konu eşim...

En nefret ettigim insan modeli,
iyiyken iyisinizdir
kotuyken de her kotu ani onunuze koyuverir :KK34:

kufur ve siddete gelmiyorum bile,
insanlari birak, hicbir canliya yapilmaz bu ikisi.:KK20:

Sen idare ettikçe aranız iyiyse sürekli taviz veren taraf sen olmalısın. Uzlaşma yok, o ne derse tamam diyeceksin, ne isterse hemen yapacaksın. Bu evlilik değil köleliğin şartları biraz yumuşatılmış hali. Böyle bir hayat istiyorsan devam edersin, yok ben mutsuzum diyorsan boşanacaksın. Bu şekilde şiddete alışkın olan erkekler düzelmiyor üzgünüm. Evliliğin devam ederken her an şiddete maruz kalabilirsin, bunu bil öyle devam et edeceksen.

O kadar dayağı nasıl yiyorsunuz ya?
İnsan kendini hiç mi sevmez?
Madem boşanmıyorsunuz ve adam şiddet seviyor, bile bile neden ters düşüyorsunuz?

ben onu dövmesine mecbur bırakıyormuşum onu zorluyormuşum bana el kaldırmak istemiyormuş insan olmalıymışım..
ben de bir yere kadar sabredebiliyorum bazı şeylerde.. bazen şeytan bir dürtüyor susamıyorum :KK43:

çok kötü günlerimiz oldu ama çok güzel günlerimiz de oldu. eğer herşeyi ben idare edersem herşey mükemmel gidiyor. okuyunca saçma gelebilir ama daha geçenlerde yurtdışındaydık ve çok güzeldi. ama kötüyken de herşey çok kötü...

Sizin algılar çökmüş
İyi mi kalmış, iyi tanımınız ne sizin?

valla bir insan kapısındaki köpeğe eşinin sana davrandığı gibi davransa ertesi gün kapıda köpeği bulamaz gider hayvancagız .. daha ne diyim ki evde 5 dakıka durma boşan.

çok kötü günlerimiz oldu ama çok güzel günlerimiz de oldu. eğer herşeyi ben idare edersem herşey mükemmel gidiyor. okuyunca saçma gelebilir ama daha geçenlerde yurtdışındaydık ve çok güzeldi. ama kötüyken de herşey çok kötü...

boşanmayacaksın değil mi...
o zaman sus da az dayak ye, sakat kalırsan falan bakanın da olmaz...
bi de ne olur ailelere iyi deme, eşim bana elini kaldırsa kayınpederim onun ellerini kırar, dayak yediğini bile bile seni o hayattan kurtarmaya çalışmayan insanlar iyi olamaz.

İdare edersem herşey mükemmel gidiyor nasıl mükemmel yahu? Kürtaj olmuşsunuz kanamanız var sağlık sebebiyle ilişkiye giremediğiniz için size kendinizi mahcup hissettiren bir kocanız var, bu mu mükemmellik? Sizin ayarlarınız şaşmış, şok oldum üzüldüm.

babam da annem de biliyor kaç kez konuştular.. babam bir ara yanına çağırıp baya kavga edecekti ama ben tuttum. benim ailem de benim psikolojimi ve evliliğimizin her kötü dönemini bildikleri için yanımdalar yani istersen boşanabilirsin dediler ama ben hep düzelir umuduyla yaşıyorum...

Bir de arkadaşım iyiyken herkes iyidir, konularda böyle yazılıyor ya deliriyorum..
İyiyken sokaktan geçen tanımadığımız adam bile iyi olur buna niye kanıyorsunuz, önemli olan kötü gününüzde iyi olması.

aynen bunu söyledim bana insan ol dedi :KK43:

sanırım benimki alışkanlık eşime karşı. bazen ondan nefret ediyorum bazen de seviyorum diye düşünüyorum. boşansam ne yaparım bilmiyorum.. zaten psikolojik olarak de hiç güçlü bir insan değilimdir.. :KK43:

esinizin bu uslubu nedir ya, cok sinir oldum. sizi bu kadar yermesi nedir:kızgın:

hic oyle dusunme yaradilis olarak o kadar guclu varliklariz ki her seyin ustesinden geliriz evelallah.

hayat kisa. omrunuzun geri kalanini size deger veren, sizi insan yerine koyan biriyle gecirin.

ailenizle konusun bu konuyu ve derhal bosanin.

ya hani burda çok konu açılıyor yok kayınvalidem öyle yaptı yok görümcem onu dedi vs. gerçekten öyle bir sorunum hiç olmadı eşimin ailesiyle ilgili. eşim sinirlense babasını bile takmaz öyle diyor..

ben evlilik planları yapmazken yani evlenmek istemiyorken öyle bir dönemde çıktı ki karşıma ve beni öyle ikna etti ki.. keşke bütün yaşadıklarımızı anlatabilsem yani..

eşim çok iyidir diye başlamışsın en son sana tekme tokat giriştiği ile bitirmişsin

eşimin ailesi çok iyidir diye başlamışsın dayak yediğimi bildikleri halde susuyorlar diye bitirmişsin

birincisi senin iyilik algında bir sıkıntı var

ikincisi eşek olursan semer vuran çok olur derler

bo-şan!

Kürtaj olmuşsunuz, kanamanız olmuş şu durumda bile eşiniz kendini düşünüyor. Bu ne bencillik böyle. Hayat arkadaşı olmak bu mu sizce?

Bence eşinizin insanlığını sorgulayın artık ve tüm bunları normalleştirip kendinize hak görmeyin bu davranışları.

İçim çok rahat bir şekilde diyebilirim ki böyle bir insan için kılımı kıpırdatmam. Biraz canınızın ve kendinizin kıymetini bilin lütfen. Kimse ilişkiye giremiyorlar diye gerilip eşini dövmüyor.

X