konu değişirmi tabiki kaynana....

evet haksızlık yani yakın mı oturuyorsunuz sürekli geldiğine göre :44:

ayrıca neden kalıyor ki ne gerek var :KK19: acaba güzellikle kırmadan düşündüklerinizi kv ye anlatsanız hak verip anlar mı :26:

dolmuşla yarım saatlik yol,, ama iki güne bir burada, çnkü bizim oturduığumuz yerde o bahsettiğim saksı meselesinin olduğu teyze yani kızkarrdeşi ve erkek kardeşi var.. yani çevremi sarmış durumdalar.. ve birde habersiz gelir ne de olsa biri olmasa öteki evde olur diyorlar

dolmuşla yarım saatlik yol,, ama iki güne bir burada, çnkü bizim oturduığumuz yerde o bahsettiğim saksı meselesinin olduğu teyze yani kızkarrdeşi ve erkek kardeşi var.. yani çevremi sarmış durumdalar.. ve birde habersiz gelir ne de olsa biri olmasa öteki evde olur diyorlar

HİÇ SEVMEM çat kapı

düşündüğüne inanmıyorum çünkü hamileliğimi öğrendiğim ikinci gün kanamam oldu beni bir arayıp yanıma gelip kızım neyin var bile demedi... eşim aramışta konuşmak için tam kapatacakken sevda nerde die sordu sanırım eşimde yanımda çok ağırısı var dedi. kapattıktan sonra diyorki annem acaba niye ağrısı varki dedi diyor.. bende eşime onu sana değil bana sormalı bir aramadı bile dedim ama eşim hiçbirşey söylemedi

söylemedi değil bence söyleyemedi
çünkü sen haklısın
eşinin sana davranışları nasıl peki umarım kv dolduruşuna gelmez

Canım öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin sana. Teyzenin yaptığı düpedüz saygısızlık sana şu mesajı vermek istemişler bence. Biz bu evden istediğimiz şeyi alıp götürürüz bunun karanını sen değil kaynanan verir. Sende iyi yapmışsın en azından onlara burası benim evim bana söylenmeden bir şey götüremezlerin mesajını vermişsin. Kaynanan belli ki ortalığı karıştırmakta ve oğlunu doldurmakta bir numara. Neden mi senin ailenin size gelmesinden rahatsız olan kaynanan belli ki bu konuda eşini doldurmuş eşinde sana gelmelerinden rahatsız oluyorum demiş. Eşinin cevabı da bir ilginç zaten hiçbir akrabam gelmiyor, akraba başka aile başka şey. Onun ailesi gelebiliyorsa senin ailende gelmeli. Onlar senin uzaktan akraban değil kardeşlerin çünkü. Bunun ayrımına varmalı eşin bir an önce. Vallahi ben bu tip ayrım yapan insanlara sinir oluyorum. Ne demek senin ailenin gelmesinden rahatsız oluyorum. O zaman bende senin annenin gelmesinden rahatsız oluyorum diyeceksin. Sinirlendim sanırım epeyce.

burda bende bu meseleleri okurdumda Allahım derdim benim başıma gelmez ya böyle şeyler.. çünkü adım kadar eminim benim eşim kardeşlerimi çok sever.. dışarı gideriz mesela birşeyler yeriz arar kendi çağırır gelin beraber yiyelim diye,. ama bu anası yokmu anası.. ya iki gün öncede rüyamda gördüm kvyi.. ölmüş üç tane erkek yıkıyorlar bunu çırılçıplak kv. kadın bir şişmiş varya yattığı yerde ters dönüyor adamlar çeviriyor bu dönüyor.. çok etkilendimm

söylemedi değil bence söyleyemedi
çünkü sen haklısın
eşinin sana davranışları nasıl peki umarım kv dolduruşuna gelmez

normalde gelmez ama bana dönüpte bende rahatsız oluyorum derse bunca zamandan sonra ben onun altında mutlaka bir şey arıyorum.. birde diyorki senin kardeşlerin geldiğinde yatak odasının kapısı acık niye benim taraufım gelince kapalı..ya sizce bir erkek bunları düşünürmü .. bu laflar konuşuluyor diye düşünüyorum

eşinle git kötü ol demiyorum ama gerekirse onunda ağzının payını vereceksin... sen onlara hizmet etmek için evlenmedin kimse kötü olmak istemez ne eşinle nede ailesinle ama sana yapılanlar haksızlık
evet bunuda denedim aslında ama bir iki konuşmamızın sonu ciddi kavgalarla bitti bir çözüm bulamadık yani

anne ben hamileyim haliyle artık zorlanıyorum süreklli misafir kabul edemiyorum önceden bilirsem daha iyi olur demek bu kadar zor olmamalı :KK50::KK50:

HİÇ SEVMEM çat kapı

benimde evlenmeden önce hiç alışık olmadığım bir şeydi ve çoğu kez de bu nedenle eşime kızdım ama oda napım kovimmi işte geliyorlar diyordu hep.. dünde çay koy içmeye gelyioz dediler çayı koydum demlenecek nerdeyse aradılar biz başka yerde içiyoruz gelmiyoruz diye ölürmüsün öldürürmüsün

anne ben hamileyim haliyle artık zorlanıyorum süreklli misafir kabul edemiyorum önceden bilirsem daha iyi olur demek bu kadar zor olmamalı :KK50::KK50:
ben bu cümleyi kurarsam eğer kv küser kriz geçirir sütünü helal etmez birdaha evinize adım atmamda falanda filanda kıyametler kopar adım kadar eminim

ben bu cümleyi kurarsam eğer kv küser kriz geçirir sütünü helal etmez birdaha evinize adım atmamda falanda filanda kıyametler kopar adım kadar eminim

atmasın daha iyi işte belki de irtibatı kesmenin zamanı gelmiştir :KK31::KK31:fazla olmaya başlamış çünkü ve dur demezseniz neler yapıcak acaba

:KK1::KK1:
atmasın daha iyi işte belki de irtibatı kesmenin zamanı gelmiştir :KK31::KK31:fazla olmaya başlamış çünkü ve dur demezseniz neler yapıcak acaba

:KK1::KK1: en büyük temennim bu benimde ama bu cümleler kurulur bana zorla el öptürülür özür diletilir ve iki güne kalmaz yine gelir ve bu kez daha güçlü şekilde gelir ezer beni dahada fazla

:KK1::KK1:

:KK1::KK1: en büyük temennim bu benimde ama bu cümleler kurulur bana zorla el öptürülür özür diletilir ve iki güne kalmaz yine gelir ve bu kez daha güçlü şekilde gelir ezer beni dahada fazla

:44::44: iş sizde bitiyor kusura bakmayın ezdirmeyin yani kendinizi :KK14:

:44::44: iş sizde bitiyor kusura bakmayın ezdirmeyin yani kendinizi :KK14:
öyle bir noktadayımki bu durumda elimi kolumu bağlayan birşeyler var sanki.. ne yapmak istesem yetersiz kalıyor kv ye bu şekilde davransam eşimle kötü olacam biliyorum belki ayrılığa kadar gider bilemiyorum.. ben eşimi ailesinden uzakta tutmak bu yaştada kimsenin bedduasını almak istemiyorum ama mutluda olmak istiyorum arada kaldım

öyle bir noktadayımki bu durumda elimi kolumu bağlayan birşeyler var sanki.. ne yapmak istesem yetersiz kalıyor kv ye bu şekilde davransam eşimle kötü olacam biliyorum belki ayrılığa kadar gider bilemiyorum.. ben eşimi ailesinden uzakta tutmak bu yaştada kimsenin bedduasını almak istemiyorum ama mutluda olmak istiyorum arada kaldım

tabiki eşinizle kötü olmayın ama o zaman eşinizle güzelce konuşun duygu sömürüsü yapın biraz ağlayın falan ne biliyim eşiniz konuşsun kvyle :KK14:

çok üzüldüm arkadasım tam anlamıyla şirret bı kayınvalıdeye sahıpsın.ama eşinde az degıl "ben senın ailesnın kardeslerının gelmesınden rahatsız oluyorum "ne demek ya...ne kadar ayıp...daha 1 sene olmamış evlenelı.terbıyesız
hamıleymışsın bence çok erken karar vermışsın şu yasadıklarınla hıçbır şey yolunda gıtmıyoken keşke beklesedyın bıraz

tabiki eşinizle kötü olmayın ama o zaman eşinizle güzelce konuşun duygu sömürüsü yapın biraz ağlayın falan ne biliyim eşiniz konuşsun kvyle :KK14:

şimdi bi yandanda eşimle mesajlaşıyorum ama o bu durumda lbeni hatalı görüyor çünkü ben çok kızdm ona ailesi sadece bni değil onuda çok ezdiler düğünümüz burnumuzdan geldi.. bir kuruş destek olmadılar durummuz yok diye ama düğüne 4 ay kala küçük kaynım sırf hava atmak istiyor diye araba aldılar 30 bine gelde bunları unut yut eşime unutması kolay,, banada önceden yaptılar diyor.. ne yaptılar diyorum kv diyorki ben onun dişlerini yaptırdım okudu her hafta harçlık gönderdim diyor dersaneye gönderdim diyor mantığa bakarmısınız

şimdi bi yandanda eşimle mesajlaşıyorum ama o bu durumda lbeni hatalı görüyor çünkü ben çok kızdm ona ailesi sadece bni değil onuda çok ezdiler düğünümüz burnumuzdan geldi.. bir kuruş destek olmadılar durummuz yok diye ama düğüne 4 ay kala küçük kaynım sırf hava atmak istiyor diye araba aldılar 30 bine gelde bunları unut yut eşime unutması kolay,, banada önceden yaptılar diyor.. ne yaptılar diyorum kv diyorki ben onun dişlerini yaptırdım okudu her hafta harçlık gönderdim diyor dersaneye gönderdim diyor mantığa bakarmısınız

kv tam dengesiz boşverin onu :KK1:

eşiniz ne diyor mesajda ?

oğlunu evlendiriyosun tabiki üzerine düşeni yapıcaksın bazı insanlar böyle tuhaf işte :KK50::KK50:

ne hakla hatalı görüyor eşiniz de biraz uyanık olsun :KK19::KK19:

kv tam dengesiz boşverin onu :KK1:

eşiniz ne diyor mesajda ?

oğlunu evlendiriyosun tabiki üzerine düşeni yapıcaksın bazı insanlar böyle tuhaf işte :KK50::KK50:

ne hakla hatalı görüyor eşiniz de biraz uyanık olsun :KK19::KK19:

eşim benle tartışıyor beni yalnız bıraktın bu tartışmaların sonunda ayrılık dedin hep bana bunun acısını yaşatıyorsun diyor bende artık bıktım usandım bende artık senin çocuğunun annesiyim dedim ben seni mutlu ettiğigme inanıyrum dedi bende sen öyle düşünüyorsun mutlu olsam bu kadar üzülmez ağlamazdım dedim ağlıcaak bir şey yok yazmış kafayı yicemmm:KK14:

eşim benle tartışıyor beni yalnız bıraktın bu tartışmaların sonunda ayrılık dedin hep bana bunun acısını yaşatıyorsun diyor bende artık bıktım usandım bende artık senin çocuğunun annesiyim dedim ben seni mutlu ettiğigme inanıyrum dedi bende sen öyle düşünüyorsun mutlu olsam bu kadar üzülmez ağlamazdım dedim ağlıcaak bir şey yok yazmış kafayı yicemmm:KK14:

ay o lafa uyuz oluyorum sanki keyfimizden ağlıyoruz :KK4::KK4: demek ki bir sorun var :KK19::KK19:

ben olsam karnımda senin çocuğunu taşıyorum sense beni üzüp ağlatıyorsun diye damardan girerdim :KK14::KK14: kim kimi yalnız bırakmış acaba :KK20:

Bu kadar problem yaşıyorsun
Ama daha problemler çözülmeden 8 aylık evliyken hamile kalıyorsun
Şimdi çok çok daha zor işin
Allah yardımcın olsun

X