konu eşim...

sizin evliliğiniz sadece ilişkiden ibaret eşin açısından böyle ,nasıl dayanabiliyorsunuz böyle bir tipe güçlü olun ve boşanın

ailenin zihniyeti berbat bir kere seni dövmesini vajinusmus olman nasıl haklı çıkıyor. sen onu tatmin etmek zorunda olan bir köle misin? yapılacak şey belli başanacaksın. bir de sormanız yok mu ne yapmalıyım diye. çocuk olmadan kurtar kendini.

Bu yazdiklarini sen degilde benim yazdigimi dusun yada kiz kardesinin yada sevdigin 1 dostunun yazdigini dusun.
Ona ne dersin nasil destek olursun?
Kendine bunları soyle.

Ne demek kadindir susar alttan alir.sus kopegimkzin sen afedersin.nasil dayak yiyip hala gelsin ilgilensin opsun diyorsun.
Esin pisliğin teki.

Az öNce eve geldim duşa girmiş işe geç gidecekmiş. Niye geldin eve bilmem ne bağırdı. Ben de konuşucaz dedim kapıları kilitledim tlfnunu sakladım. Beni dövmeye başladı anahtarları ver diye. Ben kendimi düzeltecekmişim. Bütün evliliği ben mahvetmişim ona hiç itaat etmiyormuşum. Kendimi düzeltecekmişim. İnanamadım kendime o vururken şok oldum sanırım ağlayamadım bile o kadar kötüyüm ki. O kadar sinirliydi ki. Bu hayatta hep suç benim mi :'(

ıyyy ne kadar pasif ne kadar ezik bir kadınsın sen yaaa pılını pırtını toplayıp çıksana o evden arkadaşım kafayı mı yedin sen????

Başlığa bak !
Hala nasıl eşim diyebiliyorsun o yaratığa ? Seni sevmiyor ,istemiyor ,cinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere elinin altında tutuyor . Kendine hiç mi saygın yok ? Neden bosanmiyorsun ? Ailen kabul ediyor mu bilmiyorum ama etmiyorsa çek git sığınma evine ..hatta şu durumda senikabul etmeyen aileyi de sil ! Kimsenin sırtına yük olmazsın ..çalış ,o dangozu bosa ve mutlu bir hayat kur ..bu dediklerimi yapmayacaksın ama bir umut yazayım dedim .o ,"sus ,alttan al ,psikolojisi bozuk" diyen kesime (aile diyemiyorum) de bayağı gürültülü bir şekilde sövdüm ne soy kaldı ne sop !!!

Bak bu yazdigin cok ciddi bi probleminin oldugunu gösterir.
Ne demek bazen susamiyorum.
Susma zaten.konus anlat tartis fikir ayriligi yasa sev sevilmek iste ilgi alaka bekle göster. Her ciftin oldugu yaptigi gibi.
Ben susamiyorum o da dovuyor napsin diyorsun resmen.
Ben hic susmam ya 5 dakika susmam.tamam hayatim haklisin dedirtene kadar susmam.
Cildirdin mi sen?
Dayak yemeyi birak sana sesini yukseltip hakaret etmesine dahi izin verme.
Eski esim bu sekilde sesini yukseltti aklinca beni baatirmaya calisti ne oldu eski oldu.
Şimdi hayatimda beni tolere edecek beni seven sevdigi icinde alınırim diye baska seye kizmis olsa dahi sesini yukseltmemek icin ozen gosterip dikkat eden biri var.
Sen bi silkelen bi kendine gel.3 gun iyi 4 gun kotu diye iyiler kotuleri silmesin

en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar

çok fazla dayak yedim

u arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder

söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı

sonuç olarak ne yapmalıyım...

hala soruyo musun? gerçekten boşanmaktan başka çare mi var da soruyosun? ben bu tip konuları anlamıyorum. hadi iç dökmek olsa neyse ama dayağa yeyip yeyip napayım diye sormayı aklım almıyo. kalın giyin üşütme mi diyelim.

öfff şiştik be

Haklısınız aslında sormam yanlıştı içimi dökmekti amacım. Çok üzgünüm

Hiç kimseye böyle yazmam hep hayırlısı olsun derim -ama sen arkana bile bakma. Hemen boşan!
Yada iyi bir öfke terapisi alsın eşin ama sanmıyorum ki psikoloğa gitsin

gidip darp raporu alır misiniz sonra da ailenize dönün
daha ne kadar dayak yemeyi düşünüyorsunuz

Saygısız herif.
Kardeşim siz de kendinize saygısızsınız.
Herkes kendi eliyle yaptığının bedelini öder, der Babam.
Boşanma kararını alıp arkasında durabileceğinizi, ne yazık ki sanmıyorum. İçinizde nokta kadar o gemileri yakma hevesi olsaydı ailelerin sevecenliğini, onun sinirini bilmem neyini ve daha bir sürü şeyi gözünüz görmezdi... Görmemeliydi.
Boşanmayacaksınız ve bunun sonuçlarına katlanacaksınız, yapılacak bir şey yok.
Sizin için geçmiş olsun ama lütfen çocuk yapmayın. Yavruya yazık olur...
Hem merak da etmeyin bir süre sonra acı eşiğiniz yükselecektir tekmeleri, yumrukları, tokatları daha az hissedersiniz. İsterseniz gliserin veya vazelin sürebilirsiniz dövüşten önce yumrukları kaydırarak suni bir korunma sağlar. Boks antrenmanında dikkat ederiz biz böyle şeylere.

Şimdi anlaşıldı, bosanmama sebebin MADDİ
Çadırda yaşarım ,bir kuru ekmege muhtac olurum,erkek soyu tukenir ,erkek diye kudururum ama yine de öyle bir adamla evlenmem ,evli kalmam !!!
Yere batsın onun parası ,götürdüğü yurt dışı seyehati. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…