konu eşim...

Az öNce eve geldim duşa girmiş işe geç gidecekmiş. Niye geldin eve bilmem ne bağırdı. Ben de konuşucaz dedim kapıları kilitledim tlfnunu sakladım. Beni dövmeye başladı anahtarları ver diye. Ben kendimi düzeltecekmişim. Bütün evliliği ben mahvetmişim ona hiç itaat etmiyormuşum. Kendimi düzeltecekmişim. İnanamadım kendime o vururken şok oldum sanırım ağlayamadım bile o kadar kötüyüm ki. O kadar sinirliydi ki. Bu hayatta hep suç benim mi :'(
Tabi ki sen suçlusun ! Kapıyı kilitleyip ,telefonunu saklayarak çok iyi etmişsin. Gidememiş seni bir güzel dövmüş .iyi ki de aglamamissin, aglasaydin 5 vuracağına iki vururdu ,siniri içinde kalırdı yazık .sen şimdi hiçbişey olmamış gibi git yanına gönlünü al .hatta gece kırmızı donlarını giy ,"erim,erkeğim ,vur ,kır, parçala,senin malınım "de ..bu sayede elinden kaçırmazsın

Bak canim anladigik kadariyla ondan vazgecemiyorsun ama piskolojik olarakta çöküntü yasiyon destek istiyon ben sana soyleyim mi bende ayni senin durumundaydim şiddet degil ama surekli akli fikri ilski kendimi fah.. Gibi goruyordum 2 5 yildir evliyim bende düşük yasadim tup bebek surecinden gectim o zaman bile destek olmadi hakaretler eti ben kendimle onun arasinna mesafe koydum ne yapsa karismadim hastalansam ilgi gostermedjm hep onunla kendj arama bi cizgi cektim yani yokmus gibi geldi evam ettim bi sey sorsa cevap verir sonra kesinlikle muhatap olmazdim simdi baktu ben onu umursamiyom iki ay boyunca o arkamda kosuyor gene ben agir takiliyom siz acaba bunu simartmismisiniz
M
Not bana hakaret küfür edince ben karsilik veriyordum o surece girince bile cit cartmiyordum ediyor bakti karsilik yok sonra kendisine ediyordu bence onu yok say taki duzelene kadar bu kavgayla besleniyor ona koz verme her istedigini yap yemek utu faln gor nasil pesinden kosuyor

Tabi ki sen suçlusun ! Kapıyı kilitleyip ,telefonunu saklayarak çok iyi etmişsin. Gidememiş seni bir güzel dövmüş .iyi ki de aglamamissin, aglasaydin 5 vuracağına iki vururdu ,siniri içinde kalırdı yazık .sen şimdi hiçbişey olmamış gibi git yanına gönlünü al .hatta gece kırmızı donlarını giy ,"erim,erkeğim ,vur ,kır, parçala,senin malınım "de ..bu sayede elinden kaçırmazsın

Evet aynen boyle yap.

Sen bu adama boyle yaptikca kendini vazgecilmez sanmis seni de mali gibi gormus. Konusmak isteyince bile dovuyor suna bak yaaa.

Iyi alismis! Ne haddine! Sen bu kadar degersiz misin????

sizin oralarda çok mu eziliyor kadınlar kızlar
aileniz de bekarken çok mu ezdi sen kızsın sus mu dedi
sizi anneniz babanız eziyet çekin diye mi evlendirdi

o zaman cevabım.... ooo bacım kocandır döver de sever de
aman akşam koynuna gir de barışın!!!

lafa bak adamla sevişmiyorsunuz diye gerginmiş dövermiş
oldu paşam oldu

sakın çocuk yapmayın

eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.

neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..

çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.

sonuç olarak ne yapmalıyım... :KK43:
eşin de zerre merhamet yok. Merhamet olmayan, ŞİDDET olan adamdan arkana bakmadan kaç. acilen bosan. bak bu yaşadıkların normal değil. cok merhametli erkekler var Allah sana öyle bi eş nasip etsin gelecekte, o zaman eşinin nasil bir vahşi oldugunu anlarsin

Yazdıklarınızı anca okuyabildim. İş yerinden izin aldım zaten birkaç gündür rahatsızdım. Fake değilim inanıp inanmamak sizin düşünceniz. Ben de fake olmak isterdim. Psikolojim o kadar bozuk ki sağlıklı düşünemiyorum. Söylediklerinizde haklısınız. Şuan mantıklı düşünemiyorum çok üzgünüm çok kırgınım. Kafam biraz rahat olsa doğru karar verebilirim. Tabi ki de bu akşam onun koynuna girmeyeceğim. Eşimin de durumu iyi kendi ailemin de durumu iyi. Yani eşimle parası için kalmıyorum. Yurtdışına da iş için gittik şirket gönderdi ama eşim de geldi..

Vajinusmus olduğunu ailelerin bilmesi nasıl bir iştir ya kürtaj konusuna gelince dengesizmi bu adam ne durumda olduģnu biliyor uçkurunu düşünüyor dengesiz embesil herif boşan ve kurtul çocuk yokken

Yazdıklarınızı anca okuyabildim. İş yerinden izin aldım zaten birkaç gündür rahatsızdım. Fake değilim inanıp inanmamak sizin düşünceniz. Ben de fake olmak isterdim. Psikolojim o kadar bozuk ki sağlıklı düşünemiyorum. Söylediklerinizde haklısınız. Şuan mantıklı düşünemiyorum çok üzgünüm çok kırgınım. Kafam biraz rahat olsa doğru karar verebilirim. Tabi ki de bu akşam onun koynuna girmeyeceğim. Eşimin de durumu iyi kendi ailemin de durumu iyi. Yani eşimle parası için kalmıyorum. Yurtdışına da iş için gittik şirket gönderdi ama eşim de geldi..
Koynuna girmeyince sorun çözülüyor yani.
Anladık, tamam.
İkna oldum ben şahsen, gidebilirim.

Tartışma olur kavga olur herşey olabilir ama dövmek nedir ya? Sen onun çocuğunu taşımışsın ve bi kadınsın sana mı gücü yetiyor ? Kusura bakma ama bunu sorman bile düşündürücü.
yollarını ayır..

benim evlenmeden önce ailevi problemlerim de vardı ve eşim de bunları biliyordu ben ısrarla evlenmeyelim beni idare edemezsin dedim ben seni düzeltirim demişti inandık o zamanlar... şimdi ailemle ilgili de beni suçluyor..
Buran evleneceklere arkadaşlara tavsiyesi ailenizle ilgili olumsuz konuları hiç bahsetmeyin gün gelir başınıza kalkar erkekler bu eşiniz veya sevgiliniz farketmez erkekler acıdığını buldumu hiç acımaz filimlerdeki gibi degil hayat

Eşimin tedavi olması şart. Bir şekilde birisi onu ikna etmek zorunda. Boşanıp onun rahat etmesini de istemiyorum boşanmak onun için bir lütuf. Bana bu kadar yaptıklarından sonra evet boşanmak bana kurtuluş ama onun acı çekmesini istiyorum

Bu adamdan dayak yemek hoşunuza mı gidiyor anlamadım? Vajinus varken boşansaydınız keşke bu ne böyle. Ayrıca Doğum kontrol yöntemlerini öğren lütfen

Eşimin tedavi olması şart. Bir şekilde birisi onu ikna etmek zorunda. Boşanıp onun rahat etmesini de istemiyorum boşanmak onun için bir lütuf. Bana bu kadar yaptıklarından sonra evet boşanmak bana kurtuluş ama onun acı çekmesini istiyorum
Doğru acı çektirecem diye dayak yemeye devam et haklısın

Sizin ilişkinizin contası çıkmış hiç saygı kalmamış , ille de sürdürcem derseniz ilişki terapistine gidin.

Siznkisi bir aşk hikayesi falan değil dayak yemişsiniz. Öylece normal bir şeymiş gibi yazmışsınız dayak yedim diye ama inanın normal değil. Hayvanın biriyle evlisiniz. Eşine vuran hayvandır bu kadar.

Hayvanın biriyle evli kalmak için nasıl çaba sarf ederim diye konu açmışsınız ya şaşkınım şu anda. Adam dövüyor sövüyor ama siz hala onu kazanmaya çalışıyorsunuz????? Hiç özsaygınız var mı?!? Dayak atmış adama yapışın sakın bırakmayın dünyada kocadan daha önemli bir şey yok.

Cherry doğada hayvanlar eşlerini dövmezler:KK43: hatta erkek bireyler dişiyi etkilemek için binbir kur yaparlar.

Konu sahibi siz türü belirlenememiş bi yaratıkla evlisiniz. Boşanmanız sizin hayrınıza olur.

eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.

neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..

çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.

sonuç olarak ne yapmalıyım... :KK43:
Okurken icim acidi sana ya nasil katlaniyorsun bu adama ya

X