- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Hangisini, zaristliği mi zarı mı?
Ne kadar edepsizsiniz ya? Terbiyesiz ,seviyesiz Ve gereksiz Bir yorum. Birde kadın olacaksınız yuhDoktorda diktirmeye parası yoksa, bir kadın terzisine sorsun. Kazık gibi çarşaf iğneleri var, 5 liraya diktirir dindar arkadaş.
Kadın ameliyatını oldu da anlatamadı yaw. Jinekolog anlatsa ne olacakBir tane ebe bir tane kadın doğum doktoru olsaydı burda şimdi anlatırdı bize
Bence ne demek istediğini ve neyle alay ettiğini herkes anlamıştır.
Birçok kişi birçok şey anlamadı yorumlara bakılırsaValla ben bile anlamadım başkaları nasıl anlasın ahajwje
Konu benim şahsi konum değil. Ben evlenip ayrıldım az zaman önce. Benim eşim benim ilk erkeğim olmadı bunu da biliyor. Ben ondan önce cinsellik yaşadım. Ve o ok dedi hiç konu etmedi ta ki ayrılana kadar. Aileme söyledi ailem hiç tınlamadı bile. Maalesef ülkemizde her kadın böyle şanslı değil.
Allah aşkına madem sen öneri sunsana malum arkadaşın için biraz da seni dinleyelim. Senin önerin ne ? Napsın arkadaşın ..Birçok kişi birçok şey anlamadı yorumlara bakılırsa
Birçok kişi birçok şey anlamadı yorumlara bakılırsa
Benim arkadaşım internetten kızlık zarı almıştı.Kullanmis işte gece beraber olurken bir iki damla çarşafa damlamış sonra demişki eşine tuvalete gidip beze beze sürmeliyim hani sizin için önemli ya demiş imali şekilde.Tuvalte gidip çantasındaki jiletle parmagini biraz kestikten sonra hem orasındaki kanı hemde parmağındaki kanı beze sürmüş inanmışlarLütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum
Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.
kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Ben kiz iken kaşıntım vardı diye doktor sadece dışardan bakmıştı. Hafıfce dudakları Ayırıp Baktı. ve dişardan ultrason yaptı karından yanıBu Bakireleri alttan muayene etmeme olayı sadece tr de mi var yoksa yurtdışında da olan bir prosedür mü ?
Bilenler yazsın biiiii.
Ben ciddi sormuştum.
Neden doktorlar hastaya muayene öncesi bakire olup olmadığını sorup eğer bakireyse alttan muayene yapmıyor? Ne gibi bir sakıncası var bakire olmasının spekulum sokulmasına?
Bu Bakireleri alttan muayene etmeme olayı sadece tr de mi var yoksa yurtdışında da olan bir prosedür mü ?
Bilenler yazsın biiiii.
Tenk yu doktorcum.Kültürel adlandırma yüzünden yok zar yok hymen vs vs aslında hymen de çok eril bir adlandırma hani geldiği yere bakarsak
Enfeksiyon kapmasın diye dışa kapatan bir doku gibi bunun nesi olay oldu ki?
herkeste yapısı farklı ondan dolayı herkeste etkisi farklı
Çok şey etmeye gerek yok
zarı aradığı yerde çok uzaklaşmadı sakin olsun
Yuhunuz....Benim arkadaşım internetten kızlık zarı almıştı.Kullanmis işte gece beraber olurken bir iki damla çarşafa damlamış sonra demişki eşine tuvalete gidip beze beze sürmeliyim hani sizin için önemli ya demiş imali şekilde.Tuvalte gidip çantasındaki jiletle parmagini biraz kestikten sonra hem orasındaki kanı hemde parmağındaki kanı beze sürmüş inanmışlarSimdi diceksiniz parmağı girmesini diye kör noktadan kesmiş bide çantayı önceden tuvalate koymus peçete falan var diye
Herkes herşeyi anladı bir sen anlamadın ve onurlu sevgiBirçok kişi birçok şey anlamadı yorumlara bakılırsa
eğer ayrılamıyorum diyorsa, devletten psikyatıra randevu alsın, ondan paikolog yardımı istesinhaklısın tatlım hergün namus diye diye kaç kadının hayallerini umutlarımı söndürüyorlar, eğer ailesi tehlikeli ise oğlana söylemesin ve başka bahane ile ayrılsın
arkadaşınız ailesi tarafından zarar görmesini istemeyiz biz o yüzden şaşırdık ailesi tehlikeli olan biri önce canını düşünmeli
daha sonra eski kafalı olmayan biriyle evlenmesi gerekir
çünkü arkadaşınızda bekaretini önemsemediğine göre özgür ruhlu biri
evlilikte anlaşamayacaklarını bir ta en başından biliyoruz benim yazdıklarımı okut
önce canını düşünsün cananı elbet bulur
Banada anlattığında başta yuh dedim arkadaşıma üzülmüştüm başta bakire olmadigina ama sonra çocuğu da uzulmedim deyilYuhunuz....
Herkes bozulan zarından bir parça verse orayı tamamlarız herhalde bundan dolayı hani çünkü tek yol kalıyor cerrahi operasyon haniKonu sahibi sizsiniz değil mi? Konuyu niye açtınız ben hiç anlamadım mesela.
Vah vah, tüh tüh mü diyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?