konu eşim...

Vajinismusun olmasaydı da başka sebeplerden dolayı sıkıntılar yaşayacaktın.
Şiddet varsa işin içinde asla mutlu olamazsın,kendin karar ver artık..

kızlar ben böyle kadınların hak ettiğini yaşadığını düşünüyorum.belki bir kaçınız bana kızacak ama kadın çalışıyor maaş alıyor para kazanıyor annesi-babası boşanırsan gel demiş hala bizimkisi aşk hikayesi bilme ne diyip sürekli dayak yiyip hakaret işitip kocasının düzelmesini bekleyen kadınlara ben afiyet olsun derim sadece

eşimin söylediği hep şu. tartışma esnasında ben susmadıysam ve üstüne gittiysem bana başka yapacak birşey bırakmıyorsun diyor. eskiden çok daha kötüydüm gitmesin diye kapıları kilitlerdim telefonunu saklardım vs.. çok zor günlerdi..

bencilliğe bak yuh be!

çocuk senin psikolojine iyi gelecek diye yapılan bir şey mi? demek ki kürtajda da bir hayır varmış.

bu kadar bencil ve tencere kapak iki insan daha olamaz.

ben yeni başladım çalışmaya. eşimin benden para beklentisi yok.. hatta ona hiç vermem istemez bile. bana evde durursan sürekli kafanda kurup canını sıkarsın. işe başla kafan dağılır demişti.. maddi durumumuz iyi çok şükür..

Öyle adamı evde tutup ne yapacaksın bırak gitsin. Sen acil tarafından yardım almalısın. Kendinde kabul ediyorsun zaten de niye hala oturdun burada ne yapmalıyım diye soruyorsun anlamadım. Sana küfür eden dayak atan kocana saygı duruşunda dur aranı düzelt dememizi mi bekliyorsun

Senin durumunu neden ailesi biliyor? Yani olabilir vajinusmus ama bununla ilgili hem psikolojik hemde siddet gormen kadar korkunc birsey yok. Hay siniri batsin tovbe ya. Ilerde cocuk olunca 40 in cikana kadar yada hamileyken nasil dayanacak bu adam? Ozaman da bunlarin arkasina siginarak dayakmi yiyeceksin??

bir kadın olarak ben utandım senin yaşadıklarından senin kendine acımaya hiç niyetin yok belli ki. devam edeceğin bariz ortada. vajinismus bir sorun bunun için dayak yiyor olman ne kadar iğrençse bu mahrem rahatsızlığı ailelerin biliyor ve bu sebeple dayak yiyor olmanı normal karşılamaları ayrı bir iğrenç.
hala avatarının altında bizimkisi bir aşk hikayesi yazıyorsa sen celladına aşıksın arkadaş bu hayatı seviyorsun biz sana ne diyebiliriz ki?

İstisnasız her konuda böyle ya, iyiyken çok iyi ama teselli bu mu Allah aşkına? Her hakareti ye ama sus, dayak ye ama şikayet edip boşanma böyle iyilik mi olur, bunları yaptığın sürece iyisin, neymiş yurtdışına götürmüş, benim saçımın telini zarar veren adam ( ki burdaki şahıs saçlarını yolmuş ne teli) beni uzaya çıkarsa, sırtında kanatları olsa ne olur?

Sizin eşinize saplantılı bir durumunuz var anladığım kadarıyla. Bu konuda psikolojik bir yardım almanız şart. Neredeyse sizi dövdü diye kendinizi suçlayacaksınız.

İnanın bu sağlıklı bir psikoloji değildir. Bu birini sevmek değildir. Sizin önce bir terapi alıp bu bozulmuş algınızı düzeltmeniz gerekiyor. Algılarınız düzelince anlayacaksınız bunların normal olmadığını.

kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim.
Ne mahcupluğu arkadaşım niye kendine yapıyorsun bunu? Sen onun ilişki ihtiyacını karşılamak için mi evlendin? Rahatsızsın diye ilişkiye girememişsin bu kadar nettttt. Sen ezik davranıp bunun için mahcubiyet hissedersen o hayvan tabi tepene çıkar. Kusura bakma eşinin gözünde 5 kuruşluk bile değerin yok bence.

Isi, arkasinda duran ailesi varken bu eziyeti kendine reva goren kadina uzulmuyorum herkes kendine layik gordugunu yasiyor bir bakima. Amaaa sen kendine iyi gelecek diye insan sifati olmayan kocani baba yapmaya kalkarsan orada dur! O dogmamis cocugun da gunahina giriyorsun o cocugu arasina kattigin toplumun da!

10 gunde boyleyse hamileyken ve cocuktan sonra ne yapacak. Ben olsaydim arkamda ailem var kesinlikle bosanirdim. O hayvan dovsun diye getirmedi annem dunyaya beni. Vajinusmus olmamak elde degilki bu is dayakla sinirlilikle gerginlikle olacak sey degil

Valla canım boşanmayı göze aliyorsn en mantiklisini bu gibi ailen sahip çıkar ki çocuk da yok sanırım sende ise girer çalışırsın canisi baksana adam dayak atmış küfürler havada uçuyor çocuk olunca daha da kotu oalcak senin için herşey bosansan sanki idaha iyi olur gibi geldi bana

Yani boşan diyeceğim ama boşanmaya ne kadar hazırsın ? Sen ne istiyorsun peki. Bu tarz bir evlilik ve bu denli şiddet dolu bir eş??? Buna ne kadar goz yumacaksın. Birde gece arkadaslar ile dışarı çıkmak nedir ya???? Sana bunu onceden soylemesi gerek. Bence kendine bunu yapma daha fazla derim. Sana deger verenlerle hayatını gecir . Bu hayatın bir dahası yok ? Tekrarı yok. Hakaret,aşağılama,şiddetin her türlüsü... kesinlikle konuşma , msj atma , yüz verme, bir süre bu sekilde bekle ... konusmai istediğinde ise sakin sekilde ses tonun ayarli sekilde ifade et kendini. Ve bence noktayı koy. Esi bu denli gidemezsin dediginde bile sen kimsin diyorsa demekki acı ama gerçek şu ki adam seni hiç e sayıyor.

Allah aşkına kaç yaşındasın sen? Seni dövüyor sövüyor hatta kürtaj olmuşsun bi kadın için en yıpratıcı zamanlar o zaman bile yatağa ne zaman atcam onun günlerini saymış. Bu hayvana niye katlaniyorsun

kuzum , sen bir ananın evladısın , Rabbimin kulusun. Sana kimse bunu yapamaz hele hele sen kendine yapmamalısın. Bak kürtaj olmuşsun ki vardır bir hayır yalnış anlama. Ama asla çocuk yapma asla.

Yaşadıklarının hepsini haketmissin. Hiiiicc uzulmedim.
Niye mi ???
Bu kadar lafı söyleyen adama düzgün bir cevap verememissin.
Dövmüş sürekli gidip darp raporu almamissin. Her dövdüğünde alsaydin bir sürü raporun olurdu hemen bosanabilirdin.
Uzulmedim çünkü ayakları üzerinde durabilen bir kadın değilsin.
Boşanmayı aklına bile getirmeyip burda bize ne yapayım diye sormussun. Daha doğrusu boşanmaya ben karar veririm diyen birine boyun egmissin.
Kardeşim azcık aklını başına al yaa. Ne yapayım diyeceğine git darp raporu al. Hem nafaka hem tazminat al. Elinden geleni yap. Ayakların üzerinde dur. Ne yapacağız biz sana burdan.??? Gelip kocani mi dovelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…