konu eşim...

eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.

neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..

çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.

sonuç olarak ne yapmalıyım... :KK43:

Yani dayak yiyip bunu vajinismusa bağlamak nedir Allah aşkına
Seni döven, hakaret eden bir adamdan sevgi bekliyorsun , bende mi bir tuhaflık var anlamadım ki
Boşan arkadaşım nedir bu öldürmesini mi bekliyorsun
Eşin saygısız, insanlıktan nasibini almamış, hödüğün teki
Boşanmaktan başka yapabileceğin bir şey yok

konu sahibi
işin var mı?

ailen yanında mı? boşanma kararı alırsan sana destek çıkarlar mı?

bu yaşadıklarını biliyorlar mı?

babam da annem de biliyor kaç kez konuştular.. babam bir ara yanına çağırıp baya kavga edecekti ama ben tuttum. benim ailem de benim psikolojimi ve evliliğimizin her kötü dönemini bildikleri için yanımdalar yani istersen boşanabilirsin dediler ama ben hep düzelir umuduyla yaşıyorum...

Eee daha ne duruyorsunuz çoluk çocuk yokken boşanın kaçın

Bu ne koca sevdası?!? Bu herifle olmak sağlığınızdan daha mı önemli?

Çok mu seviyorsun ?
Ben anlamıyorum insanlar hakarete dayağa alışıyor mu gerçekten ?
Katlanma sebebin ne yazık günah değil mi sana ya !
Eminim yaşın gençtir. Kendine eziyet etme boşan kendi ayakların üstünde dur. Yaşamak bu olamaz !

şimdi okudum ailesi biliyormuş ve boşanırsan destek oluruz demiş

konu sahibi sen neyi bekliyorsun hala cidden merak ettim biraz daha mı ezilmen şiddet görmen hakaret işitmen lazım

Sonuç olarak ne yapmalısın BOŞANNNNNNNN
bukadar yapacağın başka hiçbir şey yokk

eşimle severek evlendik.. 2 yıllık evliyiz. 1.5 sene vajinismusla uğraştık. bu süreçte çok yıprandık çok kavgalar ettik.. benim de onun da psikolojisi çok bozuktu. eşim sinirli bir insandır eskiden de böyleymiş yani.. biraz terstir. iyiyken iyidir biraz soğuk görünür ama en ufak tartışmada hakaretler aşağılamalar vs.. sene bşaında vajinismustan kurtulduk, ilişkimiz daha iyi gibi oldu. ama vajinismusken çok fazla dayak yedim aileler de biliyordu ama aileler hep eşimin bu durumunu vajinismusa bağladı yani hep onun psikolojisi bozuk ve hep o haklıydı. ben kadınım ve alttan alman gerekiyordu. eşimin annesi hep alttan alanmış ben de öyle yapmalıymışım. eşimin ailesi çok iyidir beni severler hiçbir kötülüklerini görmedim Allah var haklarını yemem.

neyse vajinismus çözüldüğünden beri aramız fena değildi ama neticede ikimizin de bir anda psikolojisi düzelmedi. ara sıra kavgalar oluyordu ama 1-2 sürüp geçiyordu. bu arada eşim hala eeeen ufak bir tartışma ve gerginlikte bana küfür hakaret eder ben de bunlara dayanamıyorum beni tahrik ediyor yani ve hep sus diyor bana ben de hakarete susamıyorum. bir süre önce kürtaj oldum kanamam 10 günü geçti ve ilişkiye giremedik diye gergindi çok. ben de onun mahçupluğuyla gergindim. birkaç gündür de kanamam azaldı ama yine biraz geçsin dedik o şekilde ilişkiye girmek istemedik. ben de zaten biraz psikolojim bu ara bozuktu kürtaj kanama vs. eşimden duygusal manada ilgi bekledim öpmesini sarılmasını vs. ne zaman ben ona yaklaşsam kısa kısa hemen geçiştirmelik tavırlarla yaklaştı öptü benim canım sıkıldı bu duruma 1 2 3 4 derken artık iyice duygusal olarak çöktüm. çünkü ilişki istiyordu ve ilişki olmadan bana dokunmayacaktı. pazar günü evdeydik o gün akşam beraber takılırız dedik ama akşam oldu ve eşim ben arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi ben o esnada patladım. yani patlama derken normal bi şekilde ne ara program yaptın ya dedim. o patladı ve sana ne lan ne demek ne ara program yaptın sen bana karışamazsın haddini bil hesap sorma vs. gittim öbür odada ağladım yanıma geldi bağırdı çağırdı hakaret çıktı. ben de bu sefer hakarete dayanamadım gittim yanına çık git evden ne halin varsa gör diye.. yine baya söz dalaşı yaptık ağır hakaretler etti benle ve ailemle ilgili. boşanmak istiyorum dedim, ben istemiyorum ben karar veririm buna dedi. ben de sustum sakinleşmeye çalıştım. sonra giyinmiş üstünü dışarı çıkacak geldi saçma bir tavır ve ses tonuyla bi yere gideceksen bırakayım dedi, istemez dedim. söylendi yine ve ben de dayanamadım ayağa kalktım baya tartıştık ben gidemezsin dedim üstüme yürüdü ve dövmeye başladı.. saçımı mı yolmadı, tekme mi atmadı o sinirini nasıl çıkarttığını siz düşünün. sonra çekti gitti... 2 gündür konuşmuyoruz. böyle evlilik istemiyoruz yazmış az önce msjla. ben de istemiyorsan boşan dedim. yine küfürler etti..

çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. bu arada fake değilim garantisini verebilirim. eski konularım da vardır birkaç kez kullanıcı adımı değiştirdim belki tanıdıklar vardır diye ama tek hesabımın üzerinden isim değiştirdim.

sonuç olarak ne yapmalıyım... :KK43:

Aslında el ile tutulacak şeyler yok ikenn şiddet olayı bitirmiş !
Boşanma konusunda karar mercisi o değil sizin adınıza
Dayak saç yolma tekmeden bahsediyorsunuz ne kadar agresif olursa olsun bu hak kendinde olamaz
Bir kere bunda anlaşalım,siz sanki bu adam sinirli diye vurma hakkına sahipmiş gibi anladım ve alttan almışsınız kendisini devamlı ,niye neden ?

Aileniz bilerek buna nasıl katlanabilir şiddet gördüğünüz bir ortamda bırakabilir anlam vermiyorum.
Kimse boşanmak için evlenmez ama sebepleri oluşunca ve çıkmazda iseniz olmuyorsa da olmuyordur....

İlk kez bir konuya bu kadar sinirlendim yazamadan duramıyorum. İlişkiye giremiyor diye gerilip dövüyor sizi. Bu tam olarak hayvani bir davranıştır. Bu kadar ilkel bu kadar dürtüsel birine insan diyemeyiz.

Aklınızı başınıza toplayın, normal değil bunlar! Böyle bir sevgi anlayışı yok, eşinizin insani yönü çok zayıf.

babam da annem de biliyor kaç kez konuştular.. babam bir ara yanına çağırıp baya kavga edecekti ama ben tuttum. benim ailem de benim psikolojimi ve evliliğimizin her kötü dönemini bildikleri için yanımdalar yani istersen boşanabilirsin dediler ama ben hep düzelir umuduyla yaşıyorum...

Şu yorumunuzdan sonra size söyleyecek bir şey bulamadım, yahuu neyi bekliyorsun ailen arkanda ee ne umudu arkadaşım neyin umudu umut edilecek bir şey mi var ortada, adam ilişkiye giremedim diye dövüyor bu nasıl bir şeyy insanmı bu allahın cezası şimdi ben evlilikte sözlü şiddete bile karşıyım kim oluyorda sana el kaldırıyor ve sen de bunu kabul edebiliyorsun yapmayın allah aşkınıza kendişnize acıyın saygınızdamı yokk.

Bir de arkadaşım iyiyken herkes iyidir, konularda böyle yazılıyor ya deliriyorum..
İyiyken sokaktan geçen tanımadığımız adam bile iyi olur buna niye kanıyorsunuz, önemli olan kötü gününüzde iyi olması.

bir de sanki o kötü anlar evliliğe dahil değil
evlilik sadece iyi anlardan oluşuyor gibi yazmış
bir gün dayak yerken sakat kalırsa bir organı zarar belki o zaman anlar hayatının kıymetini
Allahım sen beni şaşırtıp böyle koca delisi yapma

Vajinismüs olduğun için eşinden dayak yedin,
Ve boşanmadın terk etmedin,
Bir de üstüne çocuk mu yapıyorsunuz?
Pesss!! Vallahii pess!!!
Karısı kürtaj olmuş diye sabırla bekleyemeyen öküz bir adamdan bahsediyoruz dimi?
Ben yanlış okumadım :KK20:

Kaç çocuk düşünüyorsunuz böyle bir hayata ve neden kürtaj olmanız gerekti ?

inşallah bu adamla evliyken çocuğunuz olmaz
dünya nüfusuna bir psikolijisi bozuk yetişecek insan daha eklenmez

Ya ben kendimi düşündüm. Eşim az da olsa bana sesini yukseltsin soğuyorum ya elimde olmadan soğuyorum. Sen nasıl bu kadar şeyden sonra spgumuyorsun.

evet ben de evlilik öncesi hayatımda da psikoloijm iyi bir insan değildim ailevi sorunlarımız vardı.. eşim ben çocuğa çok özeniyorum diye çocuk oalyını kabul etmişti. çocuk belki benim psikoloijme iyi gelir diye düşünmüştük. eşim de çocuk istiyor ama onun için de cinsellik daha önemli..

X