BNeslim kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2014 921 1.235 113 29 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi BNeslim #21 akidem .!.: Konu açtığınız çok belli oluyor Genişletmek için tıkla... Çok dikkatlisiniz dikkatinizden kaçmadığına çok sevindim
akidem .!.: Konu açtığınız çok belli oluyor Genişletmek için tıkla... Çok dikkatlisiniz dikkatinizden kaçmadığına çok sevindim
BNeslim kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2014 921 1.235 113 29 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi BNeslim #22 nimesay35 .!.: Hiç konun yokmuydu daha önce dert sahibi değilsin o zaman ne güzel işte keşke senin yerinde olsak ama dertsiz kul yoktur ya Genişletmek için tıkla... Benim konum farkındalik yaratsın bu gece ne dersin
nimesay35 .!.: Hiç konun yokmuydu daha önce dert sahibi değilsin o zaman ne güzel işte keşke senin yerinde olsak ama dertsiz kul yoktur ya Genişletmek için tıkla... Benim konum farkındalik yaratsın bu gece ne dersin
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.694 217.584 1.223 52 29 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi BNeslim #23 Kurdeleyi kesmeye geldim, konu farkındalık yarattı yeterince. Hatta "BDV'ye uygun olmayan konu açarsanız kurdelenizi keseriz" farkındalığıyla kamu spotu bile olmuş olabilir.
Kurdeleyi kesmeye geldim, konu farkındalık yarattı yeterince. Hatta "BDV'ye uygun olmayan konu açarsanız kurdelenizi keseriz" farkındalığıyla kamu spotu bile olmuş olabilir.