kuzenimin evi tıpkı anlattığınız gibi, aslında kötü durmuyor ama konsolun zaten mantığı yemek masasının yanında olması üzerine tencere içecek falan konması, bu yüzden garip durabiliyor bence.Arkadaşlar salonumda 2 tane üçlü koltuk,2 tane de tekli koltuk var.Yemek masası koyamıyorum alandan dolayı.Ahşap bir konsol alıp TV yi üzerine almak istiyorum.Konsol üzerinde TV kullananlar yükseklik sorun oluyor mu? Ayrıca masa olmadan konsol koymak kötü durur mu?
Ben de içine yemek takımı ve bardaklarımı koymak istiyorum.Tv ünitesine olmuyor malesefkuzenimin evi tıpkı anlattığınız gibi, aslında kötü durmuyor ama konsolun zaten mantığı yemek masasının yanında olması üzerine tencere içecek falan konması, bu yüzden garip durabiliyor bence.
ahşap olduğunda kötü durmuyor, hani bilmeden yapanlar var onlarınki garip duruyor ama alanınız yoksa mecbursanız en azından ahşap olunca fena olmayabilir tabi benim fikrim ve gördüğümü söylüyorumBen de içine yemek takımı ve bardaklarımı koymak istiyorum.Tv ünitesine olmuyor malesefalırsam ahşap alacağım hani süslü bir şey olmayacak ama ne yapacağım bilemedim
Şu iki model gibi sizce kötü mü durur ?ahşap olduğunda kötü durmuyor, hani bilmeden yapanlar var onlarınki garip duruyor ama alanınız yoksa mecbursanız en azından ahşap olunca fena olmayabilir tabi benim fikrim ve gördüğümü söylüyorum
hayır gayet şık durur bence, modeller sade çünküŞu iki model gibi sizce kötü mü durur ?
Teşekkür ederim,istikbal mi sizin konsol da malzeme kalitesinden ve ayaklarından memnun musunuz?Merhaba ben de TV ünitesi ve konsolu aynı anda salonum almayacagi için konsol üstüne TV koydum ama salonumda koltukların arka tarafında yemek masası da var bence kötü durmuyor ben memnunumimkanlar nasılsa o şekilde kullanmalisiniz
Teşekkür ederimhayır gayet şık durur bence, modeller sade çünkü
rica ederimTeşekkür ederim
Evet istikbal, iki sene önce almıştım severek kullanıyorum ayağındaki yapışkanlar bazen sökülüyor ama bence kalitesi güzelTeşekkür ederim,istikbal mi sizin konsol da malzeme kalitesinden ve ayaklarından memnun musunuz?
Ya teşekkür ederim yorum için,duvar boyanıza bayıldım.Hangi marka,ismi nedirMerhaba, benim de eski evimde salonum küçüktü TV ünitesi alsam konsolumu koyacak yerim yoktu, yada yemek masasını kaldırmam gerekiyordu. Bende TV ünitesi almadım, masamı da kaldırmadım ve konsolumu TV ünitesi gibi kullandım. Dediğiniz gibi altında hep misafir yemek, çatal kaşık takımlarım vardı, konsol evi baya toparlıyor yer anlamında. (Konsol üzeri biraz dağınıkmalum çocuklu ev )
Düfa boya çakıl rengi bizimki. Renk güzel ama pek kaliteli bi marka değil, en ufak dokunmada deforme oluyor boya.Ya teşekkür ederim yorum için,duvar boyanıza bayıldım.Hangi marka,ismi nedir
Renk gerçekten çok güzelDüfa boya çakıl rengi bizimki. Renk güzel ama pek kaliteli bi marka değil, en ufak dokunmada deforme oluyor boya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?