- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- Konu Sahibi sevdaveysel
merhaba, yine ben.. yine kaynana sorunları... artık o kadar sıkıldımki bu durumdan ne yapacağımı bile bilemiyorumz kaynanamı çok kez anlattım burada ikiyüzlü patavatsız beni kuma gibi gören ve evimizde yedğimizde içtiğimizde gözü olan adı anne ama diğer çocuklarına anne olan bize üvey evlat muamelesi yapan bir kadın.. ya nesini hangisini anlatsam inanın şaşırdım,, maaşa kalmış iki hafta cebimizde kalmış yüz lira, eşimden elli lirasıını almış güya haftaya verecekmiş.. yarın kuzenimin nikahı var kuaföre gitmem lazım ona bile gidemiyorum ama tartışınca ben kötüyüm,, ya gecen gün kuzenim geldi bu evlenecek olan.. eşim gece çalıştığı gün bizde kalacaktı beraber vakit geçirelim hani evlenecek .. kaynanam akşam dokuza kadar oturdu bizle ve sonrasında eşimin teyzesiyle bir tatsızlık yaşadık ve kaynanam küstü gitti.. küsüp gitmese o gece bizde kalacaktı.. eşimin dayısına ve karısına sevdanın tarafı geldiğinde rahatsız oluyorum gelmesinler diyormuş biz gittiğimzde de ailem tarafına rahatsız oluyor surat asıyor.. bıktım usandım yemin ederim bıktım usandım bu kadından..o gün teyzesi bize geldi bir iş için, o ara balkonumda boş duran saksıları aldı ve hiçbirşey demeden gitti tek dediği alırken saksılarım boşaldı demek.. bende bozmak için bir şey demedim dengesizlerdir çünkü biraz, o inince aşağı kvme anne teyze niye aldı dedim kv şok.. ben verdim dedi, sonra Veysel verdi dedi.. bende hıı haberim yoktu anne dedim şuan Veysel evde değil en azından kızım biz veyselle konuşmuştuk alıyorum dese şaşırmazdım ama neyse ya dedim konu kapandı.. kapıdaydık bu konuşma sırasında.. kapıyı kapattım bir baktım kv pencereden aşağı bağırıyor sevda diyorki teyzem niye götürüyor saksıları... o dengesiz kadında açmış telefon banada değil kvme,.. bir sürü laf saydı etti kapattı. kv bana kızım teyzen bozulmuş sana dedi.. benimde tepem attı anne ben bozulmuyorum o mu bozuluyor kim olsa yerimde sorardı ben ona bir şey demedim ki sana sordum dedim.. şimdi yolda görse yolunu çevirir terbiyesiz kadın.. kv tabiki aradan sıyrıldı ben şaka yaptımm oğlum demiş kocamada... ayrıca ya davetsiz gelir geldimi gitmez adet edindi şimdide geldimi haftada bir iki bizde kalıyor.. bu da beni çileden çıkarıyor.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim geceye gttiğinde kardeşlerim yanıma gelirdi tek bir şey mişe olur diye.. az önce eşşimle tartıştık diyorki bende kardeşlerinin gelmesinden rahatsızım.. ama kardeşlerim geldiığinde onlara pasta yaptırırı kızlar durmaz evimi temizler falan kv gibi oturupta hizmet beklemezler kv bir bardağı kaldığrıp mutfağa koymaz gelde çıldırma.. bende eşime nankörsün sen dedim işini yaptırıyorsun hizmetini ettiriyorsun o zaman rahatsız değilsin ama dedim.. paşa ozamanda rahatsızmış öyle dedi... dedim benimkiler gelmesin seninkilerde gelmesin.. ona sen karar veremezsin diyor.. bak akrabalarımda gelmiyor artık istediğin oldu diyor.. onların yaptıklarını görmüyorda benim onlardan şikayet etmemi görüyor.. bu arada 4 haftalıkta hamileyim... şu halde yaşadıklarıma bak.. çok özür dilerim uzun oldu çok sinirliyim