konu değişirmi tabiki kaynana....

yemin ediyorum insan olsa insan gibi davransa ben asla bunları söylemem böylede davranmam ama beni bu sekiz ayda ve nişanlılığımın son döneminde o kadar zorladı ki artık içimde ne sevgi ne acıma ne başka bir şey kaldı

sevgı ıllakı vardır canım ama canın cok yanıyo senı gayet ıyı anlıyorum.
emın ol esın az da olsa anlıycakdır hatasını ama ıste,ne sabır bırakırlar ınsanda ne de ıyı nıyet...
mutlaka annesının falan doldurusuna gelıyordur...
bos versende sakınlıgını koru boyle ınsanlar ıcın karnında bebecıgın strese gımesın...
canım allaha bırak o en guzelını yapar..................

Bu kadar olay, 8 aylık oturmamış taze evlilik ve bebek.

Hani şartları daha nasıl zorlarım desen anca bu kadar zorlardın herhalde.
Eşin seni anlamıyo, ta teyzesinin evliliğine burnunu sokmasını normal buluyo ve sen eşine güvenip erkenden çocuk yapıyosun.
Çocuk olunca başlayacak asıl korku filmin. Yarım saatlik yoldan gelip yatıya kalan kadın bebek olunca size taşınır. Evindeki eşyayı izinsiz alanlar bebek olunca babaannesi olduğunu unutur annesi gibi davranır. Sen eşine söylersin o da torunu Allah Allah der.

Senin en büyük problemin eşin çizgileri çizememiş, çizmeye çalışanı da durduruyo resmen.

En Büyük TÜRKİYEkatılıyorum arkadaşım ..:KK9:
hem konu sahibi arkadaş,hem eşi saygı ve mesafeyi yitirmişler ..:KK19:
mesafe .. mesafe .. diye diye dilimde tüy bittti ... :KK14:

birşey nasıl başlarsa öyle giderrrrrrr ..:KK51:

Kaynana diyince tüylerim diken diken oluyo okadar ürküyorum..
Yaranılmaz bunlara
4 yıldır görüşmüyorum kafam okadar rahat ki anlatamam

Hayat varmış ve çok da güzelmiş yaşamak..
Her yer nekadar renkliymişte haberim yokmuş..

ya işte ben öyle olmak istemiyorum eşim gitmese gitmiyorum aramasa zorla vermese mecbur olmdıkca kıonuşmuyorum da o bunu istedi, ya hamileyim insan biraz düşünür hala benim evde toplanacak diyip duruyor eşimde bugün dediki anne hava serin zaten üç ay sonrada kış toplama toplama dedi bende kahkahayı bastım :KK1: laf sokmazsan tatlı olmuyodrsun bunlara

En Büyük TÜRKİYEkatılıyorum arkadaşım ..:KK9:
hem konu sahibi arkadaş,hem eşi saygı ve mesafeyi yitirmişler ..:KK19:
mesafe .. mesafe .. diye diye dilimde tüy bittti ... :KK14:

birşey nasıl başlarsa öyle giderrrrrrr ..:KK51:

çok sükür eşimle saygım bitmedi bunu koruyabilmek için ben zaman zaman koruyamasamda eşim çiddi özen gösterir haa aile ile mesafeyse onda afalladık beceremedik şimdi de toparlamak için zorlanıyoruz yalan söyleyemem

çok sükür eşimle saygım bitmedi bunu koruyabilmek için ben zaman zaman koruyamasamda eşim çiddi özen gösterir haa aile ile mesafeyse onda afalladık beceremedik şimdi de toparlamak için zorlanıyoruz yalan söyleyemem

başta nasıl başladıysan, kadın öyle beklemekte haklı :KK14:

Bunların çoğu aynı b..k afedersiniz.Bende şuan üç aylık ikiz bebeklerime hamileyim ve hamileliğim çok zor geçiyor.Bunu bile bile benim kayınvalde olacak kadın beni memlekete kiraz toplama çağırıyo :/ Allahtan eşim getiremem çok kötü dedi de kurtuldum çenesinden.

Bunların çoğu aynı b..k afedersiniz.Bende şuan üç aylık ikiz bebeklerime hamileyim ve hamileliğim çok zor geçiyor.Bunu bile bile benim kayınvalde olacak kadın beni memlekete kiraz toplama çağırıyo :/ Allahtan eşim getiremem çok kötü dedi de kurtuldum çenesinden.[/QUOTE

vay arkadas ya bu ınsanlar gercekten anne olabılır mı....ı

bunun rahatlıkla alakası yokki bunun saygı aile terbiyesiyle alakası var ben ailemde yada çevremde böyle bir şey görmedim bu güne kadar yaşamadımda haliyle de nerde nasıl davranılır bu gibi durumlarda başta çok afalladım şimdi şimdi gözüm açıldı aman kırılmasın eşimin annesi teyzesi falan dedim ama baktım yok ben yıpranıyorum

Allah yardimcin olsun canim, cok zor. Koy tepkini, alisirlarsa böyle gider.

Allah yardimcin olsun canim, cok zor. Koy tepkini, alisirlarsa böyle gider.

ahh ahh ben kı,, mıda yırtsam bu kadın beni deli etmek için elinden geleni yapar adım gibi eminim.. kocasına küstü bize gelmiş ya ben nasıl bir günah işledim de başıma bunları verdiler ben nerde hata yaptım bilemiyorum kafayı yemek üzereyim inanki.. allaha sığınıyorum

X