KONU LÜKS HEDİYEYE DOYMAYAN KAYINVALİDE

Büyümemiş doymamış bir anne çok zor bu hikaye ters olmalıydı gelin harcar kayinvalide kızardı sizde tersi eşinizin dur demesi gerekli diyemiyorsa siz ciddi borca sokun işe yarıyor inanın
Kv lerin kimseye kızmaya hakkı yok. Herkes eşine istediğini alır. Kv ye de kocası alsın.
Az bi köşelerine çekilip örgü neyin örmüyorlarda işleri güçleri kaos yaratmak.

şimdi haftasonu şehir değiştircem ödüm kopuyo ben yokken gider alır diye. Çünkü ben ne zaman farklı bir şehire gitsem eşim o eve birşeyler yapıyo geçen gittiğmde sineklik taktırttı boydan boya.gitmeden konuşacağım kendisiyle

kendisi aldırdığı yetmezmiş gibi bana da hep diyo ki annecim oğluma şundan aldırsana sizin eve bundan aldırsana söyle sana şu kadarlık doğum takısı alsın vs..yani oğlu bana döksün saçsın istiyor ki ona da elini korkak alıştırmasın alışsın diye

biz ilk evlenmeden önce ben kazandığım paralarla ailem ev yaptırırken büyük katkılarda bulundum. o zaman bekardım. eşimle evlenmeden konuşmuştuk ailelerimize yardım ederiz onlar bizi bu günlere getirdi diye. ama kastettiğim şey bi çocuğun oyuncakçıda her şımarıkça tepinmesinde istediğini eline tıkıştırmak değildi elbette

Aynı hediyeler sizin annenize de alınıyor mu peki ?

Aynı hediyeler sizin annenize de alınıyor mu peki ?
benim ailem şehir dışında yaşıyor gidince uzun kalıyoruz. giderken mutfak alışverişi yapıyorum biraz sonuçta biz de yiyeceğiz yani. ona bile kızıyo ben alamıyo muyum diye. Kendime bile bir şey alsam annem boşa para harcama daha ev alamadınız paranı biriktir der. Bi fissller almıştım ilk evlendiğimde kızım artık bekar değilsin paranı evine harca dedi.

Bi tane de philips latte go al bana diyor.
ahahaha kayınvalidenin kahve makinesi istemesi koptum yaa babasının evinde filtre kahve, white chocolate mocha ile mi büyümüş :))
instagram'da çinlilerin hayatı kolaylaştırmak için ürettikleri tuhaf ev makineleri var o sayfalara girerse sıkıntı.

Ayyy sinir
Eşinizi ciddi ciddi uyarmanız gerekiyor bu akşam konuşun durumu yazın lütfen merak ediyorum
Tek çözüm ev borcuna girmek kesinlikle

Korkarım ki böyle bir kadın ev borcuna girilse bile oğlum paran olduğu zaman şu sayfada şunu gördüm çok beğendim bana bunu al diyecek... Vazgeçirmenin bir yolu yok mudur acaba üzüldüm gerçekten

Korkarım ki böyle bir kadın ev borcuna girilse bile oğlum paran olduğu zaman şu sayfada şunu gördüm çok beğendim bana bunu al diyecek... Vazgeçirmenin bir yolu yok mudur acaba üzüldüm gerçekten
kesinlikle yoktan anlayan bir kadın değil. zamanında kayınpedere de aynısını yapmış kayınpeder ülkede baya üst mevkiilerde çalışmış biri ama toplasan üç evleri var hiç birikim yapamamışlar kv sürekli tatillerde lüks kıyafet şu bu alarak bitirmiş adamı.

Neden annesinin eteğinin altından çıkamayan kocan için ne yapmayı düşünüyorsun?

Ayyy sinir
Eşinizi ciddi ciddi uyarmanız gerekiyor bu akşam konuşun durumu yazın lütfen merak ediyorum
Tek çözüm ev borcuna girmek kesinlikle
akşam konuşacağım ama eşim de avukat ben de. ama o öyle bi avukat ki alttan girer üstten çıkar haklı olur gibime geliyor. bunu yaparken beni de kırmaz söz hakkı bırakmaz. şu an somut örnekle anlatamıyorum ama hep böyle kafamda konuyu kuruyorum ne zmaan konuşsak konuşma sonunda ben kimdim neye kızmıştım şu an ne oldu kıvamına geliyorum. alttan alta tatlı tatlı ikna ediyo birşeylere

Neden annesinin eteğinin altından çıkamayan kocan için ne yapmayı düşünüyorsun?
aslında çok öyle de değil çok kızar bağırır annesine. annesi biraz çekinir de ondan. çoğu istediği şeyi de almaz eşim ama o kadar çooooooookkk istekleri varki 100 tanesini reddetse biri kabul ediyo o kabul ettiği de benim gözüme batıyo

Dyson aldırmamasına şoktayım ben de

Dyson aldırmamasına şoktayım ben de
dyson ı tabiki var olmaz olur mu. onu eşime aldıramadı kızına aldıramadı. Annesi ilçede yaşıyordu geçen kış onu yanına aldı. Onun maaşlarıyla da gitti dyson aldı. o zaman da bana demişti ki ben bir şey istersem kesinlikle alırım demişti. dilencilikle mi diyemedim tabi

Benim kv de öyledir bende olmayan sunum esyasi incik cincik doludur evi fenomenlerin linklerinde yatar kalkar,bir cok kismini esim ya da görümcem almıştır hatta.Simdi esim akillandi da almiyor benim annem kardesim ya da ben anneler günü hediyesi alınca bile kiziyor paranizi savurmayin tutun diye bazi anneler de evlatlarindan istiyor iste.Latte makinesi de olmayiversin hazir toz latte alsin sicak suyla karistirsin ne farki var sanki..Durumum var istesem alirim ama kahve makinem yok ben elektrikli kahverengi sinbo cezve kullaniyodum hic bir yerim de eksilmiyor isimi görüyorsa kullanirim sosyal medyada gördüğüm hic bir seyi moda diye almam.Böyle insanlara üzülüyorum ancak bu sekilde doyuma ulasabiliyorlar demek ki tabak canak ya da alinan elektronik bir alet anlik mutlu eder insani yarin yenisi cikar yenisini ister elindekiyle yetinemez ki

Eşinizin ağzı çok iyi laf yapıyor yani doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…