konu eşim...

Yani dayak yiyip bunu vajinismusa bağlamak nedir Allah aşkına
Seni döven, hakaret eden bir adamdan sevgi bekliyorsun , bende mi bir tuhaflık var anlamadım ki
Boşan arkadaşım nedir bu öldürmesini mi bekliyorsun
Eşin saygısız, insanlıktan nasibini almamış, hödüğün teki
Boşanmaktan başka yapabileceğin bir şey yok

konu sahibi
işin var mı?

ailen yanında mı? boşanma kararı alırsan sana destek çıkarlar mı?

bu yaşadıklarını biliyorlar mı?

Eee daha ne duruyorsunuz çoluk çocuk yokken boşanın kaçın

Bu ne koca sevdası?!? Bu herifle olmak sağlığınızdan daha mı önemli?

Çok mu seviyorsun ?
Ben anlamıyorum insanlar hakarete dayağa alışıyor mu gerçekten ?
Katlanma sebebin ne yazık günah değil mi sana ya !
Eminim yaşın gençtir. Kendine eziyet etme boşan kendi ayakların üstünde dur. Yaşamak bu olamaz !

şimdi okudum ailesi biliyormuş ve boşanırsan destek oluruz demiş

konu sahibi sen neyi bekliyorsun hala cidden merak ettim biraz daha mı ezilmen şiddet görmen hakaret işitmen lazım

Sonuç olarak ne yapmalısın BOŞANNNNNNNN
bukadar yapacağın başka hiçbir şey yokk

Aslında el ile tutulacak şeyler yok ikenn şiddet olayı bitirmiş !
Boşanma konusunda karar mercisi o değil sizin adınıza
Dayak saç yolma tekmeden bahsediyorsunuz ne kadar agresif olursa olsun bu hak kendinde olamaz
Bir kere bunda anlaşalım,siz sanki bu adam sinirli diye vurma hakkına sahipmiş gibi anladım ve alttan almışsınız kendisini devamlı ,niye neden ?

Aileniz bilerek buna nasıl katlanabilir şiddet gördüğünüz bir ortamda bırakabilir anlam vermiyorum.
Kimse boşanmak için evlenmez ama sebepleri oluşunca ve çıkmazda iseniz olmuyorsa da olmuyordur....

İlk kez bir konuya bu kadar sinirlendim yazamadan duramıyorum. İlişkiye giremiyor diye gerilip dövüyor sizi. Bu tam olarak hayvani bir davranıştır. Bu kadar ilkel bu kadar dürtüsel birine insan diyemeyiz.

Aklınızı başınıza toplayın, normal değil bunlar! Böyle bir sevgi anlayışı yok, eşinizin insani yönü çok zayıf.

Şu yorumunuzdan sonra size söyleyecek bir şey bulamadım, yahuu neyi bekliyorsun ailen arkanda ee ne umudu arkadaşım neyin umudu umut edilecek bir şey mi var ortada, adam ilişkiye giremedim diye dövüyor bu nasıl bir şeyy insanmı bu allahın cezası şimdi ben evlilikte sözlü şiddete bile karşıyım kim oluyorda sana el kaldırıyor ve sen de bunu kabul edebiliyorsun yapmayın allah aşkınıza kendişnize acıyın saygınızdamı yokk.

bir de sanki o kötü anlar evliliğe dahil değil
evlilik sadece iyi anlardan oluşuyor gibi yazmış
bir gün dayak yerken sakat kalırsa bir organı zarar belki o zaman anlar hayatının kıymetini
Allahım sen beni şaşırtıp böyle koca delisi yapma

ben evlilik planları yapmazken yani evlenmek istemiyorken öyle bir dönemde çıktı ki karşıma ve beni öyle ikna etti ki.. keşke bütün yaşadıklarımızı anlatabilsem yani..

bir gün adam sizi bir anlık sinirle öldürdüğünde o geçmiş anlar hiç olacak

Vajinismüs olduğun için eşinden dayak yedin,
Ve boşanmadın terk etmedin,
Bir de üstüne çocuk mu yapıyorsunuz?
Pesss!! Vallahii pess!!!
Karısı kürtaj olmuş diye sabırla bekleyemeyen öküz bir adamdan bahsediyoruz dimi?
Ben yanlış okumadım

Kaç çocuk düşünüyorsunuz böyle bir hayata ve neden kürtaj olmanız gerekti ?

inşallah bu adamla evliyken çocuğunuz olmaz
dünya nüfusuna bir psikolijisi bozuk yetişecek insan daha eklenmez

Ya ben kendimi düşündüm. Eşim az da olsa bana sesini yukseltsin soğuyorum ya elimde olmadan soğuyorum. Sen nasıl bu kadar şeyden sonra spgumuyorsun.

evet ben de evlilik öncesi hayatımda da psikoloijm iyi bir insan değildim ailevi sorunlarımız vardı.. eşim ben çocuğa çok özeniyorum diye çocuk oalyını kabul etmişti. çocuk belki benim psikoloijme iyi gelir diye düşünmüştük. eşim de çocuk istiyor ama onun için de cinsellik daha önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…