• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hayatımda çok şanssızım

bunları yapmadığımı nereden biliyorsun? benim hakkımda ne biliyorsun da hayatımın boş olduğunu söylüyorsun? sevmek sevilmek istemenin suç olduğunu da yeni öğrendim
Sevmek doğru yaşta, doğru zamanda, doğru insanla dünyanın en güzel şeyi. Fakat maalesef senin ilişki anlayışın farklı. Doğru adımlar atmadığın çok belli. Hayatında başka meşguliyetlerin olsaydı burda böyle bir başlık açmazdın. İlişki arayarak bulunmaz. Yaşının gerektirdiği gibi davranıp önceliklerini belirlemelisin. Önceliğin hayatını yoluna sokmak olmalı. İlişki değil.

Yani büyük konuşmak istemiyorum, kınamıyorum. Fakat 21 yaşında gencecik kızsın, cinsel ilişkili 4 erkek eskitmişsin. Bu nedir yahu? Biz de genç olduk.

Senin yaşında erkeklerin tek amacı cinselliktir zaten. Bu yaşlarda evlenenler de genellikle muhtaç oluyor meslekleri olmadığı için, pişman oluyorlar. Sonu boşanma oluyor. Bak çok başlık var burda açılmış. Kürtaj olmaya çalışan genç kızlar var.

Neden böyle diye sorguladığın yeni nesil sensin. Ben bunları görünce midem bulanıyor gevşekliğinizden. Yapma kuzum sana abla tavsiyesi. Kullandırma kendini. Meslek edinmeye bak.

Senin yaşında erkeklerin tek amacı cinselliktir zaten. Bu yaşlarda evlenenler de genellikle muhtaç oluyor meslekleri olmadığı için, pişman oluyorlar. Sonu boşanma oluyor. Bak çok başlık var burda açılmış. Kürtaj olmaya çalışan genç kızlar var.

Neden böyle diye sorguladığın yeni nesil sensin. Ben bunları görünce midem bulanıyor gevşekliğinizden. Yapma kuzum sana abla tavsiyesi. Kullandırma kendini. Meslek edinmeye bak.
zaten öyle yapıyorum

Back