Normalde ilgili her istediğini yapan biri nasıl romantik olamıyor ? Kahvaltı hazırlamış demek ki parası yok ki hediyeni aybasinda alacağım demiş.disarda yemek yemek döner olsa bile 300₺Esim normalde çok ilgili biri normal günlerde her istediğimi alır ama tek Bi sorun var özel günleri önemsemiyo bana değer verdiğini göstermiyor dün doğum günümdü normal kutladı kahvaltı hazırladı hiç yemeğe götüreyim demiyo mesela benmi abartiyorum bilmiyorum şuanda eşi.e mesafeli davranıyorum hediyeni aybasinda alcam diyo ben böyle bisey istemiyorum arada romantik davransın istiyorum sürpriz yapsın diye bekliyorum siz olsanız nasıl davranırsanız sizin eşleriniz nasıl bu konuda belkide ben çok şey bekliyorum
Ya bu tür şeylerin günü olmamali zorundaymis gibi yapmak bende nefret ederim doğum günlerinden kimse benimkini kutlamasın bende kimsenin kini içinden gelerek normal günde yapılsın jestlerEsim normalde çok ilgili biri normal günlerde her istediğimi alır ama tek Bi sorun var özel günleri önemsemiyo bana değer verdiğini göstermiyor dün doğum günümdü normal kutladı kahvaltı hazırladı hiç yemeğe götüreyim demiyo mesela benmi abartiyorum bilmiyorum şuanda eşi.e mesafeli davranıyorum hediyeni aybasinda alcam diyo ben böyle bisey istemiyorum arada romantik davransın istiyorum sürpriz yapsın diye bekliyorum siz olsanız nasıl davranırsanız sizin eşleriniz nasıl bu konuda belkide ben çok şey bekliyorum
Bakış açısı değişirEsim normalde çok ilgili biri normal günlerde her istediğimi alır ama tek Bi sorun var özel günleri önemsemiyo bana değer verdiğini göstermiyor dün doğum günümdü normal kutladı kahvaltı hazırladı hiç yemeğe götüreyim demiyo mesela benmi abartiyorum bilmiyorum şuanda eşi.e mesafeli davranıyorum hediyeni aybasinda alcam diyo ben böyle bisey istemiyorum arada romantik davransın istiyorum sürpriz yapsın diye bekliyorum siz olsanız nasıl davranırsanız sizin eşleriniz nasıl bu konuda belkide ben çok şey bekliyorum
Esim normalde çok ilgili biri normal günlerde her istediğimi alır ama tek Bi sorun var özel günleri önemsemiyo bana değer verdiğini göstermiyor dün doğum günümdü normal kutladı kahvaltı hazırladı hiç yemeğe götüreyim demiyo mesela benmi abartiyorum bilmiyorum şuanda eşi.e mesafeli davranıyorum hediyeni aybasinda alcam diyo ben böyle bisey istemiyorum arada romantik davransın istiyorum sürpriz yapsın diye bekliyorum siz olsanız nasıl davranırsanız sizin eşleriniz nasıl bu konuda belkide ben çok şey bekliyorum
Böyle davranan kadınlar kazanıyor mu tam anlayamadımEski konularınıza bir göz gezdirdim. Allah eşinize sabır versin.
Çoğunun katlanması gereken bir sebebi oluyor. Ya başka kadını elde edecek meziyetleri olmadığı için bu muameleye katlanıyorlar, ya para kaynağı kadın oluyor vs. Yoksa çekilecek çile değil.Böyle davranan kadınlar kazanıyor mu tam anlayamadımama bence günün sonunda kazanmıyor ya karşı tarafın sabrı bir yerde son bulur diye düşünüyorum
Çok haklısın sebepler oluyor.Katılıyorum kesinlikleÇoğunun katlanması gereken bir sebebi oluyor. Ya başka kadını elde edecek meziyetleri olmadığı için bu muameleye katlanıyorlar, ya para kaynağı kadın oluyor vs. Yoksa çekilecek çile değil.
Bu durumda hediye beklemeye hakkiniz yok gibi, para da kalmaz haliyle. Masraf cikarttiklarinizi sayin hediye olarakPara içinde çok tartıştı ama artık yollamiyoz hep masraf çıkartıyorum gönderecek para kalmiyo
Du merak ettim bende bakimEski konularınıza bir göz gezdirdim. Allah eşinize sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?