Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tane ebe bir tane kadın doğum doktoru olsaydı burda şimdi anlatırdı bize
Kadın ameliyatını oldu da anlatamadı yaw. Jinekolog anlatsa ne olacak

O değil de konunun zar var yok konusuna varması da ilginç oldu... Konu sahibinin konusu baltalandı resmen.

Ben konu sahibinin yerinde olsam zar yok diyen tayfadan birkaç kişiyi gerdek gecesi öncesi damatla tanıştırır adamın kafasını bir güzel bulandırırım

Bu Bakireleri alttan muayene etmeme olayı sadece tr de mi var yoksa yurtdışında da olan bir prosedür mü ?

Bilenler yazsın biiiii.

haklısın tatlım hergün namus diye diye kaç kadının hayallerini umutlarımı söndürüyorlar, eğer ailesi tehlikeli ise oğlana söylemesin ve başka bahane ile ayrılsın

arkadaşınız ailesi tarafından zarar görmesini istemeyiz biz o yüzden şaşırdık ailesi tehlikeli olan biri önce canını düşünmeli

daha sonra eski kafalı olmayan biriyle evlenmesi gerekir

çünkü arkadaşınızda bekaretini önemsemediğine göre özgür ruhlu biri

evlilikte anlaşamayacaklarını bir ta en başından biliyoruz benim yazdıklarımı okut

önce canını düşünsün cananı elbet bulur

Kültürel adlandırma yüzünden yok zar yok hymen vs vs aslında hymen de çok eril bir adlandırma hani geldiği yere bakarsak
Enfeksiyon kapmasın diye dışa kapatan bir doku gibi bunun nesi olay oldu ki?

herkeste yapısı farklı ondan dolayı herkeste etkisi farklı
Çok şey etmeye gerek yok

zarı aradığı yerde çok uzaklaşmadı sakin olsun

Birçok kişi birçok şey anlamadı yorumlara bakılırsa
Allah aşkına madem sen öneri sunsana malum arkadaşın için biraz da seni dinleyelim. Senin önerin ne ? Napsın arkadaşın ..

Hadi anlat aydınlat bizi neferimiz ol....

Benim arkadaşım internetten kızlık zarı almıştı.Kullanmis işte gece beraber olurken bir iki damla çarşafa damlamış sonra demişki eşine tuvalete gidip beze beze sürmeliyim hani sizin için önemli ya demiş imali şekilde.Tuvalte gidip çantasındaki jiletle parmagini biraz kestikten sonra hem orasındaki kanı hemde parmağındaki kanı beze sürmüş inanmışlar Simdi diceksiniz parmağı gormedimi diye kör noktadan kesmiş bide çantayı önceden tuvalate koymus peçete falan var diye

Bu Bakireleri alttan muayene etmeme olayı sadece tr de mi var yoksa yurtdışında da olan bir prosedür mü ?

Bilenler yazsın biiiii.
Ben kiz iken kaşıntım vardı diye doktor sadece dışardan bakmıştı. Hafıfce dudakları Ayırıp Baktı. ve dişardan ultrason yaptı karından yanı

Ben ciddi sormuştum.
Neden doktorlar hastaya muayene öncesi bakire olup olmadığını sorup eğer bakireyse alttan muayene yapmıyor? Ne gibi bir sakıncası var bakire olmasının spekulum sokulmasına?

daha önce cinsel bir birlesim yasamamissa spekulumu yadirgar belki diye

kadin dogum uzmani yok mu bu sayfada.. herkesin akli karisti

Bilenler yazsın biiiii.

avrupada da soruyorlar.. daha önce cinsel bir birlikteligin olup olmadigini.. olmamissa ultrason ile muayene ediyorlar. yani türkiyeye has birsey degil bu. yabancilarda da ayni

Tenk yu doktorcum.

Yuhunuz....

eğer ayrılamıyorum diyorsa, devletten psikyatıra randevu alsın, ondan paikolog yardımı istesin

ücretaiz olarak kendine güveni gelsin

kariyer yapması için uğraşsın

her ilgi duyanı değilde

özgür ruhlu bu konuyu önemseyen birini seçsin

bak sen ona yakınsın uzman yardımı olmadan aşk mevzuları böyle ailelerde ölüme gidebiliyor

arkadaşına uzman yardımı aldır bu sevgiyi atsın

aslında sevgide değil o bir hayal

çünkğ korkunun olduğu yerde sevgi olmaz

takıntı daha doğru olur

onu bu takıntıdan kurtarmak için uzman şart yoksa bir can daha solabilir

tek başına bırakma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…