Konu eşim.

daginiklik konusunda haklisin ama esinin aileside senin arkandan boyle konussaydi sen ne yapardin. cunku biz kadinlar hakkimizda dedikodu yapilmasini arkamizdan kotu.konusulmasini sevmeyiz ve kadinlarin en cok tahammul edemedigi konulardan biri bu.

Ya söyle o benimle ilgilenmediği için bende onunla ilgilenmiyorum pek. Aslında sabahları gülerek uyandırırım eve geldiğinde gülerek karşılarım ama o eline telefon alıp oyun oynarsa bende ilgi ilgi ilgi diye sözlü sitem edersem ki etmisligim var olmaz yani :)

Eşiniz dağınıklıklarıni toplamalı
Annenizin bozulmaya hakkı yok
Orası sizin eviniz
Siz üzülmeyin diye belli
Etmemesi gerekir

Ahah aynen bende içmiyorum içenlere karşı değilim de ne anlıyorlar anlamıyorum.

Madem öyle ver çocuğu kucağına al telefonu eline gorsun dünya kaç bucak :)))

Ahah aynen bende içmiyorum içenlere karşı değilim de ne anlıyorlar anlamıyorum.

daginiklik konusunda haklisin ama esinin aileside senin arkandan boyle konussaydi sen ne yapardin. cunku biz kadinlar hakkimizda dedikodu yapilmasini arkamizdan kotu.konusulmasini sevmeyiz ve kadinlarin en cok tahammul edemedigi konulardan biri bu.

Aynen öyle o yüzden huzursuz oldum işte annem böyle yapınca yani zaten bi derdim var oluyor sana iki :)

Madem öyle ver çocuğu kucağına al telefonu eline gorsun dünya kaç bucak :)))

Ahahaha aynen öyle bugün bunun muhabbeti de geçti ama çok başka şekilde anneme dedim ki aslında alıcam telefonu elime ama kizima kim bakicak bizim bey alt değiştirmeyi bilmiyor seviyor seviyor al anasi diyor

Diğerleri bir şekilde hallolurda bebeğin olduğu ortamda mümkün mertebe sigara içilmesin.
O profildeki sizseniz bebişle kaldırın nazar değer. Maşallah ne güzel bir kadınsınız söylemeden edemedim.

Ahahaha aynen öyle bugün bunun muhabbeti de geçti ama çok başka şekilde anneme dedim ki aslında alıcam telefonu elime ama kizima kim bakicak bizim bey alt değiştirmeyi bilmiyor seviyor seviyor al anasi diyor
bizimkinin midesi bulanmasa onu da yapacak gözlerinden yaş akıyor bezini acinca oğurmekten

Diğerleri bir şekilde hallolurda bebeğin olduğu ortamda mümkün mertebe sigara içilmesin.
O profildeki sizseniz bebişle kaldırın nazar değer. Maşallah ne güzel bir kadınsınız söylemeden edemedim.

Eskiden evin heryerinde içiliyordu sonra balkona dedim herkese. Sonra kış vakti diye mutfağa müsade ettim kapıyı kapatıp havalandirmak şartıyla. Şimdi yaz geliyor kesin bi kural koyucam yine balkona gidin diye. Bi de elektronik sigara alıcam doğum günü hediyesi olarak en azından o kadar kokmaz üstü başı. Evet biziz, çok teşekkür ederim :) face instagram 5 gün oldu kapattim biraz fazla foto paylaşınca içim sıkıldı açıkçası. Yani merak eden gelsin görsün değil mi ?

bende konuya şöyle yaklaşyım dedklernz evet sınırbozucu seyler olbılır ama erkekler ypck bse yok nazlanarak dediğinzi yaptrabılırsınız bnde 3.5 senelk evlym 7 senedr tanıyorum eşimi oda bazen çıldrtyo ama önmli olan huzur sadakat.Annenze gelnce bnce hoş bi tutum sergilememiş benm proflmdeki doğru anne orda siz sınırlensenız ble sızı sakınleştrmeli ve ne olcak kızım kırk yılın basında falan diyip geçiştirmeli bozulduğunu beelli etmemliydi diye dusunuyorum.

İsminiz vardı twitterdan da gördüm o kişi de eşiniz galiba. Allah mesut etsin bu aileyi ne diyelim :)

O kadar tepki vermelerine sinirlenmemrlisin bence bende kızımın evini öyle bulsam bende kızarım. 2 aylık bebişin var. Bunun gece gündüz emzirmesi gazı nazı var. Kolay değil. Eşinin biraz daha anlayışlı olması lazım. Nedense adamlar eve bebek geldiğini baba olduklarını geç idrak ediyorlar.

ben bir problem göremedim. adam pardon aşko da yazmış.
bence surat yapan annene anne sen yapma benim evim benim kocam deseydin.

vayyy bee mutfakdaki dagınıklık dedigin spairs verilmis yemek kagıtları oda cöpte 2 tabak bardak bi küllük valla alkıslıyorum bu ne baskı keske benim kocam bunları yapsa kaynanana tesekkür et bence esini iyi yetistirmis

yok o bugünkü konu sadece onun dışında epey dağınık benim eşim. Yine de buna da şükür demek lazım çünkü alkolü yok, kumarı yok, hakarettir azarlamadir yok. Bi kere el de kaldırmadı öyle bi tip değil. Allahtan belanı mı istiyon diye sorarlar adama.

o konular zaten olmamalı evlilikte de temiz erkek candır benimki seninki kadar bile yapıyooo sanslısın sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…