- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.971
- 358
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Burada sabahtan beri alay edenler şimdi özelden özür mesajları yolluyorlar. Noldu ? Vay gururlu dürüst insanlar vay ki ne vay
Centimi harcamam sizin gibilere
Kız Allah seni ne yapmasınYırtılmayi nasıl hissedeceksiniz tam olarak sesi mı gelmeli..
Kasilirsa kanar, söyle kasilmasin.Nasılda kasılıyorlar. Allah verene veriyor. Herşeyi gönlüne göre
Olabilir arkadas ve esinin beklentisi o yöndeyse allahim bu buyukletimiz korkutmak icin neler anlattılar da bize... cumleyi baglayamadim la aklima birsry gelmiyor neyse gelince bitiririmPatlama sesiyle beraber duvarlarda ve kapı pencerede sallantı oluyor normalde.
Ama gerçekten at binerken, bisiklete binerken, motora binerken bozulabiliyor sjdjsjhsAklıma kendi arkadaşım geldikendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... ama hiçbirine gerek kalmadı Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye...
aaa bizim komsuda evlendigi gun top patlamasi gibi bi ses gelmişti bom diyeKız Allah seni ne yapmasınses gelmez tabi ki nasıl birşey ben onu bile bilmiyorum dediğim gibi ben öyle bir durum yaşamadım ama bizler evlenmeden önce bize evli kızlar birçok efsane anlatmışlardı yok işte pıt diye birşey kopmuş içinde vay efendim bi gerilme olmuş yırtıldığını anlamış falan onlara ithafen söyledim.. Zaten öyle birşey yok
Burada sabahtan beri alay edenler şimdi özelden özür mesajları yolluyorlar. Noldu ? Vay gururlu dürüst insanlar vay ki ne vay
bizim evin duvarları çatlamıştı sonra ardçılarda olduPatlama sesiyle beraber duvarlarda ve kapı pencerede sallantı oluyor normalde.
Centimi harcamam sizin gibilere
Tövbeler olsunsizin Sele aklımda realistik, siyah sele olarakcanlanıyor ve buna engel olamıyorum
Ya anla işte 31, yabancı, yapacağım yere yardım yapıyorum falan.. Sektörü canlandırmaya çalışıyor.Biz napak senin kirli parani. 31 diyorsun yabanci diyorsun,
Ne oldugu belli degil.
Ama arkadasinin ihtiyaci varmis, ona harca.
Alin verin, ekonomiye can verin.Ya anla işte 31, yabancı, yapacağım yere yardım yapıyorum falan.. Sektörü canlandırmaya çalışıyor.
Wir werden uns verbinden diyip yatıyorum
almanca bilmeyen arkadaşlar icin Türkçesini de yazayım da translate den çevirip rezil olmayın
banlanacağız
değil ama sizin yanınızda ayıba bile kaçmazO değil de Almanya'da toplulukta osurmak serbest diyorlar doğru mu?
Hı hı canım tabiii o olması muhtemelaaa bizim komsuda evlendigi gun top patlamasi gibi bi ses gelmişti bom diye
o ses o sesmiydiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?