- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Skittles91
Gelismeleri arada yazarsin ok.ehehhehe iyice simardim amaa sagollll tamam kendime özgüven kazandircam. !
evet ben biraz bazen fazla samimi ve acik oluyorum bunu annem der. tamam bu dedigini unutmicam. sagolHayır canım kötü anlamda değil:) tam tersi genele bakınca yasitlarina değişik olman iyi birsey.. farklı bir kızsın.. uslubun samimi..
Murat konusunda değil genel olarak duygularını bastirma çok.. ne düşünür diye davranma.. olduğun gibi ol.. demek istedim..
yazcam ama iste bu hafta sonu calismicam. taa haftaya . bakalim. burdan yazcam demi gelismeleei yoksa nerden ?Gelismeleri arada yazarsin ok.
Burdan yazarsın,devami olsun.Aşk ve mutluluk dolu gunler...yazcam ama iste bu hafta sonu calismicam. taa haftaya . bakalim. burdan yazcam demi gelismeleei yoksa nerden ?
tamamBurdan yazarsın,devami olsun.Aşk ve mutluluk dolu gunler...
Aynen, benim bile seni burdan Yeşilçam filmlerindeki gibi minciklayasim geldiAyyy ne tatlış diyesim geldi benim de :)
E hadi hayırlısı.
Yalnız dediğiniz kadar soğuk değilsiniz bence. Bana bile sıcak geldiniz burdan
ehehhehehee yaaaa utandim cidden cok sagolun sizleein sayesinde biraz tatli oldugumu ögrendim ehheehAynen, benim bile seni burdan Yeşilçam filmlerindeki gibi minciklayasim geldi
iyiYarısında felç geçirdim , devam edemedim ama anladığım kadarıyla Ali Emine'ye , Emine Murat'a , Murat Gizem'e , Gizem uşağa bir durum var. Allah kolaylık versin.
felc gecirmeye falan gerek yoktu. okumasaniz ve yorum yapmasaniz bir yanim eksilmezdi. ki yorumunuz cidden alakasiz ve gereksiz. diger arkadaslar sagolsun güzel yorumlarda bulunmus.
yanlislikla geldi o ilk ' iyi ' cevap. gercek cevabimi simdi yolladimBana trip atıyor. Emine atma...
Konu sahibi yurtdışında yaşıyor ve buna rağmen oldukça iyi bence Türkçesi.Emine yapma... Türkçe öldü. Emineeeee!
Bence bu kadar ayrıntı vermemeliydiniz. Adınızı söylemeseydiniz nickinize bakarak adınızın Emine olduğunu anlamazdım ben mesela.
Kişilerin adından tutun da ailesinin yaptığı işe kadar her şeyi yazmışsınız. Kimler okuyor burayı bilemezsiniz. İfşa olabilirsiniz dikkat edin derim öncelikle.
Konuya gelecek olursak ne Alinin ne de Muratın niyetinin ciddi olduğunu düşünmüyorum.
Eğlenmeye çalışıyorlar bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
felc gecirmeye falan gerek yoktu. okumasaniz ve yorum yapmasaniz bir yanim eksilmezdi. ki yorumunuz cidden alakasiz ve gereksiz. diger arkadaslar sagolsun güzel yorumlarda bulunmus.
yine de tesekkürler.
tesekkür ederim bezaaa.Konu sahibi yurtdışında yaşıyor ve buna rağmen oldukça iyi bence Türkçesi.
En azından Türkiyede yaşayan çoğu kullanıcıdan daha iyi cümleler kurmuş
abarttimAz daha yazsaydiniz keske.Uykum geldi okurken.Çok hoşsunuz gerçekten.
Her şey Gönlünuze göre olsun INŞALLAH.