- 21 Kasım 2023
- 137
- -58
-
- Konu Sahibi Ceydaa3435
Gıtme uyu.Herkese merhaba. Benim çok sevdiğim bir şarkıcı bulunduğum şehirde konser verecek. Bu konseri hiç kaçırmak istemiyorum ama gidersem tek gitmek zorundayım çünkü eşlik edecek kimsem yok bir kişi bile. Çok üzgünüm bu durumuma yıllardır bekledim o günü ya of sizce gitmemeli miyim?
Ee git eğlenmek için birilerine ihtiyacın yok ki ? Hem orada da arkadaş edinirsin belki :)Herkese merhaba. Benim çok sevdiğim bir şarkıcı bulunduğum şehirde konser verecek. Bu konseri hiç kaçırmak istemiyorum ama gidersem tek gitmek zorundayım çünkü eşlik edecek kimsem yok bir kişi bile. Çok üzgünüm bu durumuma yıllardır bekledim o günü ya of sizce gitmemeli miyim?
Herkese merhaba. Benim çok sevdiğim bir şarkıcı bulunduğum şehirde konser verecek. Bu konseri hiç kaçırmak istemiyorum ama gidersem tek gitmek zorundayım çünkü eşlik edecek kimsem yok bir kişi bile. Çok üzgünüm bu durumuma yıllardır bekledim o günü ya of sizce gitmemeli miyim?
Herkes arkadaşıyla gelirken tek kalırım canım sıkılır diye düşündümKesinlikle kacirmayin,gidin tek ne olacak ki
Sıkıcı olmaz mı benim için herkes topluca geliyorTabii ki gitmelisin. Niye gitmeyesin ki?
Ben de bazen tek gidiyorum. Özellikle az bilinen birinin konseriyse şarkıyı bilmeyen, sıkılma ihtimali olan birindense canım kendimle giderim:) çok da güzel geçer.
Git mutlaka. Sevdiğin şeyleri eslikcin yok diye bırakma sakın
Niye sıkıcı olsun ki? Sen sıkıcı bir insansan sıkıcı olur. Ben şahsen çok keyifli, eğlenceli biriyim. Kendi başıma tatile de gitsem (ki hep giderim) , ülke dışına da çıksam (ki hep çıkarım) , konsere, tiyatroya, outdoor spor faaliyetlerine de gitsem (ki hep giderim) asla sıkılmam.Sıkıcı olmaz mı benim için herkes topluca geliyor
tabii ki git. Ben de tek gittim arada o an gidecek birini bulamadıysam, bundan daha doğal ne var kiHerkese merhaba. Benim çok sevdiğim bir şarkıcı bulunduğum şehirde konser verecek. Bu konseri hiç kaçırmak istemiyorum ama gidersem tek gitmek zorundayım çünkü eşlik edecek kimsem yok bir kişi bile. Çok üzgünüm bu durumuma yıllardır bekledim o günü ya of sizce gitmemeli miyim?