- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Cinayet işlemeyen kişilerle.evlensn ozmn byle Anlatmıcagi insanla evlenmesnPeki bakir olup kanamayan Kızlar bile kurşun yağmuruna tutulması çok mu etik?
veya kanıp nefsine uyup sonra “ dürüstçe herşeyi anlatan kızların “ namus cinayetine kurban gitmesi çok mu etik???
zorla mı evlendiriliyor da namus cinayeti olsun evlenmesin o da beklesin uygun aday çıkana dekPeki bakir olup kanamayan Kızlar bile kurşun yağmuruna tutulması çok mu etik?
veya kanıp nefsine uyup sonra “ dürüstçe herşeyi anlatan kızların “ namus cinayetine kurban gitmesi çok mu etik???
Namus cinayetine kurban gitme ihtimali olan kızlar nefsine uymayacak o zaman.Peki bakir olup kanamayan Kızlar bile kurşun yağmuruna tutulması çok mu etik?
Ay gülmicembisikletten düştüm aşkıııım desin
:) ben demiyorum git bütün kadın doğum doktorlarına sor aynı cevabı söyleyecektir sana
Arkadasinin (!) bekaretiyle ilgili konuda agresiflesmek de yani,ne bileyim
yanlıs yonlendırmeyelım ınsanlar bu yanlıs bılgıyle yanlıs seyler de yapabılırKızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur
Hayır kızın ailesi. Aşırı ata erkil. Ve adam anlarsa ilerde kızın her bir hatasında tehdit edebilir
yoksa eğer peki diktikleri şey ne kafam karıştıVerdiginiz kaynak youtube videosu.
Ben bildiklerimi yazayim
Kizlik zari bir organ değildir ama vardır.
Cesitleri vardir, 6-7 belki daha fazla
Ilk cinsel iliskide kanama olacak, aci duyulacak diye bir sey yok ama kanamanin kadinin kendisini kasmasıyla hic alakasi yok
Doku yirtiliyor sonuçta ve kaniyor.
Kiminde kanamıyor
Kiminde daha sonra kanama oluyor vs.
Ama kizlik zari diye bir sey yok, kanama kadinin kendini kasmasi diyen doktorun diplomasını kontrol edin derim.
Sadece bir dr söylemiyor bunu Banu çiftçi de söylüyor evlilik öncesi ve sonrası muayene için gittiğim (zar muayenesi için değil fiziksel bir engel var mı yok mu İlişki için diye Muayene olduğum) iki dr da aynı şeyi söylediVerdiginiz kaynak youtube videosu.
Ben bildiklerimi yazayim
Kizlik zari bir organ değildir ama vardır.
Cesitleri vardir, 6-7 belki daha fazla
Ilk cinsel iliskide kanama olacak, aci duyulacak diye bir sey yok ama kanamanin kadinin kendisini kasmasıyla hic alakasi yok
Doku yirtiliyor sonuçta ve kaniyor.
Kiminde kanamıyor
Kiminde daha sonra kanama oluyor vs.
Ama kizlik zari diye bir sey yok, kanama kadinin kendini kasmasi diyen doktorun diplomasını kontrol edin derim.
Aynen,konu cooook icten ve derinlerdenÇok içten bir arkadaşsa demek
Hayır ben bakire değildim evlenirken, adam ayrılınca bombanın pimini çekti gitti. Ailem ama hiç oralı olmadıArkadaşınız adına açmışsınız ama konu sizin bence maşallah her detaya hakimsiniz . Cevap yazanları da tersliyorsunuz yurt dışında böyle mi gördünüz ?
ama cevap bu. cunku siz simdiden adami nasil kandiririm nasil yalan soylerim derdine dusmussunuz bizden akil istiyirsunuz. ama yalanla baslayan hic bir sey duzgun gitmez. mutlak patlak verir. insan yaptiklarinin sorumlulugunu almak zorundadir. sonra nerden kaytaririm diye bakilmaz.Soru bu değildi.
Peki bakir olup kanamayan Kızlar bile kurşun yağmuruna tutulması çok mu etik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?