Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaşırmıyorum sizin gibilere artık . Cevaplar bekledikleri doğrultuda olmayınca hemen agresifleşiyorlar

Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....

anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor

anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor

arkadaşınız istediği kişiyle beraber olmuş, şimdi kendisinin sevdiği ama ondan önce bekaretini önemseyen bir adam için çözüm arıyor. diktirme işlemi yapamaz çünkü parası yok.
yaptığının arkasında durup doğruyu anlatması en doğrusu ama ona da yanaşmıyor.
eee ne diyelim diyoruz bi de ayar yiyoruz :)

E ama ne istiyorsunuz?
A) Dürüst olsun (Olmaz)
B) Diktirsin/ aslı kesi atmaktır (para yok)
C) Ayrılsın, evlenmesin (Soru bu değil.)
Ben başka çıkar yol görmedim.
Bir yerini kessin sürsün ya da bir yerde boyasın göstersin demenizi bekliyor işte

E ama ne istiyorsunuz?
A) Dürüst olsun (Olmaz)
B) Diktirsin/ aslı kesi atmaktır (para yok)
C) Ayrılsın, evlenmesin (Soru bu değil.)
Ben başka çıkar yol görmedim.
E şıkkı arıyor işte konu sahibi o da biz de yok

"Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin"???? Bu ne demek anlamadım.. Bakir derken erkekten bahsediyorsunuz galiba tam anlayamadım onu.. Şimdi söylerse adama eğer adam sizin değiminizle bakirse gidip biriyle birlikte mi olacak??? İnanın hiçbir mana veremedim buna.. Arkadaşın için üzüldüm ama milleti de aptal yerine koymasın yani.. Bu evleneceği adam için ne derece önemli bilmiyorum ama söyleyip onunla halletmesi lazım çok boş bir mevzu bu..Bir de demişsiniz diktirme şansı yok diye diktirmesin zaten.. Hayatını birleştireceği adamı aptal yerine koymaya gerek yok halledilemeyecek bir mevzu gibi de gelmiyor bana ayrıca açık açık konuşsun erkek arkadaşı ile eğer seviyorlarsa birbirlerini bu mevzu aralarına zaten girmez.. Aileler çarşaf falan mevzusuna gelince hala böyle şeyler var mı inanın şaşırdım.. Yani benim de çok geniş bir ailem yok ama asla böyle bir mevzu duymadım hiçbir yerde. İsteyen de olsaydı zaten ağızlarının payını verip sustururdum zaten hepsini.. Önemli olan eşim ve ben.. Eşi kabul ederse kşmseye de laf düşmez zaten kimseyi karıştırmaya da gerek yok.. Kara kara düşünecek bir mevzu da yok zaten çözüm belli erkek arkadaşıyla konuşacak bu kadar

Hmmmmmm... acaba dert sizin mi?

Sorunuzu anlamadim,
Bakire olmayan biri kendini nasil bakire gösterir mi?
Birini kandırmak icin akıl almak etik degil gibi..
Peki bakir olup kanamayan Kızlar bile kurşun yağmuruna tutulması çok mu etik?

veya kanıp nefsine uyup sonra “ dürüstçe herşeyi anlatan kızların “ namus cinayetine kurban gitmesi çok mu etik???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…