Konu dogum gunum ve esim.

Buda geçen seneki

Eklentiler

• Screenshot_20240526-222025.png
    Screenshot_20240526-222025.png
    293,7 KB · Görüntüleme: 42
Esim normalde çok ilgili biri normal günlerde her istediğimi alır ama tek Bi sorun var özel günleri önemsemiyo bana değer verdiğini göstermiyor dün doğum günümdü normal kutladı kahvaltı hazırladı hiç yemeğe götüreyim demiyo mesela benmi abartiyorum bilmiyorum şuanda eşi.e mesafeli davranıyorum hediyeni aybasinda alcam diyo ben böyle bisey istemiyorum arada romantik davransın istiyorum sürpriz yapsın diye bekliyorum siz olsanız nasıl davranırsanız sizin eşleriniz nasıl bu konuda belkide ben çok şey bekliyorum
Valla benim eşim de ilgili bir adamdır. Güzel sözler söyler, davranışları ictendir, yardımcı olur..çocukla ilgili eğitim vb. gelişimsel şeyler de sık sık takdir edip, hakkımı teslim eder. Över vs vs. Doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü vb kutlar, sarılır ama zorlama yapılan şeyleri pek sevmez. Ona göre içten geldiği zaman yapılmalıdır. Ben de abartılı şeyler yapmam, doğumgününde pasta alırım veya kendim sevdiği birşey yaparım. Hediyeyi istediğim an alırım, özel gün beklemem. Çok takılmayız kısacası ki sizin eşiniz de ilgili, gayretli bir adammış. Beni yemeğe çıkaracağına evde muhabbetle yemek yiyip, film izlesek ne olur ki. Önemli olan birlikte olmak. İlla yemeğe çıkarsın, illa hediye alsın gibi triplerim olmaz, onun da olmaz.. Zaten içinden geldiği zamanlar yapıyorsa herşeyin illa da gününde olmasına gerek yok bana göre ..

Adam hatırlamış, kendince kahvaltı hazırlamış. Benim zalım tamamen unutmuştu ya. Bak yine sinirlendim. Bir yıl olacak neredeyse. Gerçi benim çok hassas bir zamanıma denk gelmişti o yüzden çok kırıcı oldu da neyse artık. Abartmışsınız. Romantizm de romantizm ne sanki 🙄 siz onun doğum günlerini nasıl kutluyorsunuz mesela böyle romantik gösterişler yapıyor musunuz? Evde yemek sayılmaz 😬
Ben çok romantik biri değilim, duygusalımdır ama romantizmi yaşım geçtikçe saçma bulmaya başladım. Eşim ben daha romantiğim diyor ki haklı 😀

Esim normalde çok ilgili biri normal günlerde her istediğimi alır ama tek Bi sorun var özel günleri önemsemiyo bana değer verdiğini göstermiyor dün doğum günümdü normal kutladı kahvaltı hazırladı hiç yemeğe götüreyim demiyo mesela benmi abartiyorum bilmiyorum şuanda eşi.e mesafeli davranıyorum hediyeni aybasinda alcam diyo ben böyle bisey istemiyorum arada romantik davransın istiyorum sürpriz yapsın diye bekliyorum siz olsanız nasıl davranırsanız sizin eşleriniz nasıl bu konuda belkide ben çok şey bekliyorum
Mesafeli durmak yerine konuşmayı denediniz mi? Benim esim de en baslarda onemsemezdi özel günleri, simdi gayet güzel kutluyoruz ve kendisinden beklenmeyen performanslarda hediye organizasyonlari falan yapiyor (önceden arkadaşlarin evine kargolatiyor vb)
Bence "hayatim özel günler insani mutlu eder, surprizler iyidir, insan kendini iyi hisseder" falan diye konuşursanız eşiniz anlayacaktir.
Ya da her dogum gununde, her babalar gununde, her evlilik yildonumunde siz ona özel hissettirin ki o da diger seneye anlar ve yapar.

Bilmem kaç yıl sonra yola geldi bu konuda 🙄

Valla ben de eşiniz gibiyim siz de benim eşim gibisiniz :) özel günleri çok önemsemek lazım diğer günlerde sizi mutlu ediyorsa

Back