- Konu Sahibi melekberke
Merhaba arkadaşlar. kendimi okadar kötü hissediyorum ki biraz derdimi sizlerle paylaşırsam rahatlarım belki. Benim sorunum herne olursa olsun konu çocuğum olursa gözüm birşey görmüyor. Dün okulda kavga çıkmış. Yavrum hem de hiç haketmediği halde çocuğumun yüzünü tırmalamışlar. Görünce kendimi kaybettim nerdeyse. Yüzü gözü çizik çizik olmuş. Yapan çocuğu buldum Allahım nasıl dayanabildim bilnmiyorum aynısını ona yapmak geldi içimden. Okul da çok rahat. Rehberlik öğretmenine durumu anlattım, ben olaya şahit olmadığım için bişey yapamam dedi ya..Doktora götürdüm yüzünde iz kalır diye perişan oldum. Keşke benim başıma gelseydi. Bepanten önerdi inşallah izi kalmaz. Şimdi sınıf öğretmenlerinden haber bekliyorum. Hem çokçok sinirliyim hem de harap oldum. Bazı arkadaşlarım çocuk onlar boşver diyor. Ama elimde değil. Boşveremiyorum Nolur yatışmama yardım edecek bişeyler söyleyin.Ben çocuktur deyip geçemiyorum. Nolur belki aranızda benden daha tecrübeliler vardır. Yada akıl akıldan üstündür. Her anne çocuğuna düşkündür ama ben böyle hastalık derecesinde düşkün olunca hiç huzurum olmuyor.