben gerizekaliysam git akillisini bul ben daha ailemin içine girmeden ailemelaf ettirmem anladin mi git bulkendine başka birini bitti diye mesaj attim.
Şu anda mesajlar atiyor ozur diliyor ben ona sebeb vermisim o sekilde konuşmak icin yağ gibi uste cikmaya calisiyo birde .
Sizce dogru mu yaptimyoksa abartiyor muyum?
Daha ailenin icine girmeden bu sekilde konusan bana aptal gerizrkali diyen evlenince daha fazlasini soyler ailem hakkinda konusur diye duşunurekten bu karari verdim ani oldu açıkcası.
Siz ne dusunuyorsunuz?
nasıl böyle bir düşünce içerisine girdiniz anlayamadım ama sebebini merak ettim açıkcası :)
Bana derdi ki maaş olarak gülerek ben senden az rakamla yüksek alıyorum derdi halbuki benim gerçek rakamımı bilmiyordu ,bir garibime giderdi
Canım sen neyin ne olduğunun farkindasin zaten.
Ne istediğini bilip gayet aklı başında davraniyosun.
Erkek arkadaşın için fazla bile olgunsun