Evlilikte karşı tarafın aşık olup sevdiğiniz insan olduğunu asla unutmadan her şeyi konuşarak ilerlemeliymiş sevgililikle ilgisi yok bu evlilik denen şeyin
Sevgililikteki gibi aşk, sevgi konularında heyecan verici nasıl desem ayakları yerden kesen bi ruh hali oluyor mu?
Sevgililikteki gibi aşk, sevgi konularında heyecan verici nasıl desem ayakları yerden kesen bi ruh hali oluyor mu?
Evet oluyor ..Kocan kızdı mı bogazından tutup duvara yaslayınca ayakların yerden kesiliyor...
Şaka şaka...Valla sanmıom
Konunu biliyorum umarım bu düşüncelerini değiştirecek biriyle mükemmel bir evliliğin olurEvlenmemem gerekiyormuş.
Fazla verici, fazla ilgili, fazla fedakar oluyorum ilişki içinde.
Gereksiz aksiyonlar yani.
Adamın kuruyan ellerini, avuç içlerime alıp krem süren bir tipim.
Olmuyor Altan.
Aşk bana göre değil.
Boşanmaya çalışmak çok zor, sırf bu yüzden bile evlenmem bir daha.
Evliyken ne önemli oluyor mesela, aşktan ziyadebence sevgiliyken daha sık hissediyor insan böyle şeyleri
Şüphesiz öyle ama biz yine de tecrübelerimizi paylaşabilirizHer evliliğin farklı dinamikleri var başkasınınki sana uymaz bence
Anlaşılmak bence en önemli bu oluyorEvliyken ne önemli oluyor mesela, aşktan ziyade
Buna katılıyorumEş ailesinin arkasından asla ve asla konuşmamak gerekmiş.
Hergün konuşuyorum neredeyse hemde küfür kıyamet..Eş ailesinin arkasından asla ve asla konuşmamak gerekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?