konu eşim...

ben olsam arkama bile bakmadan kaçardım. arkama bile bakmadan derken ailem dahil... eşim bırak beni dövmeyi fiske bile atsa ailem beni çeker alır. ne yani bu çile. eşiniz sadrazamın sol tarafımı yoksa bulunmaz hint kumaşımı aileniz bu kadar desteksiz size...
ailenizden destek bulamadığınız için çekiniyorsunuz anlıyorum ama bence bir sabah ekmek almaya çıkıp geri dönmeyin. ciddiyim. birazda onlar düşünsün...

daha ne mi yapmalıyım diyorsunuz ????

eşiniz sizi evde hizmetçi yatakta o.. niyetine kullanıyor daha ağır konuşmama gerek var mı kendinize gelmeniz için siz onun kölesi değilsiniz, dayaga siddete nasıl göz yumuyorsunuz anlamıyorum bence bir an önce ayrılın ....
Hay ağzına sağlık ya.Konu sahibi de hala mahçup oldum diyor gelde delirme neyine mahçup oldun sen?

Bi de iyiyken iyi demeniz yok mu insanlıktan nasibini almamış kocalarınıza pes valla.Adam dövmüş seni dövmüş hiç mi gururun yok senin?

Boşama kocanı asla otur sakin sakin hep alttan al.Başka birinin başına bela olmasın en azından

aynen bunu söyledim bana insan ol dedi :KK43:

sanırım benimki alışkanlık eşime karşı. bazen ondan nefret ediyorum bazen de seviyorum diye düşünüyorum. boşansam ne yaparım bilmiyorum.. zaten psikolojik olarak de hiç güçlü bir insan değilimdir.. :KK43:
Boşver sen terapisti falan .terapist geçici çözüm sağlar bu ayıya, ruhunda var çünkü .yine bosanamazsin..sen bana gel ,tek adımda koca nasıl boşanır kitabını yazdırayım sana . Boşandıktan sonra kendine saygın artar ,ozguvenin geri gelir .

evet vajinismus zor bir süreç...
insanların sinirlerini yıpratan hızlıca çözülmesi gereken bir hastalık.
ancak terapi çözer bu yıpranmayı...
zira kürtaj sonrası ilişkiye giremedim diye kavga etmek ne demektir?
bebeğiniz olsa lohusa olsanız 40 gün ilişkiye giremediniz o zaman da mı dayak yiyeceksiniz, siz de mi o zaman mahcup hissedeceksiniz????!!!!

boşanmayacaksınız bu belli bari bakış açınızı değiştirin

Az öNce eve geldim duşa girmiş işe geç gidecekmiş. Niye geldin eve bilmem ne bağırdı. Ben de konuşucaz dedim kapıları kilitledim tlfnunu sakladım. Beni dövmeye başladı anahtarları ver diye. Ben kendimi düzeltecekmişim. Bütün evliliği ben mahvetmişim ona hiç itaat etmiyormuşum. Kendimi düzeltecekmişim. İnanamadım kendime o vururken şok oldum sanırım ağlayamadım bile o kadar kötüyüm ki. O kadar sinirliydi ki. Bu hayatta hep suç benim mi :'(

Yok artık gerçekten bak seni kimse kırmak istemiyor burada ama sende biraz aklını kullan cesaretini topla lütfen hemen git darp raporu al bu hayvandan sana koca olmaz kendine bunu yapma önce rapor al sonra eşyalarını topla ve çıkk o evden

Bir kadına sadece cinsellik için niye bu kadar eziyet yapılır?
Bir kadın sadistce yapılan bunca eziyete niye katlanır?
Anlayamiyorummmm.
Daha ne yapacağın mi kalmış ya.hayvanlar bile disilerine bunu yapmıyor.
Sizi bir sinir anında öldürmesini mi bekliyorsunuz o evden ayrılmak icin

Korkakliginin gercek sebebi ne?
Ask degil sevgi degil saygi zaten yok.
Esine bagimli mi oldun.baglilik ayridir bagimlilik.hastaliktir.
Esinin maddi durumu mu cok iyi baba evinde azina dusmekten mi korkuyorsun.
Ne bu kolelik bu boyun egme.
Dayak yedim diyebiliyorsun ya bu kelimeyi hic 1 kadin soylemez soylememk icin ilk el.kaldirildiginda ortaligi yikar.
Esin hasta ruhlu ama seninde ruhun saglam degil belli ki

Az öNce eve geldim duşa girmiş işe geç gidecekmiş. Niye geldin eve bilmem ne bağırdı. Ben de konuşucaz dedim kapıları kilitledim tlfnunu sakladım. Beni dövmeye başladı anahtarları ver diye. Ben kendimi düzeltecekmişim. Bütün evliliği ben mahvetmişim ona hiç itaat etmiyormuşum. Kendimi düzeltecekmişim. İnanamadım kendime o vururken şok oldum sanırım ağlayamadım bile o kadar kötüyüm ki. O kadar sinirliydi ki. Bu hayatta hep suç benim mi :'(

arkadaşım dayak yemenin sonu yok.

evet suç senin,
adam seni dövüyor kovuyor sen tekrar yanına gidiyorsun,
demek ki dayaktan zevk alıyorsun.
ben olsam ben de döverim.

eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.

neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..

çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.

sonuç olarak ne yapmalıyım... :KK43:
Bir insan nasıl böyle merhametsiz olur saçınızı yolacak kadar nasıl nefret sahibi olur
yazık günah o kadın senin eşin eşin dövecek kadar ortada ne var yazık günah

eşimin söylediği hep şu. tartışma esnasında ben susmadıysam ve üstüne gittiysem bana başka yapacak birşey bırakmıyorsun diyor. eskiden çok daha kötüydüm gitmesin diye kapıları kilitlerdim telefonunu saklardım vs.. çok zor günlerdi..
Kocana diyecek söz yok da sen de bir acayipsin..

Kapilari kilitleyip telefonu niye sakliyorsun ki.
Dikil.karsisina ben senin karinim ya saygi duyacaksin kendine gelecrksin yada ben boşanıyorum de gec

eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.

neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..

çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.

sonuç olarak ne yapmalıyım... :KK43:
boşanma kararı vermeye geç bile kalmışsın.
aileler dayak olayını biliyor demişsin, ailen seni neden korumadı kızımı dövemezsin demedi? iki tarafta ses çıkarmayınca baya yüz bulup dayağın dozunu arttırıyorlar.
kimse sana değer vermese sen kendine vereceksin.
düşük yapmış bir kadın hemen ilişkiye giremiyor ki bende bi kaç ay önce düşük yaptım. 10 gün kanama sürüyor. ve bir ay resmen karnımın içi ağrıdı dr ye gittim normal dedi. vücut sarsılıyor bir kere.
cinsellikle sana dokunan koca olmaz olsun. iyi günde kötü günde birlikteyiz.
dayak olayına inan çok üzüldüm. bu adam kimle evlenirse evlensin VUR ELİ VAR demekki. bazı erkekler maalesef böyle.

Sende normal degilsin kocanda...ne demek kanamam var diye iliskiye giremedim mahcubum insan degilmi bu adam

Sizinki de iyi cesaret benim böyle psikopat bir kocam olsa kapı kilitleyip, telefon saklamaya hayatta cesaret edemezdim. Canınızın kıymetini bilin biraz, boşanmayacaksanız da en azından dayak yememek için bu tip hareketler yapmayın. Aynı evin içinde can güvenliğiniz yok.

Konu fake çıkar umarım. Konu sahibinin ara ara yazdığı mesajları gördükçe hemcinsimin böyle düşünüyor olması fena halde sinirimi bozuyor çünkü. İnsan önce kendisine saygı duyacak ki etrafından da saygı görsün.

konu sahibinin üstüne gitmeye gerek yok kızlar. neticede sırf sevişemiyor diye kızının dayak yemesine göz yumacak zihniyette ailesi var. kocası desen insanlıktan nasibini almamış.zaten kocasının ailesinden bir şey beklemek saçmalık. yani tutunacak dalı olmayan bir kadına neden dayak yemeyi çekiyorsun denmez.

konu sahibi çalışıyormusun bilmiyorum. sadece kocan izin vermiyordur diye düşünerek hareket ediyorum.. çalışmıyorsan bir an önce çalışmaya bak. kocan izin vermiyorsada kendine iş bak gerekirse bakkala çakkala deyip deyip çık evden iş görüşmelerine git başvurular yap. bir yerden olur aldığın anda arkana bakma gir o işe. kendine yeni bir hayat kur.

X