Konu eşim.

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
31
Buraya hep bilgi toplamak için konular açardım şimdi hakikaten bi derdimi paylaşmak istiyorum. Ben anlatayım siz bana akıl fikir verin. Ben 2 senelik evliyim eşimle 6 senedir tanışıyoruz 2 aylıkta bi bebeğim var. Hiçbir sorunumuz yok ben işten ayrıldım o çalışıyor ben evdeyim falan filan. Esim çok dalgın biri aşırı unutkan hergün o nerde bu nerde diye soruyor. İşe hazırlanırken boş sigara paketini lavabonun üzerine bırakıyor. Çakmağı yerde. Havlu yerde. Yavaş yavaş konuya giriyorum. Ben söyleyince çöpü atar. Eline telefonu alır sabahtan akşama kadar. Hani bana kötü davranmaz ama bi oyunu bi işi bide kızımız. Dün ben annemde kaldım kızımla bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmak için kaldım. Eşimde dün erkek arkadaşını iş arkadaşını çağırmış eve tamam dedim. Ama lütfen sadece mutfak ya da balkonda sigara için beni çiğneme dedim. Bu gece 1 saat önce annemler beni eve bıraktı salona girdim zebra perde var bende o ardına kadar açık. Hatta yazdım dedim pencereyi açıp kapamissiniz ama perdeyi indirmeyi unutmussun:) diye. Şimdi cevabı geldi çorap kokuyordu asko diyor. Mutfağa gelelim. Bana mesaj attı sabah bu arada öğlen 13.00 daa evden çıkıyor. Neyse dedi ki aşkım mutfak biraz dağınık toplayamadik tamam dedim ben toplarım. Neyse annemler eve girmek zorunda kaldı beni bırakırken ve mutfağı görünce kadının modu düştü suratı beş karış oldu. Sen emzir ben toplarım dedi. Yemek siparişi vermişler poşete koymuşlar çöplerini ama çöpü atmamislar tezgahta duruyo. Tabaklar çıkarılmış sigara külleri bi yanda. Annem çıldırdı yüz ifadesi çok kotuydu. Üvey babam da vardı yanında. Açıkçası bu kadar tepki vermesine ben kendim sinirlendim çünkü o benim eşim. Ama eşime de ayrıca sinirleniyorum bu kadar dağınık olup bana yük bindirdigi için. Napayim ne edeyim hiç bilmiyorum çok daraldım.

Bi seferlikse idare edilir de sürekli böyleyse en azından dağıttığını toplasın beyefendi, siz elinizi sürmeyin. Eğer yaparsanız nasıl olsa iki dırdır ediyor sonra topluyor der.

Yalnız anneniz niye o kadar tepki verdi ki, sizi de üzmüş abartmış açıkçası.

Canım annene hiç ellettirmeseydin keşke. Evden acil çıkmış toparlayamamış gelince kendisi halleder deyip gönderseydin anneni. Akşam gelince de eşine hayatım ben diğer yerleri toparladım sende mutfağı düzenleyiver derdin olur biterdi. Hem annen surat yapmamış olurdu hem de eşin kendi pisliğini toplardı bir daha da öyle bırakmazdı.

Bi seferlik olsa keşke sürekli böyle. Söyleyince yapıyor yatagi toplar misin aşkım diyorum 1,2 laf söylüyor topluyor ama üstten üstten. Bende bozup tekrar yapıyorum. Onun da şikayeti şu son zamanlar sürekli agresifmişim onu tersliyormuşum haklı bende böyle hissediyorum ama bende ilgi bekliyorum ve yoruldum. Anneme gelicek olursak annem zaten çok agresif biri. Hani çok kafa ama ota boka sinirleniyor. Trafikte bile. Az önce de eve gitti yazıştık dedim Anne tamam o benim eşim senin sinirlenicegin bi durum yok. Tamam senin esin bana kötü davranmıyor ama sana yardımcı olsun sen bebekli sin dağıttığını toplasın bi zahmet diyor. Damadını sevmediğinden değil de dağınıklığını görünce sinirlendi baya

elbette o senin eşin. bence eşinin yaptığında hiçbir şey yok. anneni hatalı buldum ben sana kendini suçlu hissettirdiği için.

Eh biraz öyle. Üvey baba da biraz pat pat pat konuşur şimdi bu olanları gördü eşime bişey derse bak sen olaylara. Ürkütüyo bazen beni

Itelemem mi ya anam ağladı ama son zamanlar iyice cozuttu. Odada sigara içme diyorum 2 kez yakaladım içtiğini

bunda konuşulacak bi durum yok. siz kimseye laf vermeyin evliliğiniz ile ilgili. anneniz bile olsa karışamaz.

evet çok yoruluyorsunuz bebeğiniz var ama bu sizin sorununuz. kimseyi ilgilendirmez anneniz bile olsa

Zaten erkekler genelde daginiktir ama arkadaslariyla yiyip ,icip,kullekleri bile dokmedilerse bende sinirlenirdim tabi bi kerelik olan bi seyse buyutmeye gerek yok.Annen abartmis gibi geldi

ne anneniz ne siz toplamamalıydınız o mutfağı,
eli ayağı tutan koca adamların pisliğini neden temizleyesiniz ki?
o sizin arkanızı topluyor mu?
eşim mutfağı o şekilde bırakmış olsa annemden önce ben çıldırırdım.

ev senin koca senin gerisi dış kapının dış mandalı. Herkes kendi evine burnunu soksun. Eşinle de sitem etmeden düzgünce konuş, pisliğin ve dağınıklığın bebeğe zararlı olduğunu bilimsel olarak sok kafasına. Zaten yapar. Bazı insanlar ittirmeden çalışmaz maalesef:)

Itelemem mi ya anam ağladı ama son zamanlar iyice cozuttu. Odada sigara içme diyorum 2 kez yakaladım içtiğini
Bebeğin girebileceği hiçbir odada olmaz o iş çok sakıncalı son zamanlarda cozutma sebebi ne olabilir peki ? Yani çocuk dışında eşinle ilgileniyor musun yoksa tüm gün ilgi sadece bebekte mı ? Çünkü bazı erkekler çocuk olduktan sonra annenin ilgisinin bebeğe geçmiş olmasını rahatlık olarak görüyorlar ve anne de çocukla ilgilenip eşini unutuyor.

Ya bence çok bir şey yok. Genel olarak dağınık gibi. Söyleye söyleye yaptırcaksınız artık. Anneniz fazla abartmış. İstemiyorsa toplamasaydı.

Ya ellettirmemeye çalıştım ama kız ağlayınca bide alışveriş yapmıştım üvey babam kızım sen git içeri annen hemen yerlestirsin dedi mecbur kaldım bırak desem de. Bi de annem biliyor eşimin 11.30 da uyanıp hazırlanıp 1 de evden çıktığını. Açıkçası eşim kendine vakit ayirmaktan dağıttığını toparlamaya vakit ayiramiyor servise bile bazen geç kalıyor zor yetişiyor saati unutup.

Ama sigaraya asla izin vermezdim evin içinde. İçen biriyle de evlenmezdim ama ben gerçi. Kardeşim içiyor. Bizdeyken dışarıda içip geliyor. O eve girince evi sigara kokuttu diye düşünüyorum içimden de bir şey demiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…