- 6 Şubat 2016
- 256
- 167
-
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
Az öNce eve geldim duşa girmiş işe geç gidecekmiş. Niye geldin eve bilmem ne bağırdı. Ben de konuşucaz dedim kapıları kilitledim tlfnunu sakladım. Beni dövmeye başladı anahtarları ver diye. Ben kendimi düzeltecekmişim. Bütün evliliği ben mahvetmişim ona hiç itaat etmiyormuşum. Kendimi düzeltecekmişim. İnanamadım kendime o vururken şok oldum sanırım ağlayamadım bile o kadar kötüyüm ki. O kadar sinirliydi ki. Bu hayatta hep suç benim mi :'(
eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.
neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..
çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.
sonuç olarak ne yapmalıyım...
ıyyy ne kadar pasif ne kadar ezik bir kadınsın sen yaaa pılını pırtını toplayıp çıksana o evden arkadaşım kafayı mı yedin sen????
Bak bu yazdigin cok ciddi bi probleminin oldugunu gösterir.ben onu dövmesine mecbur bırakıyormuşum onu zorluyormuşum bana el kaldırmak istemiyormuş insan olmalıymışım..
ben de bir yere kadar sabredebiliyorum bazı şeylerde.. bazen şeytan bir dürtüyor susamıyorum
en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar
çok fazla dayak yedim
u arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder
söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı
Az öNce eve geldim duşa girmiş işe geç gidecekmiş. Niye geldin eve bilmem ne bağırdı. Ben de konuşucaz dedim kapıları kilitledim tlfnunu sakladım. Beni dövmeye başladı anahtarları ver diye. Ben kendimi düzeltecekmişim. Bütün evliliği ben mahvetmişim ona hiç itaat etmiyormuşum. Kendimi düzeltecekmişim. İnanamadım kendime o vururken şok oldum sanırım ağlayamadım bile o kadar kötüyüm ki. O kadar sinirliydi ki. Bu hayatta hep suç benim mi :'(
Yapamıyorum bişey beni durduruyor evet güçsüzüm acizim... şuan ağlamaktan başka birşey yapamıyorum...
hala soruyo musun? gerçekten boşanmaktan başka çare mi var da soruyosun? ben bu tip konuları anlamıyorum. hadi iç dökmek olsa neyse ama dayağa yeyip yeyip napayım diye sormayı aklım almıyo. kalın giyin üşütme mi diyelim.
Hiç kimseye böyle yazmam hep hayırlısı olsun derim -ama sen arkana bile bakma. Hemen boşan!eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.
neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..
çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.
bir de çocuk düşünüyoruz yazmışsın. bütün iyi dileklerimi geri alıyorum. sana müstehak. sinirden elim ayağım titredi.
Şimdi anlaşıldı, bosanmama sebebin MADDİçok kötü günlerimiz oldu ama çok güzel günlerimiz de oldu. eğer herşeyi ben idare edersem herşey mükemmel gidiyor. okuyunca saçma gelebilir ama daha geçenlerde yurtdışındaydık ve çok güzeldi. ama kötüyken de herşey çok kötü...