- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bi seferlikse idare edilir de sürekli böyleyse en azından dağıttığını toplasın beyefendi, siz elinizi sürmeyin. Eğer yaparsanız nasıl olsa iki dırdır ediyor sonra topluyor der.
Yalnız anneniz niye o kadar tepki verdi ki, sizi de üzmüş abartmış açıkçası.
elbette o senin eşin. bence eşinin yaptığında hiçbir şey yok. anneni hatalı buldum ben sana kendini suçlu hissettirdiği için.
keşke bu hayatta tek dert bu olsa insanların o kadar büyük dertleri var ki insan kendi dert ettiği şeylere şükür ediyor .
Aşırı dalgın ve unutkan birisi ise b12ye baktırsn yani bile bile yapmıyorsa. Ayrıca çok da abartmamak lazım çünkü erkeklerin geneli böyle. Onu arkadan iteleyen biri olmadı mı aynı tas aynı hamam gider.
Bebeğin girebileceği hiçbir odada olmaz o iş çok sakıncalıItelemem mi ya anam ağladı ama son zamanlar iyice cozuttu. Odada sigara içme diyorum 2 kez yakaladım içtiğini
Ya bence çok bir şey yok. Genel olarak dağınık gibi. Söyleye söyleye yaptırcaksınız artık. Anneniz fazla abartmış. İstemiyorsa toplamasaydı.Buraya hep bilgi toplamak için konular açardım şimdi hakikaten bi derdimi paylaşmak istiyorum. Ben anlatayım siz bana akıl fikir verin. Ben 2 senelik evliyim eşimle 6 senedir tanışıyoruz 2 aylıkta bi bebeğim var. Hiçbir sorunumuz yok ben işten ayrıldım o çalışıyor ben evdeyim falan filan. Esim çok dalgın biri aşırı unutkan hergün o nerde bu nerde diye soruyor. İşe hazırlanırken boş sigara paketini lavabonun üzerine bırakıyor. Çakmağı yerde. Havlu yerde. Yavaş yavaş konuya giriyorum. Ben söyleyince çöpü atar. Eline telefonu alır sabahtan akşama kadar. Hani bana kötü davranmaz ama bi oyunu bi işi bide kızımız. Dün ben annemde kaldım kızımla bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmak için kaldım. Eşimde dün erkek arkadaşını iş arkadaşını çağırmış eve tamam dedim. Ama lütfen sadece mutfak ya da balkonda sigara için beni çiğneme dedim. Bu gece 1 saat önce annemler beni eve bıraktı salona girdim zebra perde var bende o ardına kadar açık. Hatta yazdım dedim pencereyi açıp kapamissiniz ama perdeyi indirmeyi unutmussun:) diye. Şimdi cevabı geldi çorap kokuyordu asko diyor. Mutfağa gelelim. Bana mesaj attı sabah bu arada öğlen 13.00 daa evden çıkıyor. Neyse dedi ki aşkım mutfak biraz dağınık toplayamadik tamam dedim ben toplarım. Neyse annemler eve girmek zorunda kaldı beni bırakırken ve mutfağı görünce kadının modu düştü suratı beş karış oldu. Sen emzir ben toplarım dedi. Yemek siparişi vermişler poşete koymuşlar çöplerini ama çöpü atmamislar tezgahta duruyo. Tabaklar çıkarılmış sigara külleri bi yanda. Annem çıldırdı yüz ifadesi çok kotuydu. Üvey babam da vardı yanında. Açıkçası bu kadar tepki vermesine ben kendim sinirlendim çünkü o benim eşim. Ama eşime de ayrıca sinirleniyorum bu kadar dağınık olup bana yük bindirdigi için. Napayim ne edeyim hiç bilmiyorum çok daraldım.
Canım annene hiç ellettirmeseydin keşke. Evden acil çıkmış toparlayamamış gelince kendisi halleder deyip gönderseydin anneni. Akşam gelince de eşine hayatım ben diğer yerleri toparladım sende mutfağı düzenleyiver derdin olur biterdi. Hem annen surat yapmamış olurdu hem de eşin kendi pisliğini toplardı bir daha da öyle bırakmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?