- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Tabi sondaj çalışması esnasında oluyomuş öyleacaba oyuzden mi yamuk ki
O değil de, telefonunun çin malı kızlık zarı diye arama yaptıran bu tek ben değilimdir değil mi, yalnız olmadığımı söyleyin bana
Biri internet geçmişime es kaza baksa tövbeler tövbesi
Çünkü biz o kıskanılan sevistigimizin hesabını vermeyen o biziz biz ki o en çok gizlemeyen... nasıl anlatsam kiiO değil de sözde arkadaşınızın kızlık zarı hasar gördü diye biz niye bedduaya maruz kalıyor yaf...
Ben masum masum oturmuş erik yiyorum şurada... Nedir bu zulüm yaw
Ne hayal ediyorlar acaba zar diyince..
Isimlendirmede mi sıkıntı var.
Cunku hymen diyince herkes ayni fikirde.
Kelime travmasi mi
çok eskiden okumustum vucut sivisiyla eriyebilen bir poset gibi biseyin icine boya tarzi bisey koyuyolardi eryince o boya akiyorduO değil de, telefonunun çin malı kızlık zarı diye arama yaptıran bu tek ben değilimdir değil mi, yalnız olmadığımı söyleyin bana
Biri internet geçmişime eş kaza baksa tövbeler tövbesi
Eee işte işini bilen adam kask takıyordu. Beceriksizlerin hep yamuk yumuk.
Tabi. Bakire olmadığını da suya basıp anlıyorlar zaten. Kabarcık çıkarıyorsa, geçmiş olsun.
acaba oyuzden mi yamuk ki
vay herifimin basina gelenler yetişin komşularTabi sondaj çalışması esnasında oluyomuş öyle
Şu an zarı tamamen kapalı çelikten bir duvar olarak düşündüklerine yemin edebilirim.
Bekaret insanın beynindedir vajinanın girişinde bir mukoza katlantisi değildir bir kadının bedeni kendine aittir sorumluluğunu taşıyabilecek ise yaşar kimse onu yargilayamaz hiçbir kadın da kendini kimsenin yargılamasina izin vermemeli bu izni veriyor ise yaşamayacak kandırarak başlayan evlilik bir yerde patlak verir
O değil de, telefonunun çin malı kızlık zarı diye arama yaptıran bu tek ben değilimdir değil mi, yalnız olmadığımı söyleyin bana
saga eğikAmanın neler duyuyoruz. Ne yöne doğru?
Kız ben de bakayım su terazisiynen.vay herifimin basina gelenler yetişin komşular
teraziye gerek yok ya bariz belli oluyor yaniKız ben de bakayım su terazisiynen.
Yapacak bişy yok madem çocuk kabul etmicek ayrılsınLütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum
Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.
kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Na-zar guzelMukoza katlantısı. Bunu da ekledik listeye tamamdır. Ben nazikede ısrarcıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?