Konu kızım ve bana kafayı yedirecekler

Kizim 40 haftalik dogdu.5aylikken döndü. Daha 4 aylik bebekten ne istiyorlar.bence kesin tavrını koy. Sonra ipin ucu kaciyor.bende yasadim hâla yasiyorum kizim 2 yasinda. Ama artik kendi bildigimi okuyorum
En güzelini yapıyorsunuz ben geç idrak ettim

Ya anlayış çok güzel birşey işte böyle zamanlarda anlıyor insan ne yzıkki bu durum evimizede yansıyor herkes kendi büyüttüğü gibi büyütmek istiyor siz zaten istediğiniz gibi bakmışsınız çocuklarınıza buda benim çocuğum dimi. Torun sevmek bu değil bana göre. Bir bebeği öpmeden de sevebilirsin erken doğduğunu bile bile şap şup sinirlerim yıpranıyor

bende yıkama konusunda destek aldım ilk başlar ancak emzirirken tek emzirdim. uyuturken kendim uyuttum yalnız yapınca pekte karışamadılar. Zor oluyor laf geçirmek şimdide bana ek gıda konusunda şunu da yedir bunu da yedir diyorlar. Hı hı tamam yediricem deyip geçiyorum. yanımda ağzına birşey yedirmeye çalışırlarsa da müdahale ediyorum. tavrınızı belli edin yoksa daha da sıkıntı olur ileri de

Sanki hepsi aynı tezgahtan çıkma da, şu ayda dönsünler, bu ayda yürüsünler gibi bir standart var. Büyük kızım 7 aylıkken, küçük kızım 4 aylıkken dönmeye başladı. Doktor her şey normal dedikten sonra, gerisini salın gitsin. Elbette bir gün hepsini yapmaya başlıyorlar. Ve 4. ayında dönmesi hayatında büyük mucizeler yaratmadığı gibi, 7 aylıkken dönmesi de bir geriliğe sebep olmuyor inanın. Azıcık rahatlayın. Annelerinizin sizden habersiz mama vermesi de, memelere yorum yapmaları da (sizi mi mıncıklıyorlar alla alla) hadsizlik. Çocuklarım konusunda beni dinlemeyen insanı bir uyarır, iki uyarırım, üçüncü de kovalarım. Hangi konuda patron kim unutana, hatırlatmak iyidir.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...yani arkadaşların da yazdığı gibi azıcık dişini çıkarman gerekebilir sanki. Karışmak onlara önemli mi hissettiriyor nedir bu ısrar hiç anlamam.

Doktor birini emzirirken diğerinden süt akıyor mu diye sordu bir keresinde bende akmıyor dedim ki çok nadir yani akması yumuşaklar bebekte biraz sık emmek isteyen bir bebek. Emme süresi kısa olduğu için sanıyorum. Onun icin olmadığını doymadığını düşünüyorlar. İşe başlamam lazm güvenip başlayamıyorum çünkü kendi ağızlarıyla yemek yedireceklerini söylüyorlar çorba suları şu bu. Eşimde bakıcıya karşı. Tartışıyoruz bu yüzden sürekli

Doktorunuzun sorusunu anlamadım. Herkes emzirirken diğer memesinden süt akacak diye bir durum yok ki. Çocuğun yeterli anne sütü alıp almadığını kilo takibinden, ıslattığı bez sayısından filan anlarsınız. Zaten birkaç aya ek gıdaya başlayacak. O zamana kadar izninizi uzatma şansınız yok mu? Katı gıdaya geçince de öyle çorba suyu gibi faydasız gıdalarla bebeği şişirmenin manası yok. Eşiniz görmüyor mu annelerinizin çocuk beslenmesi konusundaki cahilliklerini? Neyini tartışıyor yani? Bırakın da kafalarına göre bebenin ağzına her şeyi tıksınlar mı?

Bilmiyorum ki öyle sormuştu akıyorsa yetiyor demişti hatta her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi de ben vermedim çünkü kilo alıyor hergün kaka çişte yapıyor sağlık ocağındaki ebe yeterli dedi kilosuna. Kaynanam emzirmiş çocuğunu hep akardı fışkırırdı falan der annem emzirmemiş ne bileyim ya sıktılar iyice. Krediler hazır düşmüşken ev alalım diyorum ama uzatırsam kaçırır mıyız bilemiyorum boşuna yüksek kira ödüyoruz eşimde anneler bakmaya çok istekliyken bakıcıya para ödemek istemiyor bu yüzden tartışıyoruz. Annesini uyarmaktan sıkıldı bana yükselmesi daha kolayına geliyor

Valla kalp kirmanin zamani gelmis. Siz boyle yaptikca evet olan sutum de azaliyo bir sure az goruselim de.

Valla kalp kirmanin zamani gelmis. Siz boyle yaptikca evet olan sutum de azaliyo bir sure az goruselim de.
Bugün bebeğe çay vermek istedi annem çay kaşığıyla kızdım sonrada bir baktım büsküvi yalatıyordu bana gelince yemeklerin suyundan vericem dedi ben başedemiyorum ya stresten midem ağrıyor deli gibi

Kv ayrı vaka Ayaklarının üzerine bastırma diyorum bastırıyor tv izletme diyorum baksın öğrensin diyor kucağına oturtmuş izletiyor kafayı sıyırcam

Bugün bebeğe çay vermek istedi annem çay kaşığıyla kızdım sonrada bir baktım büsküvi yalatıyordu bana gelince yemeklerin suyundan vericem dedi ben başedemiyorum ya stresten midem ağrıyor deli gibi

4 aylik bebege bisküvimi? Caymi? Cildirmislarmi? O bisküviler ne kadar igrenc sekilde yapiliyor annenin haberi varmi? Rest cekmen lazim artik. Yerinde olsam bir müddet ne anneanneye, ne kv'deye gösterirdim bebegi. Kim bilir sessizlik ile daha iyi anlarlar hatalarini.

Buse senin annende kv de laf anlayacak tipler değiller. Sürekli çatışacaksın. Başka yol yok maalesef

Zannetmiyorum anlayacaklarını çok soğudum artık çock öğürüyor hala bişey olmaz diyor aklım gitti başımdan

Buse senin annende kv de laf anlayacak tipler değiller. Sürekli çatışacaksın. Başka yol yok maalesef
Taşınmak istiyorum ama tayin hakkımız yok şuanki evimden daha iyi şartlarda evde yok iki ucu şey kaldım bu şekilde bakıcı araştırdım bugün çok pahalılar iki bin istiyolar ben zaten üç bin kazanıyırum ancak. Eşim masşı vereceksen niye çalışcan diyor

kuru ekmek ye ama calisma, cok ciddiyim. evde almayiver birikimde yapmayiver. bu ne be. cekilecek dert degil

Yani en mantıklısı ücretsiz izin alman yada çevrende bebekken alan kreş varsa oraya vermen. Bakıcılar hep o civarda istiyor ama bir yandan da şöyle düşün üç bin lira alsan bile bin lirası yine sana kalacak

Zannetmiyorum anlayacaklarını çok soğudum artık çock öğürüyor hala bişey olmaz diyor aklım gitti başımdan
Şu büyükler bazen çocuktan daha çocuk yemin ederim. Çocuğa açıklama yaptın mı anlıyorlar ama bunların maşallahı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…